Köszönöm szépen!
One Piece manga
Köszönöm az eddigi magyar nyelvű fejezeteket!
1138. fejezet:
Jól látom, hogy az utolsó panelen egy bárka van Zou belsejében?
Mindenesetre kíváncsi vagyok arra, hogy Franky és Robin mit olvas majd le a képről. Mert esélyesen az tartalmazza leginkább, amit a rejtélyes elődök tovább akartak adni, a szöveg már egy olyan személy alkotása, aki már nem értette azt, de mindenképpen szerette volna írott formában megőrizni a kép mondanivalóját.
Giovanna írta:
1138.dik fejezet:
https://www.sailm...piece-1138
Ismételten egy zseniális fejezetet kaptunk. Végre kiderült, hogy kicsoda is a ,,Shanks másolat". Az ördöggyümölcse nagyon király, egy nagyon jól megformált mitikus lénnyé tud változni a kardja, ráadásul Cercerussá...
Hm, vajon ki lesz az akit még megidéznek Shamrockék? Valószínűleg az a személy is nagyon fog szólni.
Az is még nagyon érdekes lesz, ha Loki kiszabadul. Lehet, hogy ámokfutásba kezd, de Nika úgy is megállítja, jelenleg ő kb. legyőzhetetlen.
A szövegezés: említik a földistent, a tengeristent és az erdőistent, amiket Skypiea flashbackben is. A 2. világ szövegezésében az "erdőisten démonokat szelídített" rész szerintem a démongyümölcsök születésére utal. A félhold népe szerintem a D-k, hiszen a D betű kvázi egy félhold. A sima hold pedig szerintem Toki népére utal, az Amatsuki családra, benne is van a "tsuki" (=hold) a családnevükben, és nem tudjuk, Toki pontosan milyen időből ugrott előre. A 3. Világ szövegében a megígért nap Joyboy eljövetelére utalhat, amit sokan emlegettek, a félhold hangja kapcsolatban lehet a mindenek hangjával, amit Luffy és Roger is hallott.
A képek: az 1. Világnál látni a fejlett civilizációt, amit Vegapunk emlegetett. A 2. Világnál ott a Maxim (Enel bárkája) és a Noah (Gyojin-sziget). A 3. Világnál látszik sok ismerős figura: tontatták, óriások, Shirahoshi, Nika, Loki, minkek, lunarianok, EMETT, de akár Laboon is, illetve különböző emberalakok. A másik oldalon az emberalakoknak más feje van, mintha búra lenne rajtuk (égi sárkány).
Ami fura nekem, az a 2. Világnál az Imura hajazó király alak, illetve hogy az 1-2. Világnál emlegetik a 3 másik istent, a 3.nál nem, viszont a 3 fekete alak egyértelműen a 3 korszakra tagolódik.
Tapion-sama írta:
A szövegezés: említik a földistent, a tengeristent és az erdőistent, amiket Skypiea flashbackben is. A 2. világ szövegezésében az "erdőisten démonokat szelídített" rész szerintem a démongyümölcsök születésére utal. A félhold népe szerintem a D-k, hiszen a D betű kvázi egy félhold. A sima hold pedig szerintem Toki népére utal, az Amatsuki családra, benne is van a "tsuki" (=hold) a családnevükben, és nem tudjuk, Toki pontosan milyen időből ugrott előre. A 3. Világ szövegében a megígért nap Joyboy eljövetelére utalhat, amit sokan emlegettek, a félhold hangja kapcsolatban lehet a mindenek hangjával, amit Luffy és Roger is hallott.
A képek: az 1. Világnál látni a fejlett civilizációt, amit Vegapunk emlegetett. A 2. Világnál ott a Maxim (Enel bárkája) és a Noah (Gyojin-sziget). A 3. Világnál látszik sok ismerős figura: tontatták, óriások, Shirahoshi, Nika, Loki, minkek, lunarianok, EMETT, de akár Laboon is, illetve különböző emberalakok. A másik oldalon az emberalakoknak más feje van, mintha búra lenne rajtuk (égi sárkány).
Ami fura nekem, az a 2. Világnál az Imura hajazó király alak, illetve hogy az 1-2. Világnál emlegetik a 3 másik istent, a 3.nál nem, viszont a 3 fekete alak egyértelműen a 3 korszakra tagolódik.
Köszönöm szépen a fordítást. Köszi Tspiom-sama a magyarázatot is képhez.Huh az azért mekkora már hogy ennyi idő után, közel harminc év...Oda sensei lefesti elénk hogy mi volt...mi lesz.... S mi még mindig csak fogjuk S fejünk hogy "ez itt mi?.."..
Visszatérve Shanksra S a tesójára...említette hogy egyszer visszatért. Lehetséges lenne hogy a kardjáért ment vissza? Valami családi ereklye lehet..úgy tippelem S mindketten kaptak egyet
Ugrás a fórumra: |