Köszi a fordítást príma mint mindig.
One Piece manga
1074:
Oda nem áll le, újabb remek fejezet. Még ha ez kicsit expozíciósabb is lett, most is kaptunk két-három új infót/csavart. Kíváncsi vagyok, milyen erősek ezek a Pacifisták. Mennyi kell egy admirális fenntartásához pl. Mindenesetre 50 van belőlük...
Erre mondjuk eddig is számítani lehetett, de Kuma teljes háttérsztorija szívszorító lesz.
Vivi <3 Az első hercegnő a sztoriban, és azóta is magasan a legjobb. Alig várom, hogy pontosan kiderüljön, mi történt a Reverie-n.
Morgan szokásosan szórakoztató, hatalmas arc xD
Nemtom. Ez a klónozás annyira nekem sem jön be, de azért a határok tartásával el tudom fogadni. Engem főleg az zavar, hogy akkor konkrétan mindenből és mindenkiből lehet számtalan, Luffy gyümölcsét is lehet klónozni, két sárkány (igen mostmár csak egy) de akkor is. Engem ez a része idegesít kicsit. A Narutoban az edo tenseiel semmi bajom nem volt, sőt, nem is tartottam rossz ötletnek, mert ott hiába már nem élő emberek voltak, legalább csak egy volt belőlük. De most itt ha tényleg elkezdik klónozni Rogert, stb.. Nemtom, meglátjuk. Van benne fantázia, csak ne legyen túltolva.
A másik. Most ha Vegapunk is átáll Luffyék oldalára, akkor Oda valami nagyon váratlant fog húzni a másik oldalon. Gyakorlatilag a technológia Luffyéknál lesz, de a végső ütközetben mi marad a korménynál? A seraphimok, esetleg az ősi fegyver? Nemtom én a seraphimoktól nem vagyok annyira elájulva, nyilván a schichibukai-al lesz egynlő ha felnőnek, de azért most itt Eggheaden Luffynak meg Zoronak nem fognak nagy gondot okozni szerintem.
Azért a Seraphimok többek mint "egyszerű" shichibukai klónok, ugyanis fel vannak turbózva a Lunarian faj DNS-ével is, + rengeteg különböző gyümölcs képességgel lehet őket még tovább upgradelni. Talán Luffynak, Zoronak, Sanjinak, meg Jinbeinek nem lennének 1 az 1 ellen megerőltetőek, de úgy hogy közbe ott egy admirális meg pár csatahajónyi tengerész úgy már izzasztóbb lehet a helyzet.
Remélem Oda nem fogja feláldozni Kumát a One Piece emocionális oltárán, hogy egy újabb érzelmi hullámvasutat éljünk meg a háttérsztorijával, pedig nagyon arrafelé halad a sztori. Sajnálnám, mert az egyik kedvencem, aki elég titokzatos karaktere a sorozatnak, és többet érdemelne főleg azok után amennyit segített a Szalmakalaposoknak. Annyiszor nem volt igazam, lehetne hogy most se legyen!?
1075:
https://www.manga...pter-1075/
Azok az arcok a végén... Mint ha szükség lenne rájuk pár bohóc legyőzéséhez.
Ugrás a fórumra: |