One Piece manga
Huhúúúú. Hát ez oda-vissza Ez igen!
Vegapunk, te egy zseni vagy!
https://www.manga...pter-1106/
Vajon eljön valaha az a történetív, amikor a Szalmakalaposok önerejükből felülkerekednek az adott fennálló problémán, így az éppen az életüket kioltani szándékozó ellenfél nem válik hirtelen a szövetségesükké, továbbá nem lesz szükségük egy harmadik parti beavatkozására?
Csak költői kérdés, tudom, nem muszáj válaszolni rá.
Gondolom Oda úgy volt vele, hogy nem a Szalmakalaposok mennek majd Elbafra, hanem Elbaf jön el értük.
Köszi a fordítást ^^
Azt a mindenit rendesen fel pörögnek itt az események Oda nem viccelt a Last Arc kifejezéssel. Pedig azt hittem Egg-headre már minden bábut fel pakoltak de ezek szerint jön a Forradalmár Sereg is és ennyi karaktert egyszerre mozgatva ennyi frakcióból szerintem még nem láttunk ez egyre jobban hasonlít a Marineford-i csatára
Nem lennék meg lepve hogy ha Sabo adott volna Luffynak kaját Vajon Dragon is el jön ? Végül is Kumáért esélyes lenne és remek alkalom lenne hogy Luffy végre találkozzon vele tuti adna neki egy jó nagy ütést mert nem ismerné fel xdd
A másik hogy vajon Saturn megfélemlítési technikája folyamatos vagy erőszinthez kötött esetleg csak tekintélye miatt müködött mert mintha Kuma ütése óta nem lenne jelen nála ez az aura úgy mond hisz Sanji és Franky is tudott vele harcolni hol ott előtte nem kíváncsi leszek ennek magyarázatára.
Várom a következő fejezeteket ez egyre jobb lesz :3
Egyesítve 2024.02.02 18:31:03:
Rikiya írta:
Vajon eljön valaha az a történetív, amikor a Szalmakalaposok önerejükből felülkerekednek az adott fennálló problémán, így az éppen az életüket kioltani szándékozó ellenfél nem válik hirtelen a szövetségesükké, továbbá nem lesz szükségük egy harmadik parti beavatkozására?
Csak költői kérdés, tudom, nem muszáj válaszolni rá.
Gondolom Oda úgy volt vele, hogy nem a Szalmakalaposok mennek majd Elbafra, hanem Elbaf jön el értük.
Wao, szuperek vagytok, köszönöm a gyors fordítást!
Kezd beindulni a dolog. Nem volt rossz Kumáék története, de lassan már jobban kidolgozott, elmesélt háttér storyt kapott mint néhány főszereplő.
Nem tudom kik azok az Ők, akik közelednek a sziget felé, de talán Vöröshajuék vannak a legközelebb a szigethez, viszont nem tartom valószínűnek hogy Saturn ellen mennének. A forradalmárok esélyesebbek.
Remélem lesz valami jó harc, vagy valami nagyon érdekes új infó.
Ugrás a fórumra: |