Nem a szokásos 1v1 harc ugyan, de az erőszintekhez van köze, ezért írom ebbe a topicba. Szerintem itt van a legnagyobb létjogosultsága. Mivel Big Mom elég sok emberéből láttunk valamit vagy tudunk valamit így gondoltam készítek róluk egy listát. Szögezzük le, hogy ez csak az én meglátásom, lehet nem így van, de az eddigiek alapján én így gondolom az erősorrendet. Az egyes blokkok nem azt jelentik, hogy a benne szereplő egyéneknek csutkára erősek, csupán annyi, hogy egymáshoz viszonylag közeli szinten vannak.
1. blokk [Édességparancsnokok]: Katakuri, Smothie, Cracker
Ezt a blokkot nem nagyon szeretném részletezni, a parancsnokok.
2. blokk [Szörny]: Perospero, Compote, Daifuku, Oven, Snack
Közvetlen parancsnoki szint alatt lévők, akik szörnyeknek voltak titulálva és láttuk is, hogy nem gyengék. Ugyan Compoteról nem sokat tudunk, de szerintem vagy itt vagy eggyel alább helyezkedhet el.
3. blokk [Erős]: Amande, Pekoms, Tamago
Én még az erősek közé sorolnám őket, még ha nem is szörny kategória. Vannak kardforgatók és gyümölcshasználók köztük, Pekoms és Tamago haki használó, Amanden sem lepődnék meg.
4. blokk [Közepes]: Opera, Counter, Cadenza, Cabaletta, Montd'Or, Moscato(?), Custard
Őket is a pozitív kategóriába sorolnám, itt is vannak démongyümölcs használók és haki használók is.
5. blokk [Gyengébb]: Citron, Cinnamon, Raisin, Yuen, Ötösikrek
Még ők is a hasznosak közé sorolandók szerintem a maguk módján.
6. blokk [SMILE szint]: Bobbin, Randolph, Nusstore, Basskarte, Dosmache, Noisette, Galette, Bavarois, Brownie
Nálam körülbelül ők vannak SMILE szinten. Itt is van 1-2 démongyümölcs használó, de úgy gondolom, hogy nem az erősebb fajtából.
7. blokk [Közkatona felett valamivel]: High-Fat, Table, Saint-Marc, Dacquoise, Kanten, Kato, Mobile, Mascarpone, Joscarpone
Az én meglátásom szerint ez a blokk van a közkatonák szintje felett közvetlen.
8. blokk [Egyéb]: Brülé, Pudding
Hasznos képességek, de közelharcban szerintem nem sokat érnek. Bár azt mindenesetre elmondható, hogyha a megfelelő pillanatban használják a képességüket, akkor kulcsfontosságú szerepük lehet.
Szerkesztette: kristofkristof - 2019.07.20. 21:12
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."