Azért azt is vegyük figyelembe, hogy a spoiler eléggé ködös, simán lehet, hogy Apoo nem csak ennyi volt. Én is azt szeretném, hogy még lássuk Apoot valaki ellen, de most nincs mese, meg kellett szerezni az ellenszert, ehhez meg az kellett, hogy valaki úgy földbe döngölje, mint Kid. Ha már supernovák remélem láthatunk többet belőle és Hawkinsból is. A Zoro témára majd a fejezet után reflektálnék, mert nem feltétlen ebbe a topicba való. Röviden annyit mondanék, hogy minden, ami Wanon történt vele az nem az erejét türközi, hanem a felelőtlenségének a következménye.
Annak nem örülök, hogy Sanji azt csinálja, mint Enies Lobbynál. Mindenesetre örülök, hogy lassan vége ennek a Jég Démonos bohóckodásnak. Már várom, hogy fog alakulni ez a szál. Amúgy nem teljesen értem, Marco miért nem megy Big Mom után. Viszont Marco segítségével Zoro elég hamar fel tud jutni akárhova.
Nem teljesen értem Kaidot, hogy miért pont most kell Onigashimát a Virágfővárosra vinnie, de legalább egy újabb dolgot látunk, amire kb csak egy Yonko képes. Továbbá akkor a Hüvelyek ezek szerint már végleg kidőltek. Amúgy Oda iszonyat nagy troll lenne, ha pont akkor rakná át Kaido Onigashimát, mire a Queen Mama Chanter ideér...
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."