Ray-ről igazából nem tudunk sokat.Képes mind a 3 fajta hakira,ennyi.
Egyébként szerintem veszítene ellene luffy,legalábbis nem hiszem,hogy ray gyengébb lenne a mostani luffynál,de kitudja...
One piece. Ki nyerne harcban ?
Szerintem luffy valamivel erősebb,de nem olyan sokkal.Haki terén is szerintem luffy fejletebb lehet.Sabo még csak nem rég tett szert a démongyümi képességére és szerintem még nem annyira fejlett mint anno Ace-nek volt.
Mindenesetre,szerintem 80%,hogy luffy nyerne Sabo ellen.
Szerintem Sabo jobb haki használó, végülis sokáig, egész pontosan addig, amig nem szerezte meg Ace lánggyümölcsét, a hakin kívül más fegyvere nem volt, így biztos vagyok benne, hogy azt fullozta ki.
Ezért érdekes nekem Shanks esete. Ha nincs gyümölcse, akkor a hakija valami teljesen más szinten lehet, mint az eddig látottaké.
Luffy nem azért nem tudta hamarabb legyőzni Crackert,mert erősebb lett volna Fegyverzetileg/Megfigyelésben stb...
Hanem mert szivatós volt a képessége.Hiába törte-zúzta a keksz katonákat,csak több lett belőle.Ez pedig nagyon irritáló lehet egy küzdelemben.Végülis,Luffy simán letudta volna Crackert győznia Bound-man-el is,ha nem fulladt volna ki az időhúzás miatt.A Tank-Man-el pedig egyszerre tudta megtámadni a keksz katonákat és Crackert is.
Szerintem szó sincs arról,hogy luffy Bound-Man formája gyengébb lett volna Cracker-nél.Sanji meg simán tudna nyomni egy pár ütést rajta,de legyőzni már nem biztos,sőt...
Új témák:
Smoothie vs Zoro
Jack vs Pica
X-Drake vs Apoo
Sanji vs Urouge
Jack Kaidou csapatában a 3.legerősebb parancsnok.Katakuri meg a BM kalózok legerősebb tagja.Ez igazából még nem jelent semmit,de ha olvasod a mangát vagy csak nézed az animét egyértelmű Katakuri és Jack között az erőkülönbség.Katakuri-nak a gyümije és a hakija is jobb.Sokkal technikásabb is Katakuri és hatékonyabb képességei vannak amik tökéletesek Jack ellen.
Cracker vs Jack pedig már egy jobb párosítás,hiszen mindketten egy Yonko 3.parancsnoka.Ez nagyon kétesélyes,bár én személy szerint Jack-nek adnám a győzelmet.A Mamut formájában nagyokat tud puszítani,tehát a kekszkatonák nem lennének neki probléma,emberformájában meg simán legyőzheti közvetlenül Crackert.
Marco vs King:Előre megmondom neked:Nem szabad nézni ebben az esetben a Legjobbak háborúját.Hiszen ott még nem rajzolódott ki a "haki".Ami az újvilágban a legfontosabb harci eszköz.Marco gyümije is nagyon jó,de semmi olyat nem mutatott fel mint mondjuk Katakuri.Ettől függetlenül nem szabad őt leírni,hiszen kitudja,hogy a time skip után milyen erős lett.Valószínüleg a Yonkok 1.parancsnokai egyszinten lehetnek és nagyon kevés az erőkülönbség köztük,bár van néhány megrázó eset,ahol az egyik kivételes módon felülmúlja a másikat.King-ről szintén csak a gyümijét ismerjük.Tehát ezt későbbre hagynám,mikor részletesen fogunk róluk tudni valamit.
Igazából semmit sem tudunk Kaido-ról,King-ről,Queen-ről.Doffy szerintem nyerne Perospero ellen.Katakuri szintén győzelmet aratna Fujitora ellen,bár nem olyan könnyen,de szerintem nyerne.Jack-ről sem tudunk túl sokat a gyümién kívül,tehát egyenlőre sabonak adom a győzelmet.
Adues írta:
Itt jegyezném meg hogy pl.: Pica gyümijével se tudna sokat kezdeni Luffy.
Tényleg nem tudna mit kezdeni vele, olyan könnyen püfölné szanaszéjjel
Egyrészt Luffy megfigyelés színe egészen más szinten van jelenleg mint Zoroé, ezért elképzelhető, hogy szimplán érezné, hogy hol van.
Másrészt Gear 3-ban aprította a hatalmas Noaht, szóval Gear 4 Kong Organnal pillanatok alatt darabokra verné.
Lehet, hogy az animéban filler volt, de egy kisebb hegyet egy ütéssel arrébb tett legutóbbi részben.
Ugrás a fórumra: |