Ha Luffy valójában ember gyümölcs, akkor nem Zoan kéne legyen? Mármint ha mistic Zoan akkor a felébredésének id Zoanosabbnak kéne lennie
Ne tartsd fontosnak hogy fontosnak tartsanak. Csak szeress, és fontos leszel.
One Piece manga
Ha Luffy valójában ember gyümölcs, akkor nem Zoan kéne legyen? Mármint ha mistic Zoan akkor a felébredésének id Zoanosabbnak kéne lennie
nem lehet zoanosab mert már eleve ember fekete szakál legénységébenis o lo megete a pegazus gyümölcsöt mivel elve lo csak szrányat növeszt!
a zoanok nál az a baj ha egyezik a gyümölcs a elfogyaszto fajával csak uszás képtelen lesz csoper gyümölcseis a emberek közöt használhatatlan.
Kuma vajon miért ment oda?
Garp megindult Kobyt kiszabadítani, szinte látom, hogy feketeszakáll megöli. Nagyon összefutnak nála a szálak.. Elrabolta Kobyt, nekiment Lawnak és ha most még Garppal is csinál valamit, hát lesznek bajok... Érik nagyon szerintem, hogy ő lesz a következő ellenfél (végre).
Zoronak örülök, hogy harcolhat, remélem Kaku is tudja az ébredést. Máskülönben Zoro lesimázza.
Ennyire nem kellene azért lebecsülni az öreg Garpot, szerintem ő sokkal erősebb mint amit eddig láttunk tőle. Mondjuk az nem valami sok, leginkább csak legendák vannak róla. De ha fej fej mellett harcolt Rogerrel, Edwarddal meg azzal a sok legendával akkor nagyon kemény hakija van neki is. Elképzelem ahogy beszól neki Teach a te korodnak vége vén szatyor, most megka... ááá segítsetek fiúk.
Várom is már nagyon, remélem megtudjuk végre mire is képes az öreg Garp papa.
Nem lebecsülöm, de Teach a legénységével együtt szerintem leverné.. Valószínű úgy lenne ahogy írtad "Elképzelem ahogy beszól neki Teach a te korodnak vége vén szatyor, most megka... ááá segítsetek fiúk.", de a végeredmény az lenne szerintem, hogy a papát leverik. Kérdés, hogy ez milyen következményekkel járna a jövőben.
Megölni egy tengerészt.. Tudunk ilyenről egyáltalán? Jó persze, a sima köz katonákat sorra öldösik, de komolyabb név most valahogy nem jut eszembe.
Illetve Smoker is nagyon el van tűnve, hiányolom. Róla még azt is el tudnám képzelni, hogy becsületbeli kalóznak áll és legénysége lesz.
Kár, hogy ma nem volt manga. :/
Ugrás a fórumra: |