Köszönöm szépen a két új rész fordítását!
One Piece manga
tmaster írta:
Nem követem a mangát, de mostmár szemet szúrt, hogy az utóbbi 6-7 postnál ez a nyújtott nyelvű vén kecske van a képen, ki az anyám ez a fickó? XD
Sziasztok! Lehet, hogy nem jó helyen kérdezem, de most állok neki One Piece mangát olvasni (jobb későn, mint soha ) és látom, hogy a fejezetek 304 és 584 között még nem kerültek lefordításra. Ezek várhatóak, hogy megjelennek az oldalon, vagy nem tervezitek?
Gerithebest várhatóak előbb-utóbb, és jelenleg rajtam múlik, hogy haladunk-e vele. Rajtam, aki ma lett kész a múlt heti OP animével, 3 rész Hero Academia és 2 fejezet Wild Strawberry manga lemaradása van, októbertől meg lesz heti 4 anime projektje pluszban. Tl;dr nem valószínű, hogy idén bármennyivel is előrébb jutok vele.
Tapion-sama írta:
Gerithebest várhatóak előbb-utóbb, és jelenleg rajtam múlik, hogy haladunk-e vele. Rajtam, aki ma lett kész a múlt heti OP animével, 3 rész Hero Academia és 2 fejezet Wild Strawberry manga lemaradása van, októbertől meg lesz heti 4 anime projektje pluszban. Tl;dr nem valószínű, hogy idén bármennyivel is előrébb jutok vele.
Tapion-sama írta:
Köszönöm szépen a választ! Kitartást a sok munkához.
Úgy néz ki, hogy Tongueman megint elrabolta Namit, vagy koll12 csak szimplán beárazta Katakuri jövőbe látását.
Ugrás a fórumra: |