Az is egy lehetőség, elvégre ő is nagy zabagép, el is képzeltem már Bonneyt Luffy mellé feleségnek. Milyen harcokat... akarom mondani zabálásokat rendeznének ezek ketten. XD
One Piece manga
Először nekem is Luffy anyja ugrott be, de szinte fix hogy Bonnié. Teljesen rá illik, egy az egybe. És nem hiszem így dragonból kiindulva hogy Luffy anyja "idióta" lesz aki csak zabál. Szerintem valami nagyon komoly karakter, és több mint valószínű, hogy Dragon miatta utlja úgy az égi sárkányokat és a rendszert. Talán a világkormány elfogta, netán megölte, kitudja.
A fejezetől:
Tetszik a szál meg a sok info, úgy tűnik Kizaru ki lett ütve, ami tetszik. Ami (vagy Aki) nem tetszik az Luffy. Ebben a történet szálban valahogy nem. Nemtom én nem így képzeltem el a Yonková válását. De el tudom fogani. Ami nagyon fontos, hogy mostmár tudjuk Shanks miért kapott engedélyt a Goroseitől egy kis csevelyre. Shanks Égi sárkány. Kemény Ezt azért nem vártam mondjuk. Valószínű a God Volley harcban hozta el Roger. Nemsokára szerintem Xebec kilétét is megtudjuk. Csak azt nem értem, hogy hogy lehet most az erősorrend.. A gorosei az admirálisok felett lenne erőben? Az biztos hogy mindegyiknek kemény mítikusa lehet elnézve az öreg Saturnt. Annyi szál van még, Xebec, Joy boy, Imu?? Atya ég, Imu.. Vajon ő milyen erős lehet? Valószínűleg ő lesz a főboss. Csak így tök kemény belegondolni hogy amúgy ott van még Teach aki szintén valahogy benne van a történelemben, mivel ott van a D. a nevében. Lehet hogy a D klánnak volt egy jó meg egy sötét oldala is? Áh gyerekek peregnek az infók, tetszik.. Csak egy dolog nem, de azt már említettem.
Nekem jelenleg a Luffy vs Kizaru, ami pont nem tetszik. Egyrészt szerintem Luffy túl hamar dőlt ki, a Kaidou elleni harchoz viszonítva túl korán kiengedett. Kizaru oldaláról nézve, aki admirális, erős védelme van és Luffy kb eddig meg sem tudta sebezni egy csapástól kidőlt. Nekem ezek a one hit harcok egyáltalán nem tetszenek és zavar, hogy Oda nagyon rajta van. Mit tudom én, ha Luffy Luccit üti ki egy csapásra azt megértem és nem is szólnék érte. A másik, hogy a G5 támadásokat nem tudom értelmezni, egyszerű ütésektől szenved Kaidou és Kizaru, de erősebb csapások után köszönik szépen jól vannak. Egyébként legjobb esetben is csak döntetlen, mert egyszerre dőltek ki. Én nem értelmeze úgy, hogy vagy Luffy vagy Kizaru vesztett volna. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy Kizaru kidől teljesen, magánál van még ha nem is tud mozogni, az ébredését se láttuk.
A visszaemlékezésnek örülök és ha kapunk nagyobb betekintést a God Valley incidensbe én nem bánom, hogy ha hosszú lesz, még ha sok szünet lesz is közben. Kuma visszaemlékezés közben valami olyat éreztem, amit Wano előtt éreztem utoljára One Piece manga közben, szóval nem bánom, ha megint lesz egy kis pisiszünet.
Így van, teljesen zavaros az egész. Nem is értem ezt az egész Kizaru harcot. Most vagy harcoljon normálisan, vagy ne. Kiütni kiütötte, az rendben van, de ő megint miért fekszik… és úgy tűnik nekem hogy nincs is magánál.. ezt egyszerűen nem értem, de komolyan.
1095 olvasása előtt állva annyit hozzáfűznék előzetesen, nekem sem jön be teljesen Luffy helyzete.
Nekem ez az állandó pár percekre kipurcanás téma az elejétől nem jött be. Pl. Flamingo ellen amikor a G4-et kvázi tanulta, tök okés volt.
G5 összeeséseket inkább hagyjuk...
Yonkouként nem gondolnám hogy ezt nagyon kéne erőltetni, és pont ezzel rakni elé még korlátokat, mert nem lehet jól/következetesen alakítani ezt, a végéhez közeledve meg nagy az elrontásra a rizikó. A keserű szájízről nem is beszélve.
Értem, szokni és tanulni kell még az új formát. Oké, de mondjuk edzeni nem kéne, és nem csak csatában használni? Nem várnám hogy egyből váltsa meg a világot, de azért azt igen hogy a Kaidou elleni összecsapáshoz képest legyünk már kicsit izmosabbak. Pláne kipihentségi szintet is nézve (nagy kajálgatásokkal az irányítóteremben), minimum azt várnám ha kipurcan ne öregedjen le és ájuljon el, talán hakit is még tudjon valamelyest használni.
G5 bohókásság aránya most jobban eltalált, hogy pozitívat is mondjak.
na és most lássuk az új fejezetet
Nem tudom, én amikor először láttam a G5 öt, nagyon nem tetszett, sőt, egyenesen taszított, de most hogy újra meg újra láttam, egyáltalán nem változott semmit.
Időkorlát Choppernál is volt, de neki akkor amikor nem az alap formáit használta.
És ha már Chopper, neki milyen lehet a felébredt zoan?
Bonney meg azért lehet ennyire fontos a világkormánynak, mert az ő gyümölcsével fiatalítja vissza a Gorosei tagjait, így lehetnek hosszú életüek!?
Ugrás a fórumra: |