https://www.reddi..._spoilers/
lehet bontani a pezsgőt mégse mind dinó
One Piece manga - Spoiler és annak megbeszélése
https://www.reddi..._spoilers/
lehet bontani a pezsgőt mégse mind dinó
Apoonak jár a pacsi, hogy ismét felkelt, az már sajnálatos, hogy rögtön ki is lett ütve utána. Pedig Oda megerősíthetné már a Hanggyümölcsöt. :/
Olvastam valami mitológiai prostipókról a héten, Jorougumo azt hiszem, egy Black Maria elmélet kapcsán, így ez a kihalt pókfaj nem adja nekem.
Sasaki várható volt, és a Smilodon is. Viszont valóban, legalább nem az összes dinoszaurusz.
Apoonak jár a pacsi, hogy ismét felkelt, az már sajnálatos, hogy rögtön ki is lett ütve utána.
Apoo lesz a Kalózkirály, így szerintem feleslegesen akadnak ki.
Sejtettem, hogy nem lesz mind dino! Egyhangú is lett volna.
Apoo mégiscsak egy a legrosszabb generáció tagjai közül, ezért szerintem jogos a talpra állása. Zorro se halt meg anno Mihawk vágásától, pedig hatványozottan nagyobb volt az erőkülönbség kettejük között. Az meg, hogy Drake rögtön visszaküldte a padlóra, Kid és Hawkins számára biztos valahol jól eső érzés lehet a korábbi árulása után.
Ja és mindenki tudja, hogy Buggy-sama lesz a kalózkirály!
RAW:
https://imgur.com...
Hát végülis 6ből 4 dinó szal könnyebb volt azt mondatni, vagy hivatkozni rá (minthogy mondjuk azt mondani hogy ősi lény varázslat tekintve hogy a wano lakosok varázslatnak tartják a gyümiket) hogy dinók/dinósereg és Hyo infoja Denjirotól származott aki lehet nem tudta hogy Who's Who és Black Maria más típusú ősi zoannal rendelkezik.
Amikor először láttam Who's Who és Jinbe beszélgetését nekem az ugrott be, hogy mi van, ha Masked Deuce az, de utána egyből kapcsoltam, hogy Who's Who és Sasaki kapitányok voltak. Nekem most lövésem sincs, nem ugrik be senki... Amúgy nekem most az a legvalószínűbb, hogy egy új karakter lesz, aki Shichibukai rangra pályázott, de Jinbe megszerezte előle.
Mindenesetre meglepett, hogy Jinbe Who's Whot kapja... Ki lesz Jack ellenfele? Tippek? (Nem akarom elhinni, hogy ő ennyi volt, azért feküdt ki, mert "le kellett verni rajta Zout"
Black Maria gyümölcsét látva egyből Robin jutott az eszembe. Remélem, hogy ő nem SMILE, elég furán néz ki a démongyümölcse..
Összességében nem okozott csalódást, a nagy részét sejtettem, hogy mik lesznek.
Hiei írta:
Amilyen összecsapott a One Piece az utóbbi időben semmi meglepő nem lenne ebben. Mármint abban, hogy King tévedett.
A kapitányos részre vonatkozik a Kinges mondat.
Szerintem eléggé félrevezető, lehet úgy is értelmezni, hogy mindegyik dinoszaurusz. Tényleg nem kötözködésből, de miért pont a dinoszauruszokat? Ők a keményebbek vagy miért? Bár mondjuk ezt már kapásból lehetne cáfolni, mert Who's Who biztos nem a gyengébbik felébe tartozik. Ezért mondom, hogy félrevezető a megfogalmazás nagyon. Most félreértés ne essék nem arra gondolok, hogy Oda gondolt egyet és akkor mégse mind dinoszaurusz lett, mert ez kizárt, már jó régóta kigondolta nekik a képességeiket az biztos. Erre csak azt tudnám mondani, amit Hiei is, hogy mostanában kicsit összecsapottak a manga egyes részei. Én már Oden visszaemlékezés óta tapasztalom ezt egyre jobban és meg kell mondjam kicsit szomorú, pláne, hogy nem tudom az okát. De például mostanában a haki használatot is ide tudnám sorolni, azért kapunk abból is érdekes dolgokat manapság... Kapunk indokolatlan one shotokat is.. De amúgy visszatérve szerintem rohadt nagy gáz lenne, ha King "tévedett", mert Hyogoro kijelentését azért még ki lehet kezdeni (még ha kicsit kellemetlen is), de az, hogy King csak rávágta volna, hogy kapitányok voltak, azt sehogy sem lehetne mentegetni.
Ugrás a fórumra: |