Szerintem Beckman a legerősebb az összes Yonko parancsnok között, 1,2 M-ra tenném a vérdíját. Persze ezt semmilyen ténnyel nem tudom alátámasztani, csak megérzés, meg hát tuti a Yonkok között is van jelentős erőkülönbség (így a parancsnokok között is), csak azért nem támadják meg egymást, mert ettől függetlenül mindkét félnek óriási veszteségeket okozna. Beckman szerintem nem rendelkezik gyümölccsel, hanem egyrészt úgy használja a fegyverét, mint egy kardot, másrészt lő is vele, vagy hakival bevonva a golyót, vagy kairosekivel. Nála még király hakit is eltudok képzelni, lásd Ray-san. Sokak szerint nagyon okos, és ő is egyfajta tudós, egyes elméletek szerint Sanji apjának a testvére, csak ő normális. Ha ez igaz, akkor már Sanjinak is van kötődése Shankshez.
Utána erőben talán Lucy Roo következik, szerintem nagy arc lehet a csávó. Bár valószínűleg Shanks összes embere az. Van róla egy érdekes elmélet, miszerint azért tudtak a semmiből megjelenni Marinefordban, mert egyfajta teleportálós képessége van, amit abból vezetnek le, hogy még a történet legelején egyből megjelent a bandita mellett, amikor fejbelőtte. Továbbá abból, hogy Kaido után hogy tudtak olyan gyorsan odaérni MF-ba. Mindenesetre egy teleportálós gyümölcs nagyon jól állna neki, elég kövér, ellenben így nagyon gyors tudna lenni. Valószínűleg igen komoly fizikai erővel is bír. A vérdíja 1 M körül lehet. (Érdekességként írom, hogy olyan elmélet is van a Marinefordi dologra, hogy Shanks miatt volt lehetséges , mégpedig a király haki által. Eszerint a király haki magas szintje befolyásolni tudja a környezeti elemeket, jelen esetben a vizet, így egyfajta áramlat révén jutottak oda.)
Yasopp lehet a harmadik erőben. Kétlem, hogy lenne gyümölcse, viszont biztosan erős hakival bír mindkét típusban. Én rohadt kiváncsi vagyok két mesterlövész harcára, hogy miképpen oldaná meg Oda, remélem megkapjuk BB ellen. Vérdíját 800 millióra tenném.
A többiek is tuti jó erősek, és elég lazán is néznek ki Marineford alapján. Az egyik azt hiszem kardot használ, a másiknak meg egy majom van a hátán, vele biztosan összedolgozik valahogy harc közben. Egy-kettőnek gyümölcs képessége is lehet szerintem, természetesen a haki meg alap lehet már náluk.
Mindenesetre egyik kedvenc csapatom, epicek, jószívűek, támogatják Luffyékat, ők is a szabadság miatt kalózkodnak stb. Shanks valószínűleg tisztában van a One Piece mivoltával is, hiszen amikor Coby Akainu elé állt, akkor ugye ezzel kvázi megmentette Luffyt, és erre Shanks azt mondta, hogy ez a kiállás egy döntő pillanat volt a történelem további sorsát illetően. Amiből egyébként az is látszik, hogy Shanks biztos benne, hogy Luffy eléri a célját.