A Főoldalon szerepel az aktuális rész leírásában. A válasz: 4.

aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
A Főoldalon szerepel az aktuális rész leírásában. A válasz: 4.
Az évad utolsó részeinek címe egy kiszivárgott szken alapján:
- 22. rész (179. fejezet).
- 23. rész (182. fejezet).
- 24. rész (184. fejezet).
- 25. rész (190. fejezet).
Azt hiszem kb erre számítottam. baromi látványos és király harc volt Midoriya is fejlődik szép lassan, egész sok támadása lesz, sőt a shoot stylet tovább is fejlesztette azzal hogy egy sorozatot is tudott lőni. ne feledjük hogy ilyenkor váltogat az erőszintek közt.
Nos szerintem elég jól sikerültek ezek a Gentle részek
Midoriya nagyon jól elsajátította az új technikáját. A végén ugye már minden ujjával egyszere kitudta lőnni azt a támadást. Sokan kritizálták, hogy miért nem tudta legyőzni Midoriya hamarabb Gentlet, de azért viszonylag elég trükkös a képessége és sők átlagos hőst is megállított már igy.
Bár elismerem ez tényleg érdekes, hogy egy középiskolás képes legyőzni egy gonosztevőt akit x számű hivatásos hős nem igazán. Bár ezt foghatjuk arra, hogy ő a főszereplő.
Nagyon kiváncsi leszek az A osztály dalára mert szerintem az nagyon jó lesz.
Köszi a feliratot
-Én sajnálom Gentlet így még jobban hogy az előéletét is megtudtuk, szerintem Stainnel egyetemben ő volt az a ritka "gonosztevő" akinek voltak elvei és nem mellesleg vicces is volt. Nagyon megkedveltem őt kár érte, szerintem azért nem volt gyenge, egy átlagos hős simán lehetett volna belőle ha mindent belead szegény, de kicsit esetlen volt
Érdekes Deku harca az tény hogy ügyesedik de erő szinten még mindig a béka segge alatt van szegényke, bakugo kb 5 perc alatt kivégzi Gentlet ,
-Gondolom a megmaradt részekben nem fogunk sok érdekes dolgot látni max a végén egy hatalmas cliffhanger hogy tudjuk mi jön jövőre vagy azután.
-Számomra ez lett a leggyengébb évad kár érte, ettől függetlenül nagyon jó volt nézni de a többihez képest lemaradt azért.
ÉS előre bocsi hogy ide írom de én kb. csak ezt az animét nézem már idő hiánya miatt így ide írom
-Így hogy ki lett véve az oldalon a hozzászólás opció ahol sokan kifejezhették hálájukat a feliratért és lektorálásért ezért csatlakozok azokhoz akik azt javasolják hogy legyen egy köszönöm opció az oldalon beépítve, úgy gondolom ez közösen jót tenne mind a fordítónak mind a nézőnek. vagy ha nem is köszönöm opció akkor legalább egy like opció ami még mindig több mint a semmi.
ui: sajnos a legtöbb ember úgy van vele hogy lustaságból vagy csak megijed a fórumtól és inkább nem írja be azt amit az oldalon mondjuk lehet megtett. (vagy nem tudom )
Annyira azért nem mondanám gyengének Dekut. Ha használta volna a 20%-ot a Bakugoval való harcuk során akkor ő nyer. Persze a főbossok ellen kevés ez a 20% is, de Bakugo se győzött volna Overhaul ellen egyedül.
Dekunak azért nem sikerült könnyebben nyernie mert nagy volt rajta az érzelmi teher is. Mivel ő általában szereti beleképzelni magát az ellenfele helyzetébe. És ha az illető nem 100%-osan gonosz akkor egy kicsit mindig visszafogja magát.
Nem mondanám, hogy nem lesz még semmi érdekes egy kis tűzijáték marad a végére
Bár elismerem ez tényleg érdekes, hogy egy középiskolás képes legyőzni egy gonosztevőt akit x számű hivatásos hős nem igazán. Bár ezt foghatjuk arra, hogy ő a főszereplő.
Szerintem mindenképp bajos a képessége, de nem mindegy, mit tud az ellenfele, illetve milyen elszántsággal akarja elkapni. Deku is feladhatta volna, amikor kiütötték, de neki most elég fontos volt, hogy meg legyen tartva a fesztivál, így ez segített talpra állni.
Arra a kérdésre, hogy egy középsulis miért tud egy felnőtt gonosztevőt legyőzni és egy felnőtt hős miért nem, szerintem az, hogy az új generációk képességei erősebbek. Volt valami olyasmi mondva is a sorozatban, mikor Todoroki és Bakugo a pótvizsgán a gyerekekkel foglalkoztak.
Ezért tudnak a fiatalok is lépést tartani, és mire a felnőttek kiöregednek, addigra az erősebb generáció már átveszi a terepet. Én ilyesmire tippelek.
Épp köszöni akartam a főoldalon a fordítást, de látom a fórumhoz van egyesítve XD ,Clever .boy.
Jövő héten fogok csatlakozni, addig köszöntem szépen az összes részt, amit eddig fordítottatok ^˘ Hisz tudjátok, a köszönöm az elégtelen , de köszönöm szépen az összes részt az egy 3-mas XD .
Nagy kár, hogy a mangát nem tudtam élvezni, de remélem az animében nem fogok csalódni +film ^˘ .
Ugrás a fórumra: |