Én viszont teljesen egyetértek zackary-val. Nem mondom, hogy később, más harcok közben nem zavarna, de jelenleg ez egyáltalán nem áll fenn. Az jutott eszembe, hogy Sanji ki fogja verni a saját fogát, miután meglátja, hogy mit okozott Luffynak. Oké, ez hülyén hangzik, de ahogy zackary is mondja, az a két hiányzó fog oldalakat mesélhetne arról, amin ők, így együtt keresztül mentek.
A fejezet bitang jó volt megint. Fogalmam sincs, hogy Pudding jó-e, vagy nem, már nem kattog rajta az agyam, de az, hogy kitörölte az emléket, inkább arra enged következtetni, hogy egyszerűen puszta szadizmusból mondta el Reijunak, nem pedig további tervei voltak, és így akarta elárulni a Mamát. (Hacsak nem tudta, hogy Sanji hallja őt, de nem hiszem.)
Én most erre tennék, nem mondom, hogy biztos, persze, de... Sanji karaktere szempontjából ez lenne a logikus, és úgy tűnik, hogy Oda így akarja visszahozni Sanjit. Az arc végén meg már nevetséges lenne, ha kiderülne, hogy jaj, bocs, jó vagyok.
http://mangastrea...851/3913/8
Ez az arc... hát, nekem nagyon ütött. Teljesen átérezni Sanji... szenvedését, összetöretését és kilátástalanságát, ahogy próbálja meggyújtani a cigit, de nem megy, és meglátjuk az arcát, ahogy sír, olyan szemekkel, amik mindent elmondanak.
Én úgy gondolom, hogy mindezek után olyan Sanji jeleneteket és szálat kapunk, ami a karakter eddigi csúcspontja lesz, és visszahelyezi őt oda, ahonnan kiesett, akármikor is esett ki. Tudom, hogy valószínűleg van itt pár ember, akinek a szemében már nem lesz ugyanolyan, de én átérzem, hogy min ment keresztül. Nem helyeslem, nem fogom (képzeletben) megveregetni a vállát, de átérzem. És ezáltal csak sokkal erősebb lesz (ahogy anno Usopp is az lett), nem (csak) fizikailag, hanem elsősorban lelkileg.
(Egyébként úgy tűnik, hogy a bento-t nem hagyta ott Sanji. Remélem megy, és odaadja Luffynak )
http://mangastrea...851/3913/9
"Young Lady... what kind of fool... would ever plan to die?" Zseniális Ekkora Badass-nek lenni egy Yonkouval szemben.
Nekem eddig is az egyik kedvenc szalmakalaposom volt Brook, de ez sok lapáttal rátett erre. Nagyon tetszett, hogy tudatosította, hogy az, hogy mi van Sanjival, csak rá és Luffyra tartozik, és ő meg igyekszik elvégezni a saját munkáját.
Minden poén nélkül, kalap le Oda, és Brook előtt. "Young Lady"- zseniális
Ééés Jinbei. Jó lett ez így évvégére. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele, kommentben felvetették páran, hogy megfutamodott Big Mom elől, mert hogy ezért hívták valamelyik fejezetben gyávának, még korábban, miután nem láttuk, hogy mi történt. Én nem örülnék neki.
Más felvetette azt, hogy annyi évet veszített, hogy már csak pár órája maradt hátra... hát, ennek sem örülnék, de az biztos, hogy van benne potenciál. Meglátjuk
És azért ez így most már végleges fordulópont a szálban: Luffyék kiszabadultak, Bropperék is haladnak előre, Jinbei is bekapcsolódott, Sanji pedig... hát, ki tudja mit fog csinálni, de abban biztos vagyok, hogy nem azt, amit eddig.
Legyen a 2017 olyan jó a One Piece-ben, mint ez volt
Köszönöm Oda-senseinek, és természetesen a fordítóknak is az egész éves munkát