Amúgy én pont a mostani fejezet miatt akadtam ki, amikor Big Mom megvédte Tamát. Azok után, hogy be lett adva "a Big Momnál előjön az anyai ösztön a gyerekek miatt" kártya, most lazán képes megölni Zeust. Kicsit ellentmondásos, hogy a sajátját képes megölni, csak azért mert szerinte haszontalan. Illetve ezek a homiek hasonlóak egy gyerekhez, legalábbis az én szemszögemből. Most a felesleges körök elkerülése végett oké, hogyha egy átlagos lelkecskét nyír ki azon nem pattognék, csak ez a három homie eléggé közel állt hozzá és csak így megszabadul Zeustól. Amúgy én még nem írnám le, hogy Zeusnak annyi. Nami ott valamit csinált mielőtt Hera "felfalta" Zeust, szóval még bármi lehet. Hangsúlyozom, hogy Big Mom úgy akarta kinyírni Zeust, hogy az ő oldalán állt már.
Most, hogy kijött a RAW még csalódottabb vagyok. Ulti elég komoly találatot kapott be, de kétlem, hogy ettől meghalt, valószínűleg nem érte komoly szervét a találat, ezt be lehet magyarázni. Viszont, hogy ebből fel fog-e kelni az jó kérdés. Én amondó vagyok, hogy korai még kifeküdnie, PageOne-nak pláne fel kell kellnie ezek után. Tegyük fel, hogy mindketten tudnak még harcolni és azt is, hogy Zeus meghalt. Ha még áll a küzdelem, Nami elég szar helyzetben lesz Zeus nélkül.
Azt nem értem, hogy miért mindenki Kid vérét szívja. Hawkins elmondása alapján őt feltehetőleg legalább nem one hitelte Kaido. Illetve az eddigiek alapján erősebb a hakija Law-nál plusz még mindig több mindent csinált, mint Law.
Kénytelen vagyok ezt még jobban szájba rágni, de muszáj. Én nem azon vagyok kiakadva, hogy Luffy kikapott a második kör végén. A legtöbben, köztük én is régóta hangoztattam, hogy a második kör is vereséggel fog zárulni, de már hosszú-hosszú évek óta köztudott, hogy háromkörös lesz ez is. Itt a hangsúly azon van, hogy hogy lett vége. Én számítottam rá, hogy legalább pár komolyabb ütést bevisz Kaidonak, mert eddig azért nem sok komoly találatot kapott be. Attól félek, hogy majd itt is az lesz, mint Katakuri ellen, hogy nem tudjuk mitől fog kidőlni Kaido... Plusz azok után, hogy Luffy csavart a dolgokon ilyen gyorsan likvidálni... Marco most eléggé el van foglalva, szóval nem hiszem, hogy ő menti meg Luffyt. Yamato viszont csak az előző fejezetben indult el és elég messze van, pláne, hogy nem is tudja mi történt Luffyval, szóval én ezt sem mondnám biztosra. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy Law társai veszik észre és mentik meg. Lenne még egy spekulációm, de az elég vad...
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."