Ha Tongueman nem is, de feltételezhetően egy óriás úgy döntött (talán maga Loki?), hogy új karakterrel látja el a legó házát.
Hajlandó vagyok automatikusan 7-re értékelni Elbafot egy 10-es skálán, ha Oda nem játsza el a kiszámíthatót, és Loki egy fogyatékosan kinéző és úgy is viselkedő szereplő helyett valami menőn kinéző, óriás-harcos-legenda lesz egyedi karakterábrázolással. Ha ez megtörténik, felőlem lehet gonosz is vagy jó is. De sajnos az ellenkezője sokkal valószínűbb. Egyébként azt se bánnám, ha az óriások tényleg nagy eresztések lennének, nem úgy, mint a szamurájok Wano-nál. Mindenesetre ha így alakulnának a dolgok, akkor a 7-től már csak jobb lehet.
Nem tulajdonítottam nagy figyelmet a Bartolomeo borítósztorira, még akkor sem, amikor Shanks bejelentette, hogy nem szándékozik Luffy-val találkozni és valamit tenniük kell azon a szigeten, ahol Barto felgyújtotta a zászlójukat és lecserélte Luffyéra. Őszintén azt hittem, hogy annyival le lesz tudva a dolog, hogy kiderül Shanks számára mekkora Luffy rajongó a srác, aztán egy szokásos One Piece poén keretében elengedi az ügyet. Legnagyobb meglepetésemre nem ez történt és ennek most kifejezetten örülök. Ezek után viszont már nem lehet elbagatellizállni egy esetleges találkozót a Vöröshajú kalózokkal és történnie kell egy összecsapásnak, ez így ebben a formában már háborúnak minősül. Persze még mindig nem kizárt, hogy Shanks egyszerűen kiesik a játékból, mielőtt még erre sor kerülhetne, de akkor meg feleslegesek voltak ezek a "gesztusok".
Feketeszakáll-ról pedig nincs mit mondanom, hozza a tőle várhatót és ez a legjobb eddig. Bármire is készüljön a Szentföldön, a Gorosei-nek és Imu-nak már nem csak Luffyék miatt fog fájni a feje, sőt...
(...)
- Amikor elkap egy gyógyíthatatlan betegséget?
- Nem. Hanem akkor... ha elfelejtik.