Tottolandon már volt róla szó, hogy sima hakival nem lehet őket likvidálni. Az, hogy Zoro képes használni Kin'emon technikáját, megmondom őszintén nem tudom mennyire számít ezek ellen. Igazából nekem az egész katyvasz, hogy most mi működik Zeus és Prometheus ellen, mert eléggé ellentmondásos. Hakival nem lehet őket megsebezni, de Kid be tudja börtönözni Zeust. Az eddigiek alapján én azt mondanám, hogy csak Brook és Marco tudná őket elpusztítani (meg ugye Big Mom), Zoro támadásai inkább időhúzásnak tűnnek és nem hiszem, hogy komoly fizikai sérüléseket szenvedne.
Megmondom őszintén, hogy én csalódott vagyok, hogy így kimertek állni Kaido ellen. Lawtól gyakorlatilag semmi újat nem láttunk, most próbálkozik valami új támadással és ha az nem jön be, akkor köszöni szépen ennyi volt a részéről ez az egész. Alapjáraton Kidtől is többet vártam volna. Alapból nem néztem sokba a képességét, viszont ha valaki ki fog tuni hozni belőle valami kreatívat, az Oda, szóval ennek ellenére én bizakodó voltam vele is. Anno az 1000. és 1001. fejezetnél megkaptam, hogy előítéletes vagyok, de sajnos ahogy a többiek reagáltak akkor Luffy támadására és annak hatására az több volt, mint árulkodó volt. Én nem várok nagy ereszd el a hajamat már régóta, inkább csak a szájkarate megy. Amúgy én nem is értettem miért volt ennyire begerjedve Big Mom és Kaido, hogy élvezi ezt az egészet, hát annyira nem kell megerőltetniük magukat. Ha itt lenne mondjuk Marco még talán Jinbe meg Katakuri vagy egy Katakuri szintű ember, illetve a többiek több új technikát mutatnának és erős hakival rendelkeznének, akkor elhinném, hogy végre kis kihívást éreznek és el tudják magukat engedni, de így nem.
Pozitívumnak azt mindenképp megemlíteném, hogy legalább azért ki van részletezve a harc és nem 1-2 pofon után fekszenek ki az emberek. Féltem emiatt is, mert Oda eléggé rászokott a mini, egy-két támadásos harcokra.
Gondoltam, hogy Big Mom sem úgy fog kikerülni a képből, hogy szimplán beleesik a tengerbe. Meg is lepett, hogy feljött ez a lehetőség, mert pár fejezettel ezelőtt elég közel voltak már a Mt Fujihoz, szóval én már meg voltam róla győződve, hogy Wano van már alattuk.
Amúgy van még bőven lehetőség és a 3. felvonás végéig én még élek azzal a lehetőséggel, hogy Oda behoz valami nagy csavart, mert hát ahogy haladnak itt az események finoman szólva is a bűzlik az egész kategória.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."