Ez aranyos kis rész volt, jó lezárása az előtte lévő történéseknek. Arra leszek kíváncsi, mennyire lesz cliffhanger-es az utolsó epizód.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Nagyon tetszett a 23.rész. Jirou Kyouka eddig is az egyik kedvencem volt (szeretem az ilyen metálos csajokat ), de ebben az epizódban még jobban megszerettem. Ez az ének nagyon király volt. Tetszett, hogy ténylegesen róluk szolt a dal, és még ez a táncos rész, amit általában nem szeretek az animékben, még ez is tetszett. ( Amúgy dicséretem a csapatnak, mert nagyon szép volt a dalnál a karaoke) Nekem ezek a részek is bejőnnek, amikor az inkább iskolás dolgokkal foglalkoznak, és nem az éles helyzetekben vannak. Pl a Sport fesztivál is jó volt.
Amugy Gentle Criminalt kicsit sajnálom. Sajnos neki nem volt szerencséje az életben, és csak ezért lett bűnöző. Remélem miután letöltötte a büntetését valahogy sikerül neki megvalósítania magát valamilyen formában.
Én is, mint sok más ember, imádom a shonen animékre jellemző harcokat, power up-okat... De szerintem egyáltalán nincs elszúrva a sztori ezzel a fesztiválos dologgal, és még a zenéjük is nagyon tetszett!! Nagyon vártam, szerintem jó rész volt, már mangában, hang nélkül is imádtam!
FeherSas írta:
1 rész van hátra?! Azt lehet tudni, hogy mikor jön a következő évad?
Ugrás a fórumra: |