Amúgy amikor Mirio Chisaki mögé ugrik ott miért üvölti bele a fejébe a nevét? Ha nem kiabálja hogy CHISAKI!!! akkor simán kiütötte volna, fejbe rúgja Chrono-t és megmenti Eri-t
Ezzek kb direkt kicseszett magával xD.
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
Chisakit egy sima támadással nem lehet kiütni Mivel képes akár saját magát is regenerálni mint ahogyan Eri állapota se érdekelte.
Az a baj, hogy Mirio képessége nem hat másokra különben az elején el kellett volna menekülnie Erivel de igy nem tudott. Meg nah az túl egyszerű lenne
Ha kiütni nem is de ha úgy telibe kapja a fejét, valószínűleg megszédült volna Na mindegy maradok annál hogy igen az túl egyszerű lett volna XD Egyébként nekem ez a bajom ezzel a történetívvel, hogy a harcok közbe a legklisésebb shounen mondatokat lövöldözik az emberek. Mint pl hogy Mirio kiabálja, hogy nem hagyom hogy hozzáérj meg stb. Eddig ilyenek nem voltak. Értem miért kellett, de szerintem nagyon hülyén fest, hogy a feszült harcoknál tényleg ezeket a full sablon mondatokat lövöldözik az emberek
Ahogy olvastam sokan nincsenek kibékülve a résszel hogy nem volt narráció mint a mangában, hanem állóképekben mutatták ahogy Mirio tovább küzdött. Szerintem jobb volt, hogy így csinálták bár én nem állóképeket használtam volna hanem meganimált jeleneteket mert így elég gagyinak néz ki. Főleg hogy milyen durva animáció volt eddig meg anno mikor a 3. évad elején a Deku vs Muscular is milyen animációt kapott.
tyber16 írta:Főleg hogy milyen durva animáció volt eddig meg anno mikor a 3. évad elején a Deku vs Muscular is milyen animációt kapott.
Nem biztos, hogy a következő részben lesz "az". Én inkább az utáni részben várom a mostani hetiben meg ott lesz a végén cliffhangerben. Nagyon darálnák a dolgokat ha már a hetiben elsütnék
De könyörgöm remélem oda berakják a You Say Runt. Ha nem akkor megcsinálom én magam és megosztom itt
Ha már felhoztad, akkor ha nem gond én megosztanám itt az én kis videómat Anno a Deku vs Bakugo 3. évad harcához hiányoltam a róluk elnevezett zenét, hogy nem tették a harc alá így aláraktam én
https://indavideo...yxIHCZ5_E0
Nos, nem is igazán jutok már szóhoz
Az előző résznél dicsértem a kreativitást a képességeknél, mikor Mirio harcolt. Most ezt megint muszáj megtennem, hiszen Chisaki meglepett ezzel az egyesülősdivel, így mégerősebb lett, már bőven üti a szintet amit vártam egy főgonosz karitól (már ha az)
Azért eléggé beparáztam, mikor a végén már Eri is önszántából vissza akart menni, hogy teljesen vége az egésznek, lehet páran nem is élik túl. Teljesen megfeledkeztem azokról a hősökről, akik az elején lemaradtak tőlük.
Viszont akinek még mindig nem hozza a régi izgalmakat a sorozat, azt mostmár tényleg egyáltalán nem tudom megérteni
a 12. rész nagyon ott volt a szeren. nekem speciel a teljes évad bejön - eddig is voltak harcok, előtte meg hihetetlen mennyiségű infót zúdítottak ránk.
Lemilion képessége valószínűleg végleg elveszett. Engem viszont még az foglalkoztat, hogy NightEye jóslata bejön-e. Eddig saját elmondása alapján mindig bejött a jóslata, bármit is csinált ellene. Viszont Dekuban látom azt, aki tényleg képes meghazudtolni azt. Nyilván Deku aligha hal meg most, a nagyobb kérdés NightEye. az előzetes alapján legalább leszedik a nyársról.
Eri-chan viselkedése érthető, elég félelmetes egy ellenfél. bár még mindig "csak" 20%ot használt Deku, azért mindketten megérezték. hiába eddig csak 8%on volt. Eraserhead sorsa is ismeretlen, ha Overhaul itt megszökik, Aizawa senseit viszik magukkal.
Végül a következő rész címe... ok erre már csak azt tudom mondani hogy legyen már 1 hét múlva
NightEye élete valóban kérdéses, azért eléggé durván átszúrták, való életben nem tudom lenne-e 1 perce hátra. Mondjuk tudjuk ez itt nem így van, főleg ha a nénike megpuszilja.
Egyébként szerintem ha már kifejlesztették a szert, ami megszünteti a képességet, akkor logikus lenne, ha ellenszerük is lenne. Legalábbis elég nagy óvatlanság lenne Chisakitól, ha nem csináltak volna. Mármint például egy harc során az egyik emberének adja a parancsot, hogy lőjjön le valakit, de az esetleg szerencsétlen, esetleg az ellenfél közbeszól, és olyat talál el, akit egyáltalán nem kellett volna, talán magát Overhaul barátunkat. Ha úgy állítják be, hogy erre nincs ellenszer (nem emlékszem, hogy ezt megtették-e) akkor valóban szívás van, mindegy mi történik. De azért valljuk be, Mirio képessége hatalmas kár lenne, ha elveszne.
Szivesen néztem volna, ahogy Deku harcol még 1v1-ben Chisaki ellen, főleg ha növeli még egy kicsit azt a 20%-ot
Ez a 12.rész nagyon epicre sikerült
Nos összeségében az animáció szerintem elég jó volt bár még mindig nem jött el a katarzis amire megemelném a kalapomat, illetve remélem a következő részben kapunk egy kis epic ost is.
Lemilionra soha ne mond, hogy soha egy shounen mangánál. Korábban kifejtettem, hogy elég op karakter lett a képessége + sok gyakorlás miatt, ő egy olyan dolog amit bármikor előlehet venni ha a szerző úgy gondolja.
NightEye elég ramaty állapotba került Ha jól értettem akkor All Might óta megfogadta, hogy nem nézzi meg senkinek a jövőjét szóval most éppen az 1 másodperces előrelátását használta, de mivel nem láttot tovább és arra koncentrált bekapott egyből egy támadást.
Az a szikla átszúrta a testét kb a tüdejét szóval nem tudom ebből helyre lehet-e jönni. Kedvenc iskola orvosunk képessége csak a szervezet öngyógyuló képességét tudja felgyorsítani, de bármit nem tud meggyógyítani azért maradt meg All Might sérülése is.
Eri-chant végig fogságba tartották a visszaemlékezések alapján nem igazán ismer más embereket vagy a kinti világot. És nem akar több halált vagy sérülést szerezni ezért Chisaki egyfajta karmesterként mint egy báb úgy irányítja szegényt.
A képessége elég érdekes amugy, hogy szétszedte az emberét majd a saját testébe olvasztotta. Khhmm Dragon Ball fúzió Chisaki+Tomura együtt milyen kombó lenne mi?
Ha kifejlesztesz egy veszélyes fegyvert akkor azt nem próbálod ki magadon, hogy képes-e megölni téged. Én ezt úgy képzelem el mint egy lőszert nem mint egy vírust aminek van ellenmérge.
Deku és Chisaki harca még nem ért véget. Elég spoileres amugy a cím mi fog történni a következő részben szóval psszt.
De jó animálással és OST-vel mindeki extázisban lesz a következő rész után. Remélem 2020 legjobb animált harcai listára fel tud kerülni.
Csak egy dolog, hogy lövedék formájában jut a testedbe, nem az teszi benned a legnagyobb kárt, hogy belédlőtték, hanem ami benne volt. Vírusnak semmiképp nem nevezném, sokkal inkább méregnek. Nekem logikus lenne azért erre valami védekezés, ha nem is ellenméreg, legalább valami "védőoltás", ami később nem engedi, hogy hasson.
Ez a rész se volt rossz, de látszik hogy Deku milyen gyenge is, 20% se ért semmit. csak egy kart hát ez nem acélos, van még mit fejlődni csak nem tudom így 10ezer évad lesz a hero academia mert alig fejlődik szegény mármint a OFA-t mondom, mint hős úgy nagyon, de az OFA szinte semmit. És oké hogy csak első éves, de ha ilyen lassan halad az idő akkor tényleg mikor lesz top hero? vagy legalább már 2. éves diák
Következő rész meg akkor ha 100% akkor most meg eltörik megint mindene, úgyhogy lehet kiüti chisakit de magát is.
És igen sajnos átmentem kritikusba
Ugrás a fórumra: |