Crocodile vs Jimbei
Gecko Moria vs Rob Lucci
Cracker & Katakuri vs Eustass Captain Kid & Trafalgar Law & Basil Hawkins
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.
One piece. Ki nyerne harcban ?
Marco biztosan erős,mivel ő is a Yonkou 1.embere.Viszont ne döntsük már el előre,hogy ki milyen erős,ha még nem is láttuk a teljes erejét. Marinefordon láttuk utoljára harcolni.Az ottani Marco ellen Katakuri könnyedén nyerne.
Sajnos a mangát még nem olvastam, de ha az volt a harc menet mint az animében akkor Marcotól alig láttunk valamit.
Gondolok arra hogy leginkább csak testőrködött meg irányította az embereket. Aztán megtrükközték és kivonták a csatából.
Szóval szerintem sinám lenyomhatja Katakurit ha valaha összecsapnak.
Marco erejét nem kell félteni, mert amit láttuk Marinefordnál és itt hallottuk https://naruto-ku...ece/820/14 BB csúnyán megszívatta.
Azon se lepődnék meg, ha BB csalt Marco ellen. Simán kinézném belőle.
Katakuri vs Jack vs Fujitora
Hát Érdekes párosítás...
Elsősorban szétbontom a harcokat.
Katakuri vs Jack->Jack egy igazi mini Kaidou,aki óriási állóképességgel rendelkezik,ha csak abba belegondolunk,hogy 5 napon át megállás nélkül harcolt Nekoval és Inuval.Emberi formájába sokkal erősebb,mint mamut formában,persze ez a legtöbb ősi Zoannal így van.Az a legnagyobb baj,hogy nem ismerjük a teljes erejét,én pedig abban is biztos vagyok,hogy a Minkek ellen is többre lett volna képes(Pl.:hybrid forma/haki stb...)
Katakuri pedig szinte mindenben nagyon jó volt.(Fegyverzet színe,megfigyelés,gyümi képesség,király akarata stb...).Ettől függetlenül nem tudhatjuk,hogy Jack a legtöbbet nem tudja használni,vagy nem minőségi ahogyan használja.Szerintem logikus,hogy egy 3.parancsnok nem győzhet le csak úgy egy 1.parancsnokot,sőt biztos vagyok abban,hogy Jack veszítene ellene.Mit tud Jack gyümi formájában?Pusztítani,tombolni ami konkrétan annyit jelent,hogy csapkod az ormányával és a lábaival.Emberi formában pedig jobb,de Katakurihoz képest szerintem semmi.Ráadásul nem tudom,hogy mit csinálna Jack,ha Katakuri betemetné őt egy tonna Mochi alá.Nem hiszem,hogy felfalná
Katakuri vs Fujitora->Szerintem 50/50 százalék az esélye mindkét félnek.Nem állok egyik pártjára sem,azt sem fogom mondani,hogy Fujitora vagy Katakuri erősebb a másiknál,mert én nem így látom.Akainu esete más volt,de ez már nem.Elismerem,hogy Fujitora egy állat,de Katakuri simán van olyan állat mint ő.A megfigyelése is erős Fujinak,de nem annyira,mint Katakurinak.Aztán (szerintem),a fegyverzete sincs olyan szinten mint Katakurinak.Ne essék félreértés,én ennek ellenére is úgy gondolom,hogy ugyanolyan szintet képviselnének.Vagyis egyik sem "erősebb",mint a másik,ugyanolyan esélyről indulnának.
Jack vs Fujitora-> Egyedül neki támadt Fujinak,Tsurunak,Sengokunak,ami nagyon durva.A sérüléseiből ítélve megütköztek,ráadásul könnyen megúszta.Nem valószínű,hogy sok esélye lett volna mindhármuk ellen,de gondolom megmutatta nekik mit tud.De szerintem teljesen egyértelmű,hogy az Admirális győzelmet aratna,szerintem ez nem is kérdés...Méltó ellenfele lenne,de nem hiszem,hogy letudná győzni,sőt...biztos vagyok benne.
Jack vs Katakuri vs Fujitora->Hát...Akármiért is esélytelenebb Jack a másik kettőtől,de az állóképessége miatt lehet,hogy még mindig talpon lenne,mint Katakuri.Ha igen,akkor Fuji vs Jack lenne,abból pedig Fuji jönne ki győztesen.De lehetséges,hogy Fuji állóképessége sem jó,akkor pedig Katakuri is simán nyerhet.
Kizaru vs Aokiji
Aokiji képes volt harcolni 10 napon át Akainuval és állítólag sokáig nem mutatkozott különbség a két fél ereje közt.Ebből kiiundulva gondolom,hogy Kizaru veszítene.Őt még Marco is betudta cserkészni és boldogult vele.Az Akainu szintű Aokijit pedig megsem lepné.Persze a háborúban 1x őt is megrúgta
Kid vs Bartolomeo
Hát ez egyértelmű Bartolomeo erős lett,de hogy Kidnél is erősebb? Aki a Legrosszab Generációból a legközelebb áll Luffyhoz? Nem kérdés,hogy csak úgy veszítene.Én ezen nem is lepődök meg
Kid vs Apoo
Fogalmunk sincs arról,hogy milyen erős lehet Apoo.Sabaodyn simán neki ment Kidnek és ha jól emlékszem legyőztek egy Pacifistát is.Jelenleg még Kidet tartom esélyesnek,de nem kizárt,hogy veszítene.
Igen,én is úgy gondolom,hogy a Yonkounak nyernie kellene még 2 admirális ellen,de azért elég túlzó az,hogy "megenné mindkettőt".Szerintem Big Mom sokkal erősebb,mint Akainu,viszont biztosan megérezné Akainu láváját,vagy Fujitora gravitációs támadásait.
Egyesével gondoltam a megennét, de szerintem is elbánna a 2-vel is.
Ahogy Big mom mondaná erős lelkecskék lennének belőlük.
Ezt csak abból gondolom, hogy ha 2 admirális lenyomna egy Yonkout akkor Impel Downban lennének nem a saját területeiken uralkodnának.
Szerintem legalább is.
Ezzel kapcsolatban van a tarsolyomban egy teória,majd később leírom.Egyébként igen,én is úgy gondolom,hogy csak 3 admirális ér fel egy 1 Yonkouval,viszont onnantól nyerhet akár az Admirális csapat,vagy a Yonkou.
BB egy frissen szerzett Wb gyümivel se mert kiállni Akainu ellen, akinek még ott volt csapata.
Főgonosz ide vagy oda, erősen kétlem, hogy 2.év után is jobb lenne.
Akainu képessége olyan op, mint Wb-é ,és ha Akainu jobb hakiban, akkor BB semmit se ér a gyümi semlegesítéssel .
Big Mom pedig hasonló cipőben jár, aki pont Akainu lehet az egyik gyengepontja.
Ha egy dühös Wb, akinek a legerősebb gyümivel se bírta megölni Akainut, akkor Big Mom fizikai ereje se lenne elég .Továbbá ha Big Mom a csata alatt megörül, azzal Akainu laza win .
Ami bzitos, hogy erős fegyverzet hakis, baromi erős tank és az egyik legerősebb gyümivel rendelkezik Akainu.
Mind 2 győzelmet Akainu adom .
Eltelt azóta elég sok idő Teach biztos sokat fejlődött és ráadásul nem is láttuk azóta akcióban, csak háttérben szétverte a WB kalózok maradékát ás a lázadók bázisát. Akik mint kiderül elmenekültek előle.
Akainunak esélye sem volt WB ellen, csak az áskálódása meg a szerencséje mentette meg. meg hogy egy sérült öreg beteg WB jutott neki de ha nem sérül meg a csatában az öreg akkor most Aokiji lenne a főparancsnok a tengerészeknél.
Biztos hogy esélye sem lenne BM ellen neki, erről nem tudsz meggyőzni.
Na meg BB Shanks miatt mondta hogy erre még nincs felkészülve és távozott.
Arra meg nem emlékszem hogy Akainu akart bármit is BBtöl mert végig erőszakosan ment Luffy után hogy megölje mindenáron.
Persze ha a mangában máshogy volt akkor biztos én emlékszem rosszul.
Én is tudni szeretném azt az elméletet mielőbb Rikiya!
Ugrás a fórumra: |