Köszönöm!
One Piece manga
Köszönöm a fordítást!
Gyorsan kérdeznék is valamit...csak az én olvasásom során volt Shanks bunkó? vagy ez inkabb szarkazmus lett vna....mind1 meglepett,hogy ilyen gyorsan végzett Shanks jár a taps. S végre volt egy tengeri csata, mészarlas. S most Feketeszakáll Eggheadre megy? Velük szövetkezett az áruló Vegapunk?
david56 írta:
Köszönöm a fordítást!
Gyorsan kérdeznék is valamit...csak az én olvasásom során volt Shanks bunkó? vagy ez inkabb szarkazmus lett vna....mind1 meglepett,hogy ilyen gyorsan végzett Shanks jár a taps. S végre volt egy tengeri csata, mészarlas. S most Feketeszakáll Eggheadre megy? Velük szövetkezett az áruló Vegapunk?
Nem én a flotta társaira gondoltam. Pl gyengének titulálta őket..ami lehet igaz is, vagy hát belső poén. Azért a Szalmakalaposoknál Zoro meg Robin is aprítana, sőt olvastam olyan cikket miszerint ha Luffy azt paramcsolná Zoronak h öljönmeg valakit a csapatból, megtenné, állítólag Oda nyilatkozta ezt. Hirtelen Aokiji ugrott be mint BB tag s akit nem láttunk felvonulni Law ellen.
Nekem az jött le, hogy Ők is tudják és még jöt is derülnek rajta. Nem lenézés ez, pusztán tények, amivel ha valaki tisztában van, nem feltétlen megalázó.
Shanks mégiscsak egy kalóz, könyörtelenül reagált arra, amit Kid tenni próbált. Illetve Ő csak Kid -re támadott, aki nem is biztos, hogy meghalt (nekem még mindig nem egyértelmű), a flottát az óriások pusztították el.
Szerintem Shanks csak akkor kegyetlen ha ártani akarnak neki, magától nem megy neki az ellenfélnek. Shanks nagyon sok taggal jó kapcsolatot ápol, még a híresen ellenséges Hawkeye-vel is baráti viszonya van, ebből kiindulva ő inkább barátkozós típus, de ha támadni akarják akkor tud nagyon kegyetlen is lenni.
Viszont Luffy-t szerintem sosem bántaná, ahogy Luffy sem támadná őket, közöttük lévő rivalizálást max húsevés/piálás versenyben dőlne el, de mindenképp vérrontás nélkül.
1080: https://www.manga...pter-1080/
Először azt hittem, hogy rajongói mert színes. Viszont annyira jó, hogy ez tuti az 'igazi'.
Hát ez rohadt jó rész volt na.
Azt tudja valaki, hogy miért volt színes?
Így már az is benne van a pakliban, hogy akik feketeszakáll hajóján érkeznek azok Kobyék lesznek!
czera írta:
czera írta:
Mert egy rajongó kiszínezte az eredeti mangát.
1080: Édes Atyám, nem mintha az eddigiek rossz fejezetek lettek volna (sőőőt), de ez nagyon tetszett. Egyrészt több ponton is marha vicces volt, ültek a helyzetpoénok, másrészt meg Garp valami arc Van valami elképesztő hype abban, amikor a shounen öregpapák megmutatják az erejüket, amit nehéz utánozni
De ez nem flashback. Amikor Garp megjelent felszedni Helmeppoékat, akkor pont szervezték a flottát Eggheadre. Pár óránál nagyobb differencia nem lehet, engem az lepett meg, hogy Garpék milyen gyorsan ideértek. Nagyon azt próbálja érzékeltetni Oda, hogy Egghead, Winner sziget, Elbaf és a Kalózsziget nincs messze egymástól. Ez csak azért visszás, mert Luffy, Law és Kid több, mint egy hetet hajózott és tudom, hogy nem teljesen más irányba indultak el, de azt nehezemre esik elhinni, hogy pár órákra vannak egymástól.
Egyébként egész jó fejezet volt, sokkal de sokkal jobb volt ezt olvasni, mint ötödjére felvezetni az Egghead incidenst. Az egyetlen negatívum az az volt, hogy a Feketeszakáll kalózok többi része sem kapott igazán op képességeket. SanJuan Wolf gyümölcse után kiváncsi vagyok, hogy mivel fogja magyarázni Urouge erejét Oda, gondolom akkor az izomnöveléssel lehet akkor összefüggésben. Ő az egyetlen, aki nem kapott még szerepet és én még mindig úgy gondolom, hogy Feketeszakáll embere. Eléggé lett hypeolva, szóval remélem nem bőg le annyira, mint a többiek a generációból.
Azért tengerészet részéről is megy az építkezés, viszonylag ütős kis csapat érkezett Koby megmentésére, de még véletlenül sem gondolnám, hogy Feketeszakáll kapitányai ellen lenne esélyük függetlenül Garptól. Bár Garp érkezésének nem örülök olyan szempontból, mert félek, hogy be lenne árazva Feketeszakáll négy kapitánya. Garpnak hasonlóan halál szaga van, mint anno Pedronak. Ha Feketeszakáll időben visszaér nem hiszem, hogy elhagyja ezt a helyet.
Az eddigi információk alapján:
Feketeszakáll, Burgess, Van Augur, Doc Q vs Szív kalózok
Shiryu, Avalo Pizarro, Vasco Shot, Sanjuan Wolf Kalózsziget
Lafitte, Catarina Devon, Aokiji és a 10. kapitány Egghead.
A Sworddel kapcsolatban nagyon jó magyarázatot kaptunk, ami gyakorlatilag mindent megmagyaráz Drake eddig pályafutására. Egyrészt felelőtlenségnek és nyilván érthetőnek is éreztem, hogy Koby kibökte a Sword létezését Feketeszakállnak. Viszont ezután nem gyanakodni Aokijire és minimum nem élve megnyúzni és kicsinálni az egész bandával karöltve az számomra plot hole. Az a Feketeszakáll, aki eddig mindent pontosan eltervezett, az orra alá lógatva a gyanú egy elég nagy szikráját, csalódott lennék, ha Aokiji megvezetné. Félek attól is, hogy Teach is inflálódni fog, mint Kaidou és Big Mom. Azok után, hogy eddig milyen nagy tervei voltak, a Kalózszigetet királysággá tetetni elég wtf terv.
Egy újabb Egghead incidens felvezető fejezet helyett egy Rocky Port incidens magyarázónak jobban örülnék.
Kettő volt nekik összesen. Az egyik, amit megosztottak velük, a másikat pedig lenyúlták Big Mom-tól. Még egy mínusz az öreg asszonynak.
Ugrás a fórumra: |