Az érthető, hogy bosszút akarnak állni Pedro miatt. Igen, ha pontosan akarunk fogalmazni, akkor inkább azt kellene mondaniuk, hogy itt van a szigeten az a személy, aki felelős Pedro haláláért. Nem Perospero ölte meg, de lényegében ő felelős a halálért, mert miatta robbantotta fel magát. Amúgy ha jól értem, hogy Neko is megy Perosperot leszedni. Szép. Komolyan mondom. Szerintem teljesen korrekt, ha Nekomamushi szedi le Perosperot, mert méltó ellenfél számára. Carrot és Wanda még viccnek is rossz volt, komolyan mondom, amíg nem láttam őket kiütve azt hittem, hogy Oda tényleg legyőzeti velük Peros-Niit. Ez a szál tetszik. Amúgy én azt sem bánnám, ha megérkeznének a Big Mom kalózok és a Hüvelyek lennének az ellenfelük. Most komolyan ki ellen tudnának menni még? King és Queen. Akkor már inkább a Big Mom kalózok. Vannak ott bőven méltó ellenfelek a Hüvelyek számára.
Amúgy kicsit poén, hogy Kanjuuro elvileg haldoklik, de azért lenyomnak még egy menetet Kikuval.
A Namis szál is bíztató kicsit, de remélem, hogy emiatt nem lesznek puszipajtások Big Mommal. El is szedheti Zeust, mert gondolom most erre megy ki az egész, ezért csődültek össze.
Az egyetlen, ami aggaszt, az Sanji. Bízok benne, hogy azért 10 fejezeten belül azért kezd kikristályosodni, hogy mi a szerepe.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."