Szerintem először az még fontosabb kérdés, hogy milyen szinten van igazából egy admirális. Onnan össze lehet viszonyítani egy Yonko legjobb emberével, azután meg már adja magát, hogy igaz lenne-e, amit mondasz. Mint mondtam a legnagyobb probléma az, hogy nem láttunk még admirálist nagyon komolyan harcolni. Én még Akainura sem mondanám. Most felhozhatod Kizaru vs Reyleight, de én arra csak azt tudom mondani, hogy Kizaru inkább meglepődött Reyleigh milyen formában van még mindig, az alapján nem vonnék le következtetést. Szóval én azt mondanám, hogy akkor mondhatnád biztosra, ha látunk egy igazi admirális elleni küzdelmet, ahol láthatjuk, hogy mire is képesek.
Késztetést érzek arra, hogy hangsúlyozzam, hogy én nagyon nem adnék arra, hogy ki mit mond még One Piece esetén sem. Szóval az, hogy Kizaru felajánlotta, hogy menjen nem egyenlő nekem azzal, hogy bátran kiállni két Yonko ellen. Sőt inkább helyesbítek, szerintem Kizaru nem arra gondolt a mondandójával, amit te írtál.
Luffyra meg továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a hype miatt kellett. Még ha Katakuri több ütést is bírna kizárt, hogy megszorongassa Kaidot.