Jeeeee!!!
Komolyan múlt héttől kezdve annyira akartam hogy Puding gonosz legyen, hogy ő legyen az aki megsebesítette Reijut. Nagyon , de nagyon ezt szerettem volna, egy ok miatt. Azért, hogy lássam Sanjit, mikor eldobja a lovagiasságát, megszegi Zeff neveltetését és megrúg végre egy nőt. De nem saját maga miatt, mert ez valóban az egyik legszebb tulajdonsága, szerintem, a kedvenc szakácsunknak (igaz, lehet most már sokmindenkinek nem a kedvenc szakácsa ). Sohasem bánt egyetlen nőt sem, soha, még ha a saját élete is múlna rajta, hát ez azért epic, számomra. Emlékszem mikor láttam animében a Kalifa elleni küzdelmét, nem akartam hogy veszítsen, mert tudtam hogy erősebb, de mégis akkora állatság volt hogy nem sebesíti meg, mert a nézetei nem engedik. Úgy gondoltam akkor hogy még ha el is vesztette a küzdelmet, mégis nyert, mert kiállt a gondolkodás módja mellett.
A múlt héten mangában is eljutottam ahhoz a részig , és most is bírom , de felmerült bennem valami más, hogy okés a saját életét is feláldozná ezért az eszméért, erre Nami is kérdi hogy megéri-e ez ha az életébe kerül. Szerintem meg, epic. De most tudatosult ez teljesen bennem, hogy ezzel nem csak a saját életét kockáztatta , hanem Robinét is, ha egy társa élete múlik azon hogy megrúgjon-e egy nőt , akkor azért nagy a dilemma: kitart az eszméje mellett és hagyja a társát, vagy neki megy a saját nézetének, megszegi Zef neveltetését is a társa érdekében. Ez szerencsére Enies Lobbyn meg lett oldva, hála Nami-sannak.
Most ismét adott a helyzet,: társak megmentése és erős női ellenfelek: Big Mom, Smoothie, Pudding(gondolom erős.. remélem erős).
Sanji lovagiasságának szépséghibája pont az, hogy ha olyan helyzetbe kerül, nem tud segíteni a szeretteinek. Na én most azt várom , hogy megtörténjen az hogy Luffyék miatt rákényszerül egy nő megrúgására. Ez hatalmas fordulat lenne a jellemében, ha megtörténik. Lehet páran úgy gondolnák, hogy akkor ezzel Sanji végképp nem lenne az aki eddig volt és elveszítené az utolsó varázsát is. De szerintem pont ez lenne a hatalmas előre lépés a karakterében, a társai iránti kötődés miatt minden mást hátrébb rak, még a lovagiasságát is egyrészt. Ha valami fejlődés kell legyen Sanjinál akkor szerintem ez az, nem pedig a perverz módon való közeledése a nők felé tulajdonságát kell elhagyni nála hogy fejlődjön a személyisége. <-- nem tudtam jobban megfogalmazni ezt a mondatot, remélem értitek ^^'
A mostani arcban a perverz szakáccsal annyi kibazás történt, hogy elegendő alapanyag lehet ehhez a jellembeli fordulatoz. Na de ha nem is így lesz és megint megússza valahogy hogy ártson egy női ellenfelének, nem bánom... legalábbis remélem nem fogok rosszul érezni a történtek iránt. Akárhogy is legyen, Sanjiban bízom és nem fog a kedvenceim közül lecsúszni, csak mert most rossz útra lépett. Luffy is bízik benne , akkor mi kell ennél több hogy bizakodjak a karakterében.
Szerk.
A másik eshetőség amit még valószínűnek tartok, hogy Puding nem önszántából gonosz , ahogy fentebb is írtátok, és valaki megmenti, védi őt is, valami király pillanattal a Mamától.
Szerkesztette: spero - 2016.12.22. 13:00