Hat igen a pihentseg az megvan ui: nami ge*i op lesz szerintem azzal a bottal..
One Piece - Képességek - Démongyümölcs, Haki, stb.
Persze, ha szimpla embernek ez lehetséges lenne, akkor igen Luffy is csak a G4 miatt tudja, Sanji pedig valószínűleg agyatlanra edzette a lábait, és jött magától. De igen, megtanulhatnák, ahogy a CP tagjai is meg tudják tanulni, de gondolom őket külön módszerrel, nem spontán jöttek rá, mint Sanji, vagy Luffy (Luffynak ráadásul külön extra ugye, mert ő sima formában nem képes rá).
Luffy mikor a gear 3-at használja, akkor megharapja magát és felfújja a csontját nagyra. Hogy a fenébe tudja megharapni a csontját? Amikor a testébe harap azt még értem is, csinál egy lyukat a testén, amin be tudja fújni a levegőt, na de a csontját hogy harapja át?
Amikor a gear 4-et használja akkor a testébe harap, de ugyan ezt csinálja amikor a Gumo Gumo no Fusen-t használja akkor mi a különbség? A hakit most ne nézzük.
Ha megharapja magát akkor miért nincs utána nyoma annak, egy seb?
Harapj bele egy tömörgumiba. Képes vagy rá, de utána összehúzódik és nem lesz nyoma. A csontjaiba is bele harap és belefújja a levegőt, de utána összetömörödik a gumi, amint kihúzza a fogait és ezért nem jön ki a levegő.
A fusennél szerintem a bőre és a húsa alá fúj levegőt. Croco egyszer ki is szúrja és leereszt. Ha kap egy nagyobb szúrt sebet kipukkan A gumi se tömörödik össze, ha megfelelő méretű a lyuk.
Viszont azért ne keress egy Shounenben tudományos magyarázatot, mert nincs értelme
Akkor se értem, hogy lehet a csontba levegőt fújni! Ha harapok a gumiba egy lyukat, utána mitől forrna össze? One piece logic, tényleg jobb ha nem keresem az értelmét!
Amúgy itt a kezét harapdálja a fusennél:
https://www.youtu...pWfuEpkg0M
Komolyan ha ezen a részén fennakadtál akkor az hogy nem fogalmazódott meg benned hogy attól hogy az egyik ujjpercébe beleharap attól hogy tudja felfújni az egész karját. Illetve hogy vándorol a levegő csontból csontba.
Ez manga ennyit el kell nézni benne ugyanúgy mint azt hogy ha egy átlag embert eltalál egy robbanó ágyúgolyó nem cafatokban végzi hanem csak kormos lesz és elájul.
Igen, csökken tőle. http://naruto-kun...ece/781/11
Itt nem csak azért csökkent mert túl nagyot hozott létre és megerőltette magát a fenntartásával miközben agyonverték?
Vagy minden alkalommal rövidül mikor használja?
Egyébként Violet (Dressrosa arc) képessége az Acélbálna amit a 712. fejezet 8. oldalán használ. Az a Giro Giro no mi képessége vagy Hakival vonta be és formálta a könnyeit?
Ugrás a fórumra: |