Köszi a fordítást
One Piece manga
Eddig se szimpatizáltam a világkormánnyal de hozzájuk képest bármelyik kalózbanda emberségesnek mondható mert legalább nem tartják magukat istennek. Na jó Enel persze istennek tartotta magát...
Mivel eddig semmi jel se mutat arra, hogy a Szalmakalaposok közül bárki elintézné az öreget így Kumát vagy az aktiválódott ősi robotot tudom elképzelni, hogy kezelésbe veszi Pókapót. Lehet, hogy Kuma miatt aktiválódott a robot vagy Saturn közelsége az indok.
Luffy állandó gyengesége nagyon szánalmas. Ezen a szinten már jobban kéne teljesítenie.
Nagyon szuper visszaemlékezést kaptunk.
Kuma az egyik kedvencem innentől, bár így már azért
Nagyon jók a fejezetek mostanában.
Végre kezdenek kiderülni a múlt rejtett dolgai, meglepett, hogy Dragon Tengerész volt.
Kuma meg egy Áldott jó ember, nagyon sajnálom, hogy ezek történtek vele
Viszont kérdés, hogy mégis ha a lánya segítségére siet, mégis mit tudna tenni? Az öreg szerintem percek alatt kivégezné, mivel nagyon rossz állapotban van.
Folytatódik a visszaemlékezés, érdekes részletek derülnek ki.
https://www.manga...pter-1098/
Luffynak meg anyja sincs, Oda egyedülálló, gondolom nem is volt jó viszonya az anyjával, így mindig kiakarja őket írni a storyból, ott van Big Mom is, aki a saját gyerekeit is megöli ha olyanja van. A story nagyon jó és egyre érdekesebb már kb egyértelmű, hogy Bonney miatt lett agytalan rabszolga, Alma öreg is azért segített tuti Kumának, hogy legyen ellenszer.
Oda nem egyedülálló, hanem házas.
"Eiichiro Oda has been married to Chiaki Inaba (稲葉ちあき, Inaba Chiaki), a former model and actress, since November 7, 2004."
Az meg hogy baja van az anyákkal? Nem hinném, hogy erről lenne szó. Szimplán a gyerekeknek általában az anyjukkal a legszorosabb a kapcsolatuk. Ha ott valami balul sül el akkor az az egész életére kihatással van.
Ugrás a fórumra: |