https://twitter.c...9935754240
Dekunak szüksége lesz egy kisebb pihenőre az évad után. De amíg lábadozik, addig a "gengsztárok" szórakoztatják majd a népet.
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Boku no Hero Academia anime (Tilos a spoiler!)
https://twitter.c...9935754240
Dekunak szüksége lesz egy kisebb pihenőre az évad után. De amíg lábadozik, addig a "gengsztárok" szórakoztatják majd a népet.
Visszatértem Szerintem jól sikerült ez a évadzáró. Nem tudom kinek, hogy tetszett Mirio, ő a "fiatal All Might" ha belegondoltok Mind kinézetben mind stílusban teljesen ráhajaz. Igazából félelmetes is belegondolva vajon Deku milyen erős lesz 2 év múlva mivel már most is elég sokat fejlődött.
Néhány érdekes dolog:
-Sir pedig ha jól hallottam nem jegyezte meg senki, de mintha a Bleachből ismert Urahara hangját kapta volna. Illetve Overhaul hangja se akárki.
-A következő évad pedig szerintem az eddigi legjobb lesz szóval érdemes lesz rá várni.
Bastian te amugy mennyire szereted a sorozatot?
Stabilnak tartom.
Kevés olyan pillanata van, amitől lekaparnám az arcomat, de talán pont ezért érzem azt is, hogy Horikoshi biztonsági játékot játszik, és nem vállal elég rizikót, mondhatni igyekszik a legkevesebb ellenreakciót kiváltó döntést választani a cselekmény alakulását illetően. Ha ez tényleg így van, akkor ez nem feltétlenül rossz elképzelés a részéről, de cserébe bizonyos tetőpontok korántsem ütnek annyira nálam, vagy nem váltanak ki "Aztak....!" reakciót belőlem, pedig nagyon szeretném, hogy kiváltsanak.
Az anime megvalósításának minőségéért ellenben rengeteg széria ölni tudna, ez tagadhatatlan.
Sziasztok!
Én egy kis segítséget kérnék. Most kezdeném el a 3. évadot, de a mikor rákattintok a "Boku no Hero Academia anime #39-63. feliratok" fülre egy ez jelenik meg:
"Not Found
The requested URL /downloads/_anime/Boku_no_Hero_Academia/[Naruto-Kun.Hu]_Boku_no_Hero_Academia_39-51.zip was not found on this server.
Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at naruto-kun.hu Port 443"
Valaki tudja, hogy hogyan tudnám leszedni a feliratokat? Köszi
Van közte hasonlóság csak Obito képessége messze jobb
Nincs annyi limitje mint Mirio képességének. De attól még Mirito a fiatal All Might szóval nagyon erős. Kinézetben, stílusban meg amit mutatott a gyakorlaton is ha jól figyeltek van hasonlóság.
Jah hivatalos bár én nem örülök neki Zsúfolt tavaszi szezon miatt nem rakták be oda, de igy meg sokan kell rá várnunk. Ráadásul utána a következő évad is megint csak ősszel indulhat majd vagy megint 1 év.
Mivel nem hiszem, hogy 25 résztől több lesz.
Új évad első előzetese:
https://www.youtu...u5x2ky1xxk
Ott van a végén a kedvenc kis szereplőm Bár én más haj és szemszínt képzeltem el neki.
Nézzétek, mit találtam.
https://www.youtu...t4RUrIyqQo
A Boku no Hero Academia 1. openingjének magyar változata az AFHungary jóvoltából, valami zseniális.
A csatornán egyébként megtalálható más híresebb anime openingek magyar verziója is. Eléggé ütősek!
(Neem, ez nem reklám volt, csak egy rajongó )
zsúfolt tavasz? hisz alig jön jó anime :/
ezt félretéve a "magyar op1" hihetetlenül jó volt én facebookon találkoztam vele tegnap. hatalmas respect neki nagyon jó lett
Apropó a bnha film ha jól tudom bluerayre febr 7.én jön igaz? légyszi erősítsétek meg. gondolom valamikor utána lehet várni feliratot is.
Február 13-án jelenik meg a DVD illetve Blu-Ray, rajta a Two Heroes mozifilmmel, valamint ha minden igaz, egy a filmhez kapcsolódó OVA-val. Bízunk benne, hogy mihamarabb lesz hozzájuk olyan angol felirat, amivel dolgozni is lehet
Sziasztok!
Megnéztem a mozit. Kicsit többre számítottam, középszerű lett. :/ Az első és utolsó All Might jeleneteket leszámítva, akár egy hosszú sorozatrész is lehetett volna.
Manga kapcsán: feldolgozták már a végzetes harcot All for One és All Might között? Vagy csak ott is annyi tudható róla, mint amit a sorozatból ás a moziból megtudtunk?
KingBradley írta:
Sziasztok!
Megnéztem a mozit. Kicsit többre számítottam, középszerű lett. :/ Az első és utolsó All Might jeleneteket leszámítva, akár egy hosszú sorozatrész is lehetett volna.
Manga kapcsán: feldolgozták már a végzetes harcot All for One és All Might között? Vagy csak ott is annyi tudható róla, mint amit a sorozatból ás a moziból megtudtunk?
Ugrás a fórumra: |