Nem zavar, és nem zavar dislikok se. Nem hiszem, hogy sokat tévednék, mert ezt tapasztaltam Luffy Gear 4 alatt.
Hiába volt erősebb, ha Katakuri ellen lószart se ért.
Katakuri csak olyan személy képes elkapni, aki gyors és jó a megfigyelésben.
Nem ettem mochit, de a hírek,hiei és a wikipédia alapján utána néztem a mochinak .
Big Mom zabagép, de túlzott mochi zabálástól meglehet fulladni.Utána kellene nézni a dolgoknak, mielőtt ökörségei listával neveted ki a másikat.
Katakuri egy eszes harcos, aki könnyedén kitudja cselezni Big Momot.Leírtam elképzelésemet, amit a manga és mochi kutatás alapján írtam .
Tehát lehet az yonko,de ha már nem jó a megfigyelése,nem jó a gyorsaságban akkor nem képes legyőzni Katakurit.Azta,de jó logikát van,hihetetlen...
Akkor már Katakuri erősebb mint Big Mom,hiszen ő nem is olyan gyors, a megfigyelése sincs olyan erős.Az új Yonko Katakuri.Nem is értem,hogy Oda miért nem Katakurit szánta Yonkonak és BM-t csak az alárendeltjének.
Big Mom zabagép, de túlzott mochi zabálástól meglehet fulladni.Utána kellene nézni a dolgoknak, mielőtt ökörségei listával neveted ki a másikat.
Katakuri egy eszes harcos, aki könnyedén kitudja cselezni Big Momot.Leírtam elképzelésemet, amit a manga és mochi kutatás alapján írtam .
Azis ritka,ha valaki megfullad a mochitól.Valamelyik éven 9 ember halt meg emiatt Ázsiában.Hú de sok.Gondolom pont Big Mom lesz a tizedik.Egyébként meg nem tudom,hogy miért képzeled azt,hogy pont a One Piece-ben egy kitalált animében/mangában fogják ezt megvalósítani,főleg hogy az elméletet már ott elbukott mikor leírtad.Akkor Luffy miért nem fullad meg attól a tucatnyi mochitól mikor megette?Ha Luffy több tonna mochitól nem képes megfulladni,akkor pont Big Mom fog meghalni egy yonko kaliberű személy a mochitól?(Főleg,hogy sokkal nagyobb zabagép mint Luffy)
Big Mom sem egy Einstein,de miért kell őt ennyire hülyének vélni?Mikor elkapja őt az étkezési rohama akkor persze,hogy tök idióta lesz,de még akkor sem annyira hülye mint ahogy te képzeled.Ha észnél van akkor pedig meg nem is látszik egyáltalán idiótának,de mind1,mert Katakuri az isten
Egy Tipp:Legközelebb jobban nézz utána a dolgoknak és ne mások véleményére alapozz,hanem legyenek saját gondolataid,mert csak így az idődet pazarlod a hülyeségekkel... Szerkesztette: Rikiya - 2018.12.21. 10:15
Tehát lehet az yonko,de ha már nem jó a megfigyelése,nem jó a gyorsaságban akkor nem képes legyőzni Katakurit.Azta,de jó logikát van,hihetetlen...
Akkor már Katakuri erősebb mint Big Mom,hiszen ő nem is olyan gyors, a megfigyelése sincs olyan erős.Az új Yonko Katakuri.Nem is értem,hogy Oda miért nem Katakurit szánta Yonkonak és BM-t csak az alárendeltjének.
[[/b]
Nagyon sok tudatlan fórumozó van, aki egy Yonko vagy világlegerősebb kardforgató szóként máris erőssebnek nézik a karaktert.Ez nem így van.
Ahelyett, hogy tanulmányoznátok egy harcot, inkább egy szóval le is zárjátok. Nem erről szól a topic, hanem arról, hogy kielemezd a csatát .
Felesleges végig olvasnom a véleményedet Rikiya , mert egy Yonko szóként máris erőssebnek kezeled a karakterét.
Mert ő egy Yonko,Yonko blabla és sokkal erősebb másoknál. Kb így értelmeztem a véleményedet.
Luffy is rájött, hogy nyers erővel lószart se ér Katakuri ellen .Erő helyett inkább elkezdte felébreszteni a megfigyelését és amikor sikerült, akkor egy olyan Gear 4 használt, ami baromi gyors volt .Ezért tudtam elkapni és nagy nehezen legyőzni.
Big Mom betegen, de még józanul se volt gyors .
Attól, hogy valaki az egyik legjobb, még nem azt jelenti, hogy mindenkit letudsz győzni. Mindig lesz egy olyan valaki, aki a gyengepontod lehet.
Pl ott van
Magellan vs Smoothie
Jozu vs karforgatók (Mihawnk együtt)
Luffy vízzel vs Croco
és még sorolhatnám .
Fogalmam sincs, hogy évete hányan halnak meg mochitól,de abban biztos vagyok, hogy azok az emberek mind túl sok mochi fogyasztás miatt haltak meg.
Még mindig nincs igazad.Viszont abban egyettértek,hogy attól még yonko vannak gyengepontjai.Vannak,de az nem igazi gyengepont amiről te beszélsz.Elismerem,katakuri rohadt erős,de a gyorsasság meg a megfigyelés nem elég bizonyos személyek ellen.
És csak szépen olvasd el amit írtam,mert nem csak az van benne amire te gondolsz,szépen megmagyarázzom,hogy miért hülyeségek azok az elméletek amiket te leírtál
Big Mom betegen, de még józanul se volt gyors .
Attól, hogy valaki az egyik legjobb, még nem azt jelenti, hogy mindenkit letudsz győzni. Mindig lesz egy olyan valaki, aki a gyengepontod lehet.
Istenem...Itt már komolyan elpattant egy ér a fejemben.Értsd már meg kérlek.Nem minden a rohad gyorsasság sem a megfigyelés.Mitől lenne már Katakuri Big mom gyengepontja?Ha csak a gyorsassága elég lenne neki ahhoz,hogy legyőzze BM-t,akkor itt már tényleg számít az,hogy ki yonko és ki nem,mert hülyeség az,hogy nem számít,hogy yonko.Igen is számít.Nem díszből kapták a Yonko címet Sem Kaidou,Sem BM,Sem BB,sem Shanks.Ők jelenleg a 4 legerősebb személy a One Piece világában.Kaidou sem valami jó a megfigyelésben,BM lassú,BB meg úgy szintén lehet.Akkor Katakuri mind
3 gyengepontja?Értsd már meg,kérlek:Attól,hogy még valaki lassú,nem muszáj,hogy a gyengepontja pont a gyorsasság legyen.Mert valaki lehet lassú,de jó megfigyelése,valaki lehet gyors,de nem jó a megfigyelése.Mert te azt mondod,hogy BM ellen elég ha Katakuri gyors,jó a megfigyelése és egy yonkot leis tud verni.Ahelyett,hogy tanulmányozol vagy mit csinálsz gondolkozz egy kicsit.Mert ez irreális amit te csinálsz.Semmi alapja de valóságérzete sincs.
Ismétlem egykor Gerigo szavait:
Már megint az van,hogy akit szeretsz azt túlságosan is nagyra becsülöd,de akit nem ismersz vagy nem szimpatizálsz vele,annak az erejét legyengíted vagy csak egyszerüen nem vagy képes elismerni...
Katakuri Yonko szinten van mert szereted.
Akainu Yonko szinten van mert szereted.
Doffy egy Ország ellen harcolt mert szereted.
Folytassam még?
De inkább hanyagoljuk ezt a témát.Csak visszaolvasgatom a hozzászólásaidat és már ott elszakad nálam a cérna.Tudod,nem mondanák semmit,ha csak én gondolnám így.De ez épp fordítva.Csak te gondolod azt,hogy Katakuri annyira jó harcos,hogy simán bármikor becserkészne egy Yonkot.Én nem tudlak megérteni,mert annyi ember már megmondta neked,hogy irreális,alaptalan gondolkozásod van,hogy az már ne csoda.Tehát én itt abbahagytam,mondhatsz bármit,én is mondhatok neked bármit,nem fogunk egyettérteni...
Egyesítve 2018.12.21 11:41:17: Új téma:Kizaru vs AokijiSzerkesztette: Rikiya - 2018.12.21. 11:41
Folosleges vitatkozni ilyeneken. A forum arra van, hogy beszelgessunk, megosszuk velemenyunket.
Teny a Yonku cimet nem viccbol kapjak.
Szerintem is legyozhetne Katakuri BM-et.
Lehetne sorolni, hogy Katakuri sokkal gyorsabb, jovobelatasa vegett BM valoszinuleg el se tudna talalni, alapvetoen eros. teny hogy fizikailag es tankossagban BM folenyt elvez, de hosszutavon Katakurinak kellene gyozni elmeletileg.
Persze ez csak a latotttak alapjan. Katakuri kepessege felelmetesen valtozatos. valosaggal barmire tudja hasznalni. BM kepessegebol is lattunk mar, de megkerdojelezheto.
Mi a problema Katakurival? Az hogy Oda elbaszta. Luffinak eselye se volt ellene es gyozott ez minden.
Luffi egyertelmuen eselytelen a Yonkou-k ellen.
Ahhoz hogy Luffinak legyen eselye megkell erosodnie:
-Megfigyeles hakija hatalmasra nott amit Katakuri ota nem hasznalt, de mar egyszinten van vele.
-Hakija nem eleg eros, kiderult Katakurinal.
-Nem eleg gyors, kiderult Katakurinal.
-Kellene ebredes, Katakurinak van.
-Uj technikak, Katakuri alapvetoen Luffi technikait hasznalta a mocsi altal feljavitva,felturbozva. Szinte biztosan barmeik ellenfelehez csinalna uj technikat.
Lenyegeben hatalmas a kulonbseg Luffi es Katakuri kozott. Luffi egyetlen elonye a tankossaga volt, ami abbol fakad hogy Katakurit altalaban senki nem talalja el. XD
Enelkul a gyengeseg nelkul vegkeppen nem lett volna eselye.
Ha Oda ugy dont hogy Luffiek elmenekulnek, mert nincs eselye Katakuri ellen akkor a latottak alapjan mindenki ugy gondolna, hogy Katakuri kozel Yonkou szint.
Itt van Kaido. Egy hiteli Luffit a "tankosssag peldakepet". Luffi meg csak nem is latta a mozgasat, annyival gyorsabb. Ez egy behozhatatlan elony, hiaba a jovobelatas ha annyival gyorsabb az ellenfel hogy nincs idod kikerulni.
Oda elsore minden ellenfelet szuper erosnek allit be azt parositasokkal, meg megfelelo indokokkal megmagyarazza.
Ne mondja senki, hogy meg nem latott olyat, hogy egy beosztott leyudna gyozni a fonoket, pusztan tiszteletbol vagy kotelessegtudatbol szolgal.
Akainuval is lehetne kekeckedni. O maga a tank isten, persze csak mert feherszakal mar nem el, akit kulyuggattak szamtalanszor fel fejet elolvasztottak stb. Amit Feherszakaltol kapott azutan seniknek nem szabadna felallnia.
Most vegyük a te verziódat:Katakuri erősebb mint maga a Mama.Luffy végül meg legyőzte katakurit.Aztán Luffy elmegy Wanoba.Kaidou meg egyetlen pillanat alatt one shotolja őt,azt a luffyt aki legyőzte katakurit és azt a katakurit aki erősebb a Mamánál aki ugyanolyan Yonko kaliberű személy mint Kaidou.Akkor ennyi erőkülönbség lenne 2 yonko közt?Mert ha így nézzük ahogy te mondod,akkor lényegében Kaidou mindenféle megerőltetés nélkül legyőzné a Mamát.Tehát már ez a dolog bizonyítja,hogy katakuri nem győzheti le csak úgy a mamát.
de hosszutavon Katakurinak kellene gyozni elmeletileg.
Na ez megint mi?Hosszútávon?Akkor ilyen erővel ti előre eldöntitek,hogy Katakuri könnyedén vagy simán végezne a Yonko egyikével.Hihetetlen...
Nem mondom azt,hogy senki nem képes legyőzni a yonkokat,de pont,hogy katakuri legyen az már egy kicsit túlzás.Ilyen erővel BB sem valami gyors a megfigyelése sem olyan jó mint Katakurié,akkor Katakuri könnyedén legyőzi őt is,nem?Akainu szintén nem valami gyors,sőt ez a gyengepontja és még a megfigyelése sincs szerintem olyan mint Katakurié.Akkor őt is simán legyőzi,de a lényeg az egészben,hogy egy-pár nappal ezelőtt mindenki azt mondta,hogy Katakurinak sem Akainu ellen,sem a Yonkok ellen nem lenne esélye.Döntsétek már el,hogy mit akartok ember :/
Idézem Burn szavait: Katakuri egy Yonko ellen.. ne vicceljünk már . Ha pedig ez komoly gondolat akkor tényleg nagyon irreálisan gondolkodsz. Nem a legjobb példa ,de Luffy 1 ütéstől elájult BM-re . Katakurival meg harcolgatott . Shanks vagy Kaido ellen is elvérezne percek alatt Katakuri.
És pontosan így is van.Azért mert valaki valamiben kivételes mint a többiek,még nem kell az egekbe felmagasztalni ebben az esetben pedig Yonko verő vadállatnak nevezni.Sem egy Főadmirálist,Sem a Yonkokat nem lenne képes legyőzni.Biztosan méltó ellenfele lenne nekik,de legyőzni nem lenne esélye.
Big Mom fenyegette Kaidot, átvette Fehérbajusz helyét, mint a Halember-sziget őrzője.
Big Mom támadóereje a lelkekkel Kaido fizikai erejéhez, vagy a Rengésgyümölcs és Sötétséggyümölcs erejéhez mérhető. Nem azt mondom, hogy egyenlő erősek a Yonkok, de az erejük nagyon közel van egymáshoz.
Egy kézzel lelkek nélkül hárította a Kong Gunt, míg Katakurinak ez csak a Fánkjaival sikerült. Továbbá Katakurit még Luffy Gear 4 alatti támadásai is meg tudják sebezni. Például Big Mom villámától összerogyott volna.
Tehát ennyi.
Új téma:Kizaru vs AokijiSzerkesztette: Rikiya - 2018.12.22. 20:03
Én egyetértek abban, hogyha BM nem tud hozzáérni Katakurihoz, akkor mégis hogy tudná legyőzni? Viszont ez fordítva is igaz, ha Katakuri támadásai nem elég erősek, hogy megsebezzék BM-et, akkor ő sem tud nyerni. Katakuri ilyen szempontból BM gyenge pontja lehet, viszont mindenképpen BM az erősebb, csak egy csatában, egy olyan ellenfél ellen, akit nem tud eltalálni, nem ér semmit a fizikai ereje (ezzel továbbra sem azt mondom, hogy Katakuri nyerne, csak azt, hogy BM nem tudna vele mit kezdeni szerintem) . Igazából Rikiya te is ezt vesézgetted másik topicban, hogy lehet, hogy BM legyőzne x-y-t, míg x-y legyőzne olyat, akit BM nem tud. BM valószínűleg mindenkit le tudna győzni a Yonkoukat kivéve, míg Katakuri sokkal kevesebb embert, de BM pont nem tudná legyőzni Katakurit szerintem (ismétlem, nem is kapna ki ellene, BM bőre, hakija, állóképessége csak simán túl erős ahhoz, hogy Katakuri érjen bármit ellene a védekezésen kívül, de védekezéssel ugye nem lehet nyerni önmagában. )
Miért lenne Katakuri BM gyengepontja?Azért mert gyors és jó a megfigyelése?Honnan tudjátok,hogy még BM milyen erős lehet?Megnyugtatlak,ez még csak a hab a tortán amit BM-től várhatunk.
Ilyen erővel Katakuri sok olyan ember gyengepontja lehet,aki amúgy sokkal jobb és erősebb is mint ő.Ott van BB,Akainu még akár Kaidou is.Akkor ő mind 3 gyengepontja?BB sem gyors a megfigyelése sem olyan jó,Akainu szintén lassú a megfigyelése meg nem hiszem,hogy olyan erős lenne,Kaidou ugye meg gyors de a megfigyelése már nem lehet annyira jó legalábbis eddig nem az.
Úristen gondolkozzatok már egy kicsit.Ha elég lenne Katakurinak a gyorsassága meg a megfigyelése BM ellen,akkor Oda bácsi biztos fogná a fejét.
Biztos még sokkal többet várhatunk BM-től,hiszen nem mutatta meg még az ereteljét.Ha tényleg megfog küzdeni Kaidou-val Wanoban akkor biztosan ereje teljében fogja azt megtenni mindkettő.Tehát ennyi.Ne magasztaljátok Katakurit se BM gyengepontjának se Yonko szintnek.Egyszerüen nem hiszem,hogy képes lenne legyőzni csak úgy egy yonkot.
Egyébként patrik,egyedül te vagy aki írt is ide normálisat.Viszont abban nem értek egyett,hogy BM nem tudna vele mit kezdeni.Ilyen áron már Luffy ellen sem tudna mit kezdeni,hiszen már van olyan szinten mint Katakuri.Tehát Oda biztos kifog még sok mindent BM-el kapcsolatosan találni,mert még szerintem sokkal többet és sokkal erősebb fordulatokat várhatunk tőle.
Viszont már tényleg fejezzük be ezt az egész Katakuris dolgot.
Katakurinak Big Mom ellen az én véleményem szerint csak egy kis fikarcnyi esélye van, nem több. Mint írták elöttem is Katakuri hiába gyors ha nem tudja megsebezni BM-ot, és ezt a nagy sebességet nem lehet a végtelenségig fenntartani ahogy a megfigyelés színét sem. Itt sokan azt hiszik hogy ha valaki minél gyorsabb az annál erősebb is. Ha itt néhány ember gondolatmenetét vennénk figyelembe akkor az egész One Piece világában Kizaru lenne a legerősebb mivel ő a leggyorsabb. Vicc. Tehát akkor Katakuri még egy WB-ét is legyőzne mert hogy gyorsabb nála és talán jobb a megfigyelése is. Ez is vicc.
Visszatérve az eredeti párosításra, ha Katakuri minél jobban húzza a harcot BM-ellen annál kevesebb esélye lesz legyőzni mivel hamarabb elfárad ha folyamatosan mozgásban van és még a megfigyelés színét is fenn kell tartania amit ismétlem, szintén nem örökké tart.
Mi a problema Katakurival? Az hogy Oda elbaszta. Luffinak eselye se volt ellene es gyozott ez minden.
Mi az hogy elbaszta? Azért mert nem úgy alakult a harca ahogy te szeretted volna akkor azt Oda elrontotta? Oda írja a mangát ez az ő története, nem a tiéd . Én is jobban örültem volna ha Luffy nem kerül ki győztesen ebből a harcból mégsem kritizálom csak mert nem felelt meg az én ízlésemnek. Luffynak bőven volt esélye Katakuri ellen, mint mondtam korábban is Katakuri állóképessége nem a legjobb, tehát ő neki az lett volna a legjobb ha minnél előbb sikerült volna legyőznie Luffyt ami nem sikerült neki mert ő állta az ütéseit. Ahogy egyre jobban elhúzódott a harc onnantól Luffynak is egyre jobban állt a mérleg. Én úgy vélem a Luffy vs Katakuri harcot nem Luffy nyerte meg hanem Katakuri vesztette el. A csata elején és közepén végig ő irányított és képtelen volt befezezni a harcot pedig rengeteg támadása betalált de Luffy valahogy mégis megúszta. Az elején nem vette komolyan Luffyt, így elbaltázta a lehetőségét hogy az elején legyőzze így csak magának köszönheti hogy így alakult.
Szerkesztette: Gerigo - 2018.12.23. 11:16
Én szerintem közel egyszinten lehetnek Aokiji és Akainu.Szoros harc volt és 10 napon át bírták egymás ellen,s gondolom nem véletlenül akarták őket Főadmirálisnak.Szerintem is Aokijinek kellene nyernie.