Attól függ, hogy akarod olvasni. Angolul bármelyik online manga olvasón fent van. Pl. itt is.
Magyarul pedig tudtommal sehol sincs fent.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Attól függ, hogy akarod olvasni. Angolul bármelyik online manga olvasón fent van. Pl. itt is.
Magyarul pedig tudtommal sehol sincs fent.
Nem tudom de szerintem semmi kivetni való nincs a mostani fejezetben. A zenék is klappoltak de ugy érzem Lad neked ez a vesszőparipád lesz. Igen nagyon jó rész volt tetszett ahogy Bakogou nyomta. Uraraka is kihozta a maximumot a helyzetből. Elkezdtem olvasni a mangát is. Most azthiszem a 84 fejezetnél vagyok.spoilerezni nem akarok de a Kövi rész Epic lesz.
Bakugou-nak csak ilyen a stílusa én nem tartom valószínűleg, hogy gonosz lesz .
Amugy azt nem sokan tudjátok, de a mangakát a Naruto ihlete meg.
Midoriya(Naruto), Bakugou(Sasuke) és Todoroki(Neji) szerintem egyértelműen.
A következő harc pedig olyan epic lesz amit shounen már régen láttot
Bakugo csak forrófejű és féltékeny típus. Az érzelmeit nem tudja rendesen kimutatni, kontrollálni meg még inkább nem. Ettől nem lesz gonosz. (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Bár nem biztos, hogy kell de nem árt. Nem lesz gonosz a mangába, bár még nem járok ott ahol tart)
Nem tudom mi ihlette a mangát, de nagyon rossz húzás lenne ha Bakugou átáll a a rossz oldalra amit az alkotó nem hiszem hogy meg fog tenni. Bajugou tipikus Badass de nem gonosz értelemben. Csak különc. Én inkább az FT vel vettem észre hasonlóságot. Natsu Midorya, Bakugou / Gray és Uraraka /Lucy .
Miben hasonlítana ez az FT-hez? Ne viccelj már. Natsu meg Gray hülyéskedik egymással de nem utálják egymást.
Van egy hős aki kap egy hatalmas erőt de nem tudja irányítani (Naruto), a legjobb barátja (Bakugou) a legnagyobb ellenségei is mint Sasuke. Uraraka meg inkább olyan mint Hinata csak nem olyan félős általános helyzetekben.
Szerintem egyikhez sem hasonlítható...
A Naruto-Izuku párhuzam nevetségesen erőltetett, Bakugo-Sasuke köszönő viszonyban sincs egymással, Uraraka pedig az első olyan shounen animés csajszi, aki tökös (höhö) már a sorozat kezdetén.
A Fairy Tail nem is értem, hogy kerül ide xD Teljesen más stílust képviselnek a karakterek.
Egyébként nekem a manga alapján kicsit olyan érzésem volt, mintha ez kissé inkább kifigurázná a Narutot.
Bakugou pedig így jó, ahogy van, szerintem. Kissé antihős beütéssel, de attól hős. Az egyetlen hasonlóság közte és Sasuke között szerintem max annyi, hogy kissé arrogáns mindkettő.
http://i1.kym-cdn...64/794.jpg
Szerintem egy szó elég hozzá - ez a kép mindent elárul ^^
Ugrás a fórumra: |