Nem hiszem, hogy konkrétan Eggheadnek szól, hogy ennyire kihalt a fórum, már Wano tetőpontján sem ment annyira a diskurzus, ami elég sokatmondó. Pedig olyan szempontból nem lehet panasz, hogy pörögnek az események. Nem vagyunk teljesen elszigetlve egy random szigetben, hanem folyamatosan kapjuk az inputot a külvilágból. A borító sztori is ritka hasznos, ilyen informatív, több szálon futó és a jelen helyzetre is kiterjedő történet még nem nagyon volt, mondom ezt úgy, hogy a Germa egyáltalán nem tartozik a kedvenceim közé.
Mivel sok minden történt, amióta utoljára írtam így röviden térnék ki a fő eseményekre.
1) Olyan, mintha Law és Kid büntetve lenne, mert nem 1v1-ben nyomtak le egy Yonkot. Nem az a megbotránkoztató, hogy Law vagy Kid kiáll egy Yonko ellen egyedül, szerintem a legénységük sokkal aggasztóbb nálam valahogy ott jobban kilóg a lóláb. Amit Law legénysége mutatott ott inkább Jean Bart képessége volt a kiemelkedő, hogy blokkolta Van Augurt. A többiekben én egyáltalán nem látok semmi extrát. Bepotól még egy Su Longot sem láttunk az előző történetívben, én nem is lennék meglepődve, ha a Minkek között nem ő lenne a legélesebb kés a fiókban. Kid legénységében Killer az egyetlen értékelhető eddig. És Elbafon nem csak Shanks legénysége van, hanem rengeteg szövetséges és az óriások. Itt is szerintem a legnagyobb tökönrúgás az a legénység minőségbeli különbsége. Már Dressrosánál felhánytam, hogy jó lenne építeni a többi supernova legénységét lassan, mert nem lesz komolyanvehető. Bár második esetben Shanksról beszélünk és amilyen kiszámíthatatlan az ürge, azt is kinézem, hogy következő alkalommal már együtt söröznek. Mielőtt még valaki ezt véresen komolyan venné nem ezt látom a legvalószínűbbnek, de Shanks még mindig biztatóbb ellenfél, mint Feketeszakáll, aki nagy eséllyel gyilokra megy, ha Oda nem töketleníti el.
2) Csalódtam Sentomaruban, ahogy fel lett vezetve Sabaodyn a karakter én azt hittem, hogy mutat valami különleges hakit, erre egy támadással ártalmatlanították, úgy, hogy elvileg védekezett valamennyire és azóta nyalja a sebeit.
3) Ha ebben az ívben legyőznek minden Seraphimot és ezután elfelejtjük ezt a marhaságot, akkor esküszöm, hogy nem fogok rosszat mondani Egghead arcról. Bár ameddig nem láttuk S-Crocodilet és S-Flamingot ezt nehéz elhinni, de ahogy Lilith a pénzügyi helyzetről beszélt, én reménykedek benne, hogy rájuk már nem volt pénz. Plusz pont Vegapunk nem épít beléjük valami kényszerleállítást vagy önpusztítást, ha esetleg rossz kezekbe kerülnének?
4) Az áruló kiléte annyira wtf és indokolatlan. Ha annyira ki akarja nyírni, akkor miért nem ölte meg Vegapunkot ahelyett, hogy bebörtönzi? Továbbá a többi CP ügynök hogy nem látta sosem az árulót? Kétlem, hogy pont akkor eszméletlenek. Vegapunkkal kapcsolatban engem az érdekel a legjobban, hogy miért a nők kapták az összes negatív jelzőt?
5) Nem tetszik ez a negédeskedés Luccival és Kakuval. Ezzel csak az egész Enies Lobby arcot vágja a kukába.
6) Messze nem temetném az arcot, mert a 100 hajós flotta, Uncle Kizaru, Saturn és a vélhetően sok új tengerész tartja bennem a lelket. Továbbá ha folyamatosan kapunk híreket a külvilágból, akkor azzal pumpálja a vért Oda ebbe az arcba.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."