Szerintem ők nem lesznek ott. Mi dolguk lenne ott? Nincs szavuk abban, hogy hogyan irányítsák a világot.
One Piece manga
Szerintem inkább egy hullám szerűség fog elindulni. Véleményem szerint nagyobb biztonság van az országban ha egy kalóz területe.
És ez akkor fog elindulni amikor mondjuk
- tényleg most megszüntetik a megszüntetik a shicibukai rendszert.
- Cobra nekik szegezi a kérdéseit és nem kap választ rá
-És azt hogy a halemberek tényleg elhagyják a jelenlegi helyüket, ezt a kormány nem biztos,hogy nagyon szeretné, vagyis inkább az égi sárkányok jobban szeretnék akváriumban mint szabadon
Szerintem is eltörlik a Shichibukai rendszert. gondoljatok bele: Luffyék szép sorban verték szét őket amiket el kellett tusolniuk, hogy megőrizzék a Tengerészet jóhírét. Doffy bukása is azt bizonyítja, hogy hiába erősek a Yonkok vagy Luffyék úgy is elverik őket. Most már egyre inkább nyűg a rendszer nekik.
Talán az előző oldalon olvastam, hogy Hancocknak így kevésbé biztonságos. Ez igaz. Én arra jutottam hogy akkor ők is csatlakoznak Luffyékhoz (és azért nem gyengék) és Luffy a védelmébe veszi őket.
Az is jó kérdés hogy Cobra egyenes kérdéseivel nem haragítja e magára a kormányt, így Viviéket is Luffy védené (tudom erre kicsi az esély de na én bírom őket még ha nem is erősek ). Na ez nagy fordulat lenne, hisz szigeteket kalózok eddig csak az új világban védenek.
Be feledjétek azt sem hogy Dressrosa királya is ott lesz a világ kormány gyűlésén vagyis amit ő ott elfog mondani azzal teljesen nyilvánvaló lesz a chibukai rendszer hibái s elfogják törölni nah meg ugyan ez játszódott le Arabasztában és válaszul hogy ebben az arcban egy szalmakalapos s lesz ott hát Vivi ott lesz mint ex szalmakalapos .
Azért eléggé komikus, hogy még Hiei is elmondta, hogy azt sem tudja, honnan szedte az infót, de már mindenki készpénznek veszi, hogy egy Világkromány ív következik.
Igazából nem is annyira fontos, hogy az jön e mivel tudjuk, hogy meg fog történni. Mióta Vivi elindult Dressrosa után.
http://naruto-kun...iece/823/6
Meg ez a fejezet alapjában véve sok kérdést vet fel.
beeng írta:
Igazából nem is annyira fontos, hogy az jön e mivel tudjuk, hogy meg fog történni. Mióta Vivi elindult Dressrosa után.
http://naruto-kun...iece/823/6
Vagy néhány részben letolják, vagy tényleg egy kisebb arcot készítenek belőle. A lényeg hogy ezzel az üléssel érdemes foglalkozniuk mert ez tényleg meghatározó lehet a későbbi eseményekre.
Azért én megnézném a résztvevők arcát amikoritt beszélgetnek majd egy hírvivő beront: Luffy megbuktatta BigMom hatalmát/szétrúgta a seggét.
Hát ha az elkövetkező pár év eseményeit beszélik itt meg akkor biztos vagyok benne hogy megakarnak buktatni a tengerészek egy younkut nem véletlen költözött át a tengerészeti főhadiszállás is a 4 Császár tengerére. S 50 országból lesznek ott azt a tárgyalást pár fejezetben nem lehet lerendezni. De hogy ha izgalamasabbá akaja tenni Oda sensei találrá módot. Ami pedig Dragon illeti nem lehet hogy ő is Gol D Roger legénységében szolgált s azért lett forradalmár mert tudja az elveszett évszázad titkát? Vagy ez nagyon nagy baromság lenne .
Mivel Wano 2017-ben elindult és még elé be lesz iktatva egy arc nyugodtan letehettek arról, hogy Big Mom-ot itt legyőzik. Ha évente megjelenik 54 fejezet, de nem jelenik, mert 3 hetente egy kimarad, akkor mennyi lehet még ebből az arcból?
Iszonyatosan kevés ahhoz képest még nem ismerjük a legerősebb édességparancsnokot, Luffy le van strapálva és a csapat szanaszét van. Képtelenség, hogy 20 fejezet alatt eljussunk oda, hogy Big Mom elbukik. Így erről szerintem le is tehettek.
Mingo került 100 részbe, akkor pont egy Yonkou kevesebb lesz ennél ráadásul az első? Nope.
Maga a Luffy vs Mama harc elvinne legalább 10 részt.
Itt megtalálható, de mivel én nem tudok japánul megvárom míg kiteszik a viz media oldalára. Addig csak bízhatok a külföldiekbe akik állítólag elolvasták itt.
http://www.jumpfe...
Eddig is nyilvánvaló volt, hogy nem fogják leverni Big Mom-ot, még ha 50 részig lennénk itt, akkor sem, és erre már rengeteg indokot felsoroltunk (meg legfőképpen, szegény Oda, már többféleképpen is a szánkba adta valaki által).
Én onnan gondolom, hogy tényleg igaz ez a Világtalálkozós szál, hogy youtuberek, és más hírforrások tényként kezelték, hogy ez ki lett jelentve a fesztiválon. Hát akkor csak ki lett jelentve. Nem olyan hír, hogy "állítólagos forrásból kiszivárgott pletyka".
Meg mert logikus, beleillik a történet jelenlegi menetébe.
Egyébként újra kezdtem olvasni a totlandos fejezeteket és amikor kinyírja Muscat-et ott elég érdekes dolgot mondtak. Hogy amíg nem kapja meg Big Mom azt amit enni szeretne, addig tombol, senkire sem hallgatva. Szóval elég egyszerű szabotálási kísérletnek tűnik az esküvői torta elintézése.
A Mama szerintem azonn jobban ki lesz akadva hogy Luffyt kiszabadította Jimbei meg h Brook is lelép majd szépen az orra elől Tényleg Jimbei eddig félt a Mama haragjától már mint hogy a Halemberek szigetét fogja büntetni a Mama az ő cselekedetei miatt most ezt hogy hogy nem érdekli? A büntetése lehet az egyik oka vagy a fő oka, azt nem gondolom hogy ő is ugy járt volna mint Pedro mert 2 mostani szereplő is ugyan ugy járna egy arcban ?
Ugrás a fórumra: |