Köszi a forditást jò mint mindig.
One Piece manga
Köszönjük a fordításokat.
Lenne egy kérdésem: Én úgy emlékszem, hogy BB démon gyümölcse paramecia típusú, tehát érzi a fájdalmat, csak utána a sötétség ‘elszívja’. Ha paramecia, akkor miért hivatkoznak rá mégis logiaként több oldalon is? (Mémekbe, posztokba stb)
Vagy én tudom rosszul?
Köszi a választ előre is.
Amúgy biztos hogy Logia? Mármint hogy én is emlékszem hogy ezt mondta Feketeszakáll, de igazából csak ő mondta, ő azért az ő szavahihetőségére nem tennék nagyobb tétet. Mert azt hiszem az a logia definíciója hogy képes azzá az elemmé alakítani a testét, és irányítani azt. Nekem ez a sötétség gyümölcs leginkább Magellán méreggyümölcsére emlékeztet, és az a történetben paramecia. De aztán ki tudja, ebben a kusza történetben hogy mi igaz és mi nem.
Érdekes a mostani történet is, gondolom azért kap ilyen háttértörténetet, mert csatlakozni fog Bonney.
Viszont elég érdekes hogy mennyire hasonlít az ő gyümölcse Luffyéhiz néhány pontban. Ugye Bonney is megnövelte a kezét, ahogy Luffy szokta, és úgy ütötte ki ellenfelét. És amikor Luffy használja a Gear5öt, egy olyan szottyos kis öregemberré változott, mint a visszaemlékezés elején Bonney. Nem tudom hogy kiegészítik e egymást a gyümölcseik, vagy csak véletlen, esetleg azért mert annyit hallott Nikárol, Bonney hogy befolyásolta, de érdekes.
Viszont lehet ostoba, de volna egy kérdésem. Amikor megérkezik valaki egy szigetre, akkor ott beáll a log a következőre. De mi van ha valaki visszafele akar haladni? Csak eternal pose-val lehetséges? De akkor hogyan lehet kijutni a Grand Lineról? Hogyan sikerülhetet olyan könnyen Kiregnek, miután megkapta a magáét Solyomszeműtől?
És mielőtt elfelejteném, köszönet, nem csak a One Pice, de minden munkátokért.
vanak szigetek amik átivelik a szél mentes övezetet azon átlehet meni. a tengerészeknek kayroszeki van a halyo alat igy nem támagyák meg öket a szörnyek a kalozoknál nem tudom a yonloknál általába egy sziget csoporto uralnak. mikor puding elnavigálta öket a csapdába námi figyelt valamit a logun!
darklord2000 írta:
vanak szigetek amik átivelik a szél mentes övezetet azon átlehet meni. a tengerészeknek kayroszeki van a halyo alat igy nem támagyák meg öket a szörnyek a kalozoknál nem tudom a yonloknál általába egy sziget csoporto uralnak. mikor puding elnavigálta öket a csapdába námi figyelt valamit a logun!
Kakaobab írta:
Na jó ezt valaki fordítsa le nekem légyszíves mert esküszöm, hogy egy szót se értek belőle.
Való igaz dungeonre hasonlít.
Amúgy nem olyan hülyeség ám amit mond.
darklord2000 írta:
Köszönöm szépen az új fejezetet!
Vajon miért lett Luffy ilyen kigyúrtnak ábrázolva itt? Anno mikor elindult akkor még szinte semmi izma nem volt... Kíváncsi vagyok, hogy Oda-sensei direkt rajzolta-e ilyenre, vagy szimplán Ő sem tökéletes?
Az 5-ik oldalon az alsó második képen Luffy tisztára úgy néz ki mint Ace! Vagy csak nekem tűnik úgy?
Ugrás a fórumra: |