Váó szép kis véleménycsere alakult itt ki az elmúlt napokban. Még végigolvasni is sok volt.
Nos én sokat ehhez nem tudok hozzátenni csak a saját véleményem. Igazából megvannak azok a karakterek akiket nem akarok a csapatban látni.
Ezek:
- CC, akit egyébként mint karakter birok ... khm ... elviselek, de csapattagként nem látom miben tudná előremozdítani Luffyékat. Persze lehet érveket felhozni milyen erős, meg tudós meg miegymás, de nekem nem passzol a képbe.
- Azt hiszem még Pedro volt említve. Ő egyszerűen csak értelmetlen lenne. Sőt neki már megvan a vezetője, akire felnéz, akit követ. Nem hiszem, hogy Luffyékkal tartana.
Akit látnék a csapatban az:
- Carrot. Talán nem a legkreatívabb, hiszen van már a csapatban emberállat/állatember. Erős is cuki is, plusz csaj, amiből elég kevés van. Bár egy kalóz csapatba nem is kell sok szerintem. Lényegében csak egy szimpi karakter, akit el tudnék képzelni csapattársként, de nem szakad meg a szívem, ha nem csatlakozik.
- Illetve itt van a rég emlegetett Jimbei. Nos az őszintét megmondva legfőképp azért látnám már a csapatban, mert már nagyon rég el van húzva ez a csatlakozás dolog. Őszintén a felsoroltak közül őt tartom egyedüli potenciális esélyesnek, hogy ténylegesen csatlakozzon. Egyébként, ha beleképzelem a csapatba valahogy nem illik bele nekem az összképbe nem tudom miért. Ő inkább az a nagyon közeli szövetséges "típusú" karakter az én szememben.
Na és a legutolsó leírt mondatomból következik az én személyes elképzelésem is. Én személy szerint úgy vagyok a csapattal, hogy úgy tökéletesek, ahogy vannak. Tőlem lehet akárki szövetséges, de nekem a csapat a mostani tagjaival és összetételével "A Szalmakalapos kalózcsapat."
Tehát nem zavar ha csatlakozik bárki, de nekem a csapat a jelenlegi felállásával tetszik a legjobban.