Manga:https://ww9.readonepiece.com/chapter/one-piece-chapter-1073/
One Piece manga
Ahogy Stussy-t klónozták szerintem Whitebeardot is klónozni akarták csak valahogy félrement a dolog.. Mindenesetre erősnek erős, de Greenbull lenyomta.
Komoly végletek vannak... Öreglányok / 'túlérett' csúnya nők (pl Shinobu) meg a bombázók. Valahogy a kettő típus között nem sok One Piece női karakter helyezkedik el.. Fura.
Jobb lett volna ha kapunk egy jó Kiku vs Zoro harcot is, vagy ha legalább a Mihawk seraphimmal harcolhatott volna egy jót Zoro. Benne volt a lehetőség, remélem az animében ez nem lesz ilyen gyorsan elintézve.
Jogos a Newgate klón felvetés, a fércelések akár utalások is lehetnek erre. De a haja meg olyan Shiki, hogy az sem kizárt, kettejükből akartak létrehozni egyet. Viszont Hogback is ilyesmit csinált, az se lepne meg, ha róla is kiderülne, hogy MADS tag volt.
Szerintem azért elvétve akadnak átlagos női karakterek is, pl Kin'emon felesége.
Zseniális húzás volt Odatól ez a ,,klónozásos" dolog! Nagyon remélem, hogy a Rocksnak több klónja is be lesz mutatva.
Nagyon veszélyes képessége van Stussy-nek, két CPO -tagot is egy harapással kifektetett, kiváló ,orvgyilkos".
Weevil meglepett, azt hittem, hogy esélye sincs ellene egy admirálisnak.
Hát, hogy mennyire zseniális.. Nekem valahogy nem jön ez át, szerintem felesleges. Rengeteg karakter van a One Piece-ben, ez a klónozásos dolog ez olyan meh.. Sanji eredettörténete is csalódáskeltő volt számomra, ő nem egy normális ember.. Egyszerre gépies meg emberies. Fura.. Frankynál még úgy csak-csak elmegy mert ő tényleg egy robot, de a többiek mások.
Jó persze, a mai világban is érdekelt az ember a klónozás témában és azért Vegapunk egy akkora zseni, hogy ha a mi korunkban élne itt is biztos felgyorsulna a technológia, de nekem ez így már túlzás.
A Narutoban sem tetszett, hogy
Még megkaphatjuk a Zoro vs SHawk meccset a mangában, ha már mutatták a Goroseit. Ők vannak a hierarchia tetején. Pörögnek az események, nem tudom, hogy akarja Oda összehozni megint ezt a rengeteg színhelyet, remélem, hogy nem mennek majd a harcok rovására!
Szerintem nem baj, ha vannak ilyen Stussyhoz hasonló klónok, mert így jobban be tudja mutatni az adott mellékszereplőt, anélkül, hogy rengeteg visszaemlékezés lenne. Talán jól is elsülhet.
Weevil karakterén mindig nevetek, nem tudom miért. Talán a Whishes Newgate vibe miatt
Köszönöm fordítást.
Nekem sem bejövős a klónozás megoldás.
Holnap kiderülhet hogy Luffy is klón....
Meg ha valaki klón, akkor holnapután megéljük hogy megjelenik a harctéren 10.000 fő belőle.
Már a Seraphim is rossz ötlet volt, de ha nincs folytatás, akkor elfogadjuk. Aztán lett.... :(
Nekem kifejezetten tetszik a klón ötlet, rengeteg érdekes kártyát ad ez még Oda kezébe. Persze megvannak a veszélyei, az biztos, de én bízok benne, hogy mértékkel és okosan fogja használni, nem mint a Naruto az edo tenseit
Marha jó fejezet volt megint, már vagy a tizedik zsinórban.
Ugrás a fórumra: |