Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Az a baj, Giovanna, hogy ennek most köze nincs az irreális állóképességhez. Choppernél pont akad egy olyan titkos orvosság, amit a Minkektől kapott, és azonnal képes arra, hogy teljesen begyógyítsa Zorót. Tényleg, mint egy Senzu Bab. Még csak ki sem akadok ezen már, elértem a belenyugvás fázisát.
Aztán ott van maga Chopper... Micsoda kemény mellékhatást kapott 30 perc Rumble Ball használat után. Úgy kezd beszélni, mint egy öregember. Ejha! Ez nagyon szigorú! Tuti biztos, hogy ez az aktuális vicces jelenet a fejezetben.
Nem hiszem el, hogy Who's Who ilyen büntetést kapott volna, ha nem lenne a Gumigyümölcsnek komoly jelentősége. Lehet tippelni, hogy melyik nagykutyáé volt. Roger? Joyboy? És mielőtt azt mondanátok, hogy biztosan valaki már megemlítette volna, nem ez lenne az első alkalom, hogy szándékosan csendben vannak a karakterek egy későbbi felfedés kedvéért.
Ó, még valami. Nemcsak Tama a probléma, hanem látványosan az megy már, hogy bármi szóljon Kaidouék mellett, van legalább egy valaki a jó oldalon, aki teljesen semlegesíteni tudja az előnyt. Mennyiségbeli fölény, mérgek... stb.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)