Nos én szeretek meglepődni és pont emiatt nem ülök le se mangát se könyvet olvasni elvárásokkal. Pont emiatt még ha benne is volt a pakliban, hogy Pudding gonosz, mégis meglepődtem. Bravo Oda-sensei! Szerintem a tehetség egyik jele, hogy ha egy karakterről el tudja hitetni az író, hogy nem az aki.
Azokra a kérdésekre, hogy Pudding minek játszotta meg magát a családja előtt, sírt Luffyéknak meg stb, egészen egyszerű a válasz. A tökéletes színjáték miatt. Említette is Pudding, hogy nem véletlen a Mama egyik kedvence.
Nos és itt jön be az a dolog amit már felhoztatok, hogy mindez lehet egy kettős blöff azért, hogy Pudding a saját tervét véghezvigye. Ebben Pudding "tökéletes" színészkedése igencsak nagy segítség lenne, hiszen ha még Big Mamot is képes átverni akkor már tud valamit.
Amit én is kicsit sajnálok, hogy Sanji végül nem házasodik meg. Viszont a mostani történésekkel legalább olyan karakterfejlődés megy végbe rajta, mintha feleséget venne maga mellé. Mindemellett én nem szeretném, hogy Sanji eldobja az alapelvét, ami meghatározza a személyisége alapjait, miszerint ugye nem üt meg nőt. De tény, hogy a fejezet végi arckifejezése sokatmondó. Nem egy mérges, hanem egy teljes mértékben átvert és összetört arc ez. Nos ez persze könnyen át tud fordulni haragba, de kíváncsi vagyok mit csinál ezután Sanji.