Nagyon kritikus itt valaki
Az OFA nagyon erős képesség, Deku még nem régen használja normális, hogy nem tudja 100%-on használni. Sokan amikor itt járt a manga a 20%-on is kiadtak. Ha emlékszel Deku vs Bakugo harcban se volt lassú pedig ott ha jól emlékszem 7%-ot használt. Ahhoz képest ez nem kis ugrás.
Egyrészt még szednie kell magára izmot mint All Mightnak, hogy elbírja a teste másrészt még jobban megkell tanulnia irányítani.
A story szerintem viszonylag elég gyorsan halad más hasonló sulis cuccokhoz képest. Japánban a suli márciusban kezdődik talán most pedig szerintem ősz van a sorozatban kb november.
A másik gyengesége, hogy még nincs elég harci tapasztalata. De az egyre több lesz úgy pedig egyre erősebb lesz.
És ne feledd, hogy Chisaki nagyon erős. Szerintem csak a top5 hős lenne képes 1v1-ben legyőzni.
A mikora a válasz attól függ mit követsz. Persze bármikor lehet időugrás.
A mangában ha igy haladunk szerintem vagy 2-3 év míg elvégzi az iskolát. De a szerző bármikor gyorsíthat vagy lassíthat a tempón.
Animében ez jóvval hosszabb idő mivel az évadok között szünet is van, tehát kb dupla annyi.
De azért Hero Academia a neve nem pedig Deku Shippuden mert az iskolás éveiről szól és mire elvégzik a sulit a top hősök egyike lesz erőben/tapasztalat stb. Tehát lényegében a történetünk vége.