Én alapjáraton már csak azért kizárnám őket, mert nekem az az árny eléggé egy nőnek tűnik, aki kimonóban van. Az, hogy Enel a Hüvelyekkel legyen olyan acélos indok kell, amit Oda nem mostanában szokott produkálni. Shanksot már csak az ígéret miatt zárnám ki. Admirális jó lenne, de mivel itt van X-Drake és a CP0 teljesen értelmetlennek tartom ide beleszuszakolni. Amúgy Tottolandon el tudtam volna képzelni egy admirálist, na persze nem az újakat. Anno, amikor Luffyék fogva voltak tartva a könyvben, az egyik oldalon lehetett látni, hogy egy admirális is van a könyvben.
Igen most, mivel egész idáig mindig adtam neki esélyt, pláne miután kiderült, hogy Cyborg is, bíztam benne, hogy mutat valamit. Jacket tök értelmetlenül összeverették, de ő már hajt ezerrel. Kinget még nem teljesen írnám le két bekapott támadás után, de Queen már tényleg mindent hibát hibára halmoz. Pláne a mostani fejezetben, ha még Chopper is alázni fogja. (Alázás alatt nem azt értem, hogy legyőzni nyilván). Amúgy a mostani fejezet után, mintha mégsem Marconak lenne majd szánva a két Csapás... De akkor kinek?
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."