igaz bár először nekem is úgy jött le hogy úgy hagyja meg az emlékeit hogy Puding lőtte le.. de ahogy Jon is mondta ennek nem lenne értelme.
Szerintem is egy katonára módosította az emlékeit
One Piece manga
Jump festen bejelentették, hogy nem Wano arc következi ez után, hanem Világ kormány találkozója kap egy hosszabb kitérőt. Mindössze ez után jön Wano.
Szóval, ha tényleg külön arc-ot fog kapni, akkor ott durva dolog történik majd gondoljátok, hogy Dragon megtámadja őket?
Jah igen és boldog új évet mindenkinek!
Nem hiszem h Dragon megtámadnáa világkormányt Dragon Teachel kerül/került szembe mert ugye az egyik embere ott van a lázadók szigetén. Ha a világ kormány találkozója külön arcot kap mindenképp új szereplőkkel ismerkedhetünk meg a tengerészet oldalán s ha jól rémlik akkor Viviék arabastából is a kormány találkozójára mentek .
Hiei köszi az infót én azt hittem a Világ kormány találkozóját elintézik max 1 résszel.
Igazad van a semmiről nem készít Oda egy teljes arc-ot. De szerintem nem Dragon támadja meg őket (mivel a bázisukat támadja a fekete szakáll banda). A lehetséges jelöltek:
- Teach (mert simán benne van bár lehet hogy egyelőre még csak gyűjti a gyümölcsöket hogy még erősebb legyen)
- A schichibukai tagjai. Számomra ez sokkal inkább valós, ugyanis a rendszerük eltörlését maga Fujitora fogja beterjeszteni amit gondolom a jelenlegi tagok nem igazán szívlelnének.
Teljesen igazad van ha arc lesz akkor ott harc lesz de a shibukai tagkait nem mondanám mert ők az admirálisokhoz képest sehol sincsenek nem támadnák meg őket azért h bent maradhassan a rendszerben pont h megerősítené a tengerészeket h megbizhatatlanok a kalózok. Hirtelen még az jutott eszembe hogy a tengerészek ezen a találkozón döntik el higy melyik Yonkut támadják meg mert ugye a tengerészek is megakarhák mutatni az erejüket s kell e nagyobb hírverés mint hogy elintéztek egy Yonkut. Dragonékat meg azért nem tudják támadni mert nem tudják hogy hol a bázisuk.
david56 nem azért támadják meg őket hogy fenntartsák a jelenlegi rendszert hanem hogy a vezetőket akik döntenek kinyírják.
Jó kérdés hogy el tudnának e bánni egy admirálissal... szerintem egy szinten vannak (gondolj csak Dressrosára a Fujitora-Mingo-Law összecsapásra).
Nincsenek egy szinten, hol lennének már. Még a Yonkou parancsnokok sem érnek fel egy admirálishoz. Persze lehet egy-két tag, aki felér hozzájuk, de semmiképpen sem általános (sőt, szerintem csak Mihawk van az ő szintjükön).
Fú, ez egy nagyon érdekes infó, és nagyon örülök neki. Hiei, nem tudnád linkelni, hogy honnan olvastad?
Gondolom ha ennek az arcnak vége, Luffyék utazni fognak egy ideig, hogy utolérjék a többieket. És ez alatt az idő alatt simán olvashatjuk a Találkozót.
Ennek ellenére, én nem hiszem, hogy egy hosszú arcra kell számítanunk... meglepődnék, ha pár hónapnál tovább tartana a szál, (Szerk.: már csak azért is, mert korábban ki lett jelentve, hogy Wano el fog kezdődni még 2017-ben, szóval valószínűleg tényleg nem tart majd maximum pár hónapnál tovább a Világtalálkozó), de még így is, nem is emlékszem olyan szálra, amiben nem lett volna egy Mugiwara sem, úgyhogy ez eleve különleges lesz.
Valószínűleg nagyon-nagy dolgok fognak történni, az biztos.
És utána meg már jön egy Yonkou elleni csata. Fú. Ugye nem csak én érzem úgy, hogy ez most már egyértelműen a végjáték? Mármint, nem azt mondom, hogy véget ér a manga, hamar, mert biztos, hogy még sok száz fejezet lesz, de a történetben már a végjátékra fordultunk. (Jó hosszú végjátákra, természetesen.)
És ez nagyon izgalmas.
Simán elképzelhető Hiei állítása. Habár biztos, hogy ott lesznek majd a Világkormány találkozón Luffyék, úgy értem Jinbei mint ex shichibukai elmond valami menő szöveget. Azt mondjuk nem tudom, hogy a shichibukaikra mennyi esély lesz...de Fujitora biztos jelen lesz, Akainu is elég reális mivel vezető. Ráadásul azt hiszem ő is utálja a shichibukai rendszert, biztosan rossz érzéssel tölti el, hogy kalózokkal kell együttműködnie. Az új admirális is ideje lenne felvezetni.
A "végső háborúra" mindenki erőt gyűjt, mozgolódik és biztosan az az arc lesz a katalizátor ami beindítja az eseményeket. A shichibukai rendszer biztosan bukni fog...mivel már senkinek se éri meg úgymond.
Hancock alapból utálja a tengerészetet mivel az égi sárkányok talpnyalói.
Kumának már mind egy. Őt már úgy is a tengerészet irányítja.
Dofi a levesben van. Meg túl sok szart kavart. Az ő esetét még el sem tudta tussolni a kormány.
Croco már kimászott a levesből de ő is elég sok szart kavart.
Teach visszaélt a rangjával és eléggé kellemetlen helyzetbe hozta a tengerészetet.
Mihawk szerintem tesz az egészre.
Law-nak is mind egy már.
Önjelölt Fehérbajusz junior pedig úgy is Marco emberit vadássza. De legalább nem kötekszik vele a tengerészet.
Egyedül Buggynak éri meg lényegesen a jelenlegi rendszer.
(Remélem legalább párat látni fogunk közülük..értsd Hancock )
Persze nem ők fognak dönteni...de sok országnak tettek eddig keresztbe a shichibukaik. Cobra és Riku biztosan minden áron el akarja törölni. Neptun-nak sincs már rá szüksége. De Elizabello és Dalton esetében is fel lehet hozni félig személyes okokat.
Az tengerészet ellenérvei maximum annyi lehet, hogy lényeges erőtől esnének el...ha már a végső háborúra készül mindenki. De a rendszernek kalap, kabát.
Konfliktusra pedig rengeteg lehetőség van még. Mondjuk az is elég random volt, hogy Kaido lepottyant Kidék szigetére..szóval ki tudja.
Biztosan nem lesz ott egy Szalmakalapos sem a Találkozón, Jinbei sem. Mit keresne ott egy kalóz? Ő már rég nem Shichibukai. És egyébként sem tud már odaérni.
A Shichibukai rendszer tényleg valószínű, hogy el lesz törölve... Law kiesett, Doffy is, Kumának meg tökmindegy már, ahogy te is mondtad.
Hancocknak viszont nagyon fontos, hogy nem cseszegetik a szigetét, Buggynak is gondolom jól jön a védettség (habár szerintem ő már egész szép kis birodalmat kiépített saját magának, úgyhogy meg lesz szerintem ), Weeble is csak azért garázdálkodhat szabadon, mert Shichibukai. Mihawk... na, őt megnézném, hogy mihez kezd, hogy ha megszűnik a rendszer. Csatlakozik Shankshez? Vagy egyedül járja tovább a vizeket? Az ereje megvan hozzá. Ki tudja.
De egyébként én nem hiszem, hogy annyira az országok vezetői döntik majd el ezeket a kérdéseket. Legalábbis ezt, ami az egész rendszerre kihat, biztosan nem. Az csak a Tengerészet, és (sőt, inkább csak) a Világkormány hatásköre. Az országok vezetői gondolom kisebb, lokális kérdésekben dönthetnek.
Legalábbis nem úgy tűnt eddig, hogy annyira nagy hatalommal rendelkeznének, hiszen simán elűzhették őket, bántalmazhatták őket, stb.
Azt nem mondanám, hogy nem lesz ott egy Szalmakalapos sem. Vivi ott lesz, mint "nem hivatalos" Szalmakalapos. Oké oké bocsi. Ez csak a személyes mániám.
Egyébként nem teljesen biztos, hogy el lesz törölve a Schicibukai rendszer. Lehet a Világkormány öt nagy öregje valahogy átszervezi a rendszert, hogy megmaradjon. Ha vitát tudnak kirobbantani róla, ami elég valószínű akkor lehetséges egyébként. Az egyik legerősebb érv a friss "Doffy féle botrány."
Én most azon gondolkozom h olyan sima beszélgetős arc sem volt szval ahogy Hiei is mondta valaki neki támadhat a találkozón részt vevőkre de ki képviselhet olyan haderőt hogy ezt meg tegye. Jimbei azért ezzel a gyüléssel kapcaolatban tud infóval szolgálni Luffyéknak mert ő jóban van Neptunnal s a meghívóban biztosan közölték h mi a gyülés célja és oka.
Persze, Vivi ott lesz, ez igaz Szerintem elsősorban az ő szemszögéből fogjuk nézni a dolgokat (remélem legalábbis).
Nem biztos, hogy harc lesz. Ha csak Dragonék nem támadják meg őket, akkor biztos, hogy senki más nem fogja, nincs értelme. Dragonék meg most elvileg harcoltak Feketeszakállékkal... viszont ellenérvként ott van az, hogy összehívták a vezetőket. Szóval... ha valakik, akkor ők, az biztos.
De itt bőven lesz konfliktus, meg kibeszélni való téma amúgy is. Kíváncsi vagyok a Világkormány fejére, ha Cobra nekik szegezi a kérdéseit, pl.
Én most a világtanáccsal kapcsolatban azon gondolkodom hogy ha tényleg megszüntetik a shicibukai rendszert akkor Akainubol simán kinézném hogy ott helyben le is tartóztatja őket, (már ha ott lesznek) mint aktív kalózokat. Ha ez megtörténne akkor valszeg ez vmelyik Shicibukainak ez nem tetszene és kitörne a balhé, és így valóban értelmet nyerhet Doffy szavai Tsurunak, miszerint aki uralni fogja a tengert az a Yonkok, tengerészek, shicibukai, legrosszabb generáció, vagy a forradalmárok közül kerül ki. Mert így akkor a shicibukai is teljesen elhatárolódik a világ kormánytól, és nem kell egy hatalomként kezelni őket.
Ugrás a fórumra: |