Egyetértek, az előzőhöz meg annyit, hogy szerintem a sima Room-tól nem csökken az élettartama, csak ha túlerőlteti.
One Piece - Képességek - Démongyümölcs, Haki, stb.
Köszi
Valószínűleg igazatok van csak nem sok közt éreztem a könny manipulálása és a látógyümölcs között.
A tippem az volt hogy mint Luffy a rugalmasságának növelésére használt hakit úgy Viola a könnyeit megkeményíti bálna alakban hakival.
De tényleg valószínűbb hogy a gyümije képessége.
Ugyebár Luffy G4 használat után kifekszik. Oka az hogy lenullázza a Hakiját és megterheli fizikailag is.
De mi van ha csak az egyik következik be?
1. Kifogy a Hakiból de fizikailag nincs megterhelve (kipihent). Akkor képes lenne Haki használat nélkül harcolni? Szerintem nem mivel a Haki az elme így ha kifogy a Hakiból akkor elhalványul a tudat vagyis ájulás közeli tehát fizikailag hiába bírná ha az elméje beájul.
2. Haki nélkül harcolva eléri a fizikai korlátait. Nem képes mozogni mint pl.: Luffy a Lucci elleni harc után. Képes-e Hakit használni ebben az állapotban mondjuk fegyverzetet arra hogy megvédje a testét? Szerintem igen.
Ti mit gondoltok?
Én egyetértek. Ha haki nélkül harcolna, akkor elvileg képes kéne legyen rá akkor is, ha fizikailag már a halál szélén van, bár... ha összekapcsolódik a kettő, a szellemi és a fizikai erő (márpedig szerinem így logikus), akkor nem nagyon lehet különválasztani a kettőt.
Másrészt, ha egy harcban, az Újvilágban nem használ hakit, akkor meghal. Szóval tárgytalan. De jobban belegondolva, én azon az állásponton vagyok, hogy nem lehet a két dolgot különválasztani.
Ja igen teljesen félreértettem bocsi
Hát igen lényegében még nem láttunk ilyen szitut és nem is valószínű hogy fogunk. Így meg csak tippelgethetünk.
De köszi jó volt olvasni egy az enyémtől különböző gondolatmenetet
Egyébként Carrot hogyan tud lebegni (levitálni)?
Carrot nem tud repülni.
http://naruto-kun...Piece/804/17
Mangánál és az animében Carrot nagyot ugrott és hátba támadta Zorot.Zoun és Totland arcnál csak ugrált és nem repült. Ha képes repülni,akkor azt látok volna.
Jon
Én gyümire vagy az Electrohoz köthető egyedi dologra (Eletroval besűríti a részecskéket és rövid ideig így meg tud állni a levegőben azaz lebeg) gondoltam.
Egyébként az Electrot a Halember karatéhoz hasonlóan más is megtanulhatja vagy ez csak a Minkek fizikai adottságaival lehetséges?
dungeonlord
Akkor erről szólj Zoronak is ugyanis ő más véleményen van.
http://naruto-kun...ece/804/17
És Lebeg nem Repül ne keverd a kettőt.
Akkor még nem ismerte az ellenfelét Zoro.Kövi fejezetben ismerjük meg http://naruto-kun...iece/805/5Carrot erejét.
Mert repülve hamarabb megakadályozta volna Luffy vs Mink harcot.Akkor Nagy Anyuci területét szintén nem használta tengeri szörnyek ellen,szigetnél és még sorolhatnám.Még a 870 fejezetnél se hangzott el.
Carrot nagyokat tud ugrani ,de semmi köze a repüléshez.
Dungeon, könyörgöm. Egyértelműen irányt változtatott a levegőben, vagyis képes lebegésre. Igen, az volt az egyetlen alkalom, hogy használta. De használta. Az nem szimpla ugrás volt. És Zoronak nem kellenek órák, hogy megismerje az ellenfelét.
Amúgy szerintem nem is lebegés, egyszerűen képes valahogy irányt változtatni, talán olyan erősen rúgja meg egyszer a levegőt... nem tudom. Majd megtudjuk, gondolom, mert Carrottnak biztosan fontos szerepe lesz még.
dungeonlord
Most komolyan ott van fölötted a komim amiben írtam hogy nem repülésről van szó hanem lebegésről.
De leírom részletesen is mi a különbség.
Lebegés: Képes megmaradni mozdulatlanul is a levegőben. Helyváltoztatásra nem feltétlen képes.
Repülés: Képes a levegőben helyváltoztatásra. Egy helyben megállni nem feltétlen képes megállni a levegőben. pl.: a madarak
Repülés + Lebegés: pl.: Goku a Dragon ballban.
Geppou és Sanji: Nem képes mozdulatlanul a levegőben maradni ugyanis lezuhanna ezért folyamatosan rugdosnia kell a levegőt és ezzel képes helyváltoztatásra.
Remélem így már érted hogy ha csak Lebegni képes akkor azért nem ment a levegőben a Luffy vs Mink harchoz mert nem képes mozogni a levegőben.
Egyébként Opera Logia vagy Paramecia és ugyanúgy használja az erejét mint Trebol?
Nem emlékszem pontosan, hogy hivatalos infó vagy csak olvastam valahol, miszerint Sanjinak a Kenbunshoku Haki, Zoronak a Busoshoku Haki és Luffynak pedig a Haoshoku Hakija a legerősebb?!
Mert elég furcsa, ha ez igaz, hiszen a G4 nagymértékben a BH-tól függ, így akármennyire is erős lehet Zoronak, kétlem, hogy Luffyénál erősebb lenne. Max. egy szintet tudok elképzelni. Sőt, ha jól értem, Luffynak tulajdonképpen a BH-ja nő/erősödik egyre inkább, ahogy minél tovább tudja fenntartani a G4-et.
Ugrás a fórumra: |