Mi ez ,hogy ha igaz ,hogy minimális erőkülönbség volt köztük? Ezt hol láttad ? Meg ,hogy erősebb a hakija? Elárulom neked Garp fegyverzet Hakija /kimondatlanul/ a legerősebb. Shanksre azt mondták neki van a legerősebb fegyverzete a kalózok között. Garp nem kalóz. Szerintem egy szintre tenném a fegyverzet színüket és Garp le tudná győzni Ray-t ,de kis különbséggel. Nem hiába volt az a nagy mondata Garpnak ,hogy ,,Tarts így (lefogva) vagy megölöm Sakazukit" Tisztában van az erejével és ha csak úgy megtudta volna ölni Akainut akkor Oda tuti nagy erőt adott neki.
Mi ez ,hogy ha igaz , hogy minimális erőkülönbség volt köztük?Ezt hol láttad?Meg ,hogy erősebb a hakija?
Számomra a hakiból sokkal többet mutatott fel Ray,mint Garp.Nem tudom,hogy milyen erős volt Roger,de állítólag rayleigh nem sokkal volt tőle lemaradva.
Garp fegyverzet Hakija /kimondatlanul/ a legerősebb.Shanksre azt mondták neki van a legerősebb fegyverzete a kalózok között.Garp nem kalóz.
Na és ezt te hol láttad?Sosem volt szó arról,hogy Garp-nak van a legerősebb fegyverzet színe.Shanksre pedig azt mondták,hogy a legerősebb Haki használó.Nem mondták,hogy csak a kalózok közt a legerősebb.Konkrétan ezt mondták,hogy a legerősebb,semmi mást.
Elismerem Garp erejét és szerintem simán lenyomná Akainut,de a time skip óta nem tudjuk,hogy azóta Akainu milyen erős lehet.
Nem értem Akainu miért erősödne olyan sokat timeskip után. 53 évesről 55 évre változott a kora. (Ha eddig nem fejlesztette maxra a képességét nem most fogja) Nem egy Luffy, akinek 17-ről 19-re. Ő már messze nincs fejlődő korban, inkább pont hogy hanyatlania kéne.
Az igen!Látom jól beindult a fórum ,örülök neki Eddig csak válaszoltam, de most felteszek pár érdekes harcot:
Katakuri vs Fujitora
Carrot(sulong számít) vs Vergo
Law vs Kid
Magellan vs Marco
Aokiji vs Doffy
Shiryu (képességel) vs Sanji
Wb vs Kaido
Jinbei vs Jozu
Vista vs Oven
és utolsóként perospero vs Franky
1.Katakuri vs Fujitora:
Érdekes harc,de mintha már beszéltünk volna erről...
Mind1 is.Fujitora erős meg minden meg nem akármiért lett admirális,de szerintem katakuri legyőzné.A Megfigyelés színéje is jobb,szerintem a fegyverzet színéje is jobb a gyümi képessége meg mindkettőnek nagyon jó.A Mochi képesség+Ébredés szerintem simán letudná nyomni Fujitora Gravitáció gyümijét.Tehát Katakuri Win. 2.Carrot vs Vergo: Carrot sima formában is feltud mutatni valamit,de nem annyit,hogy legyőzhesse Vergot.Sulong forma...na az már más kérdés.Gyors,erősebb,de nem hiszem,hogy ha Vergo bevonja az egész testét hakival vagy védekezik ellene hakival mennyire érzi meg Carrot ütéseit sulong formában.Én Vergo-ra szavaznék. 3.Law vs Kid: Nem tudunk annyi sokat Kid-ről mint Law-ról.Sabaodyn láttuk utoljára harcolni és azóta már biztosan fejlődhetett.Nem fogom most elemezni részletesen a harcot,de én Kid-nek adom a győzelmet. 4.Magellan vs Marco: Na ez érdekesebb már.Magellan-ból már szinte mindent láttunk.Ha figyelembe veszük azt,hogy Marco az első parancsnoka WB-nek,akkor ereje teljében simán lehet olyan kaliberű mint Katakuri.Szerintem az a méreg képesség a Főnix ellen nem is hatásos annyira.Azok a kék lángok lehet nem is engedik át magukon a mérget és ebből kiindulva már Marco ellen nem tudja bevetni.Marco-ról csak a gyümi képességét tudjuk,de semmi mást már nem.Vedd azt is figyelembe,hogy azért oda nyomott egyet Aokiji-nek is és Kizaru-nak is,amit szerintem Magellan nem tudna.Tehát én mindenesetre Marconak adom a győzelmet. 5.Aokiji vs Doffy: Punk Hazard-on mikor megjelent Doffy előtt Aokiji nem akart vele megküzdeni.Most vagy azért,mert tudta a kettőjük közti különbséget vagy,mert a Punk Hazard-ra való érkezésének a célja nem az volt,hogy megküzdjön egy volt Admirálissal aki majdnem olyan szinten van mint Akainu.Szerintem mindkettő.Ettől függetlenül a harc győzelmét Aokijinek adom át. 6.Shiryu vs Sanji: Shiryu-ról szintén csak a gyümi képességét ismerjük,semmi mást.Sanji nagyon erős lett,de nem hiszem,hogy letudná őt most jelen pillanatban győzni.Tehát nem kérdés,Shiryu a győztes. 7.WB vs Kaidou: Ha igazak azok az állítások (ami szerintem nem),hogy fiatalabb korukban nem is egyszer megküzdöttek,akkor egyenlő erősek is lehetnek.Egyébként én Fehérbajuszt erősebbnek hiszem mint Kaidout.Kaidou bebizonyította,hogy nem csak az állóképessége erős,hanem a fizikai támadásai.Kaidou szerintem már a Marinefordos WB-t lehet,hogy letudná győzni,de már egy jobb állapotban lévő ellen szoros mérkőzés lenne,DE legalábbis én szerintem WB nyerne. 8.Jinbei vs Jozu: Jelenleg szerintem már Jinbei simán legyőzné őt.Régebben ez nem volt valami valószínű,de most legyőzné.Az a baj megint,hogy Jozu-ról sem tudunk valami sokat.Ezért csak tippelni lehet.Én Jinbeit választom győztesnek. 9.Vista vs Oven: Annyit már tudunk,hogy Vista kardforgató,de más semmit.Tehát ebből sem tudunk valami érdekeset kihozni.Mindenesetre én szerintem Oven nyerne. 10.PerosPero vs Franky: Hát,szerintem simán győzne Perospero.Nem hiszem,hogy Franky lenne olyan szinten mint ő.Perospero erősebb mint Oven vagy Daifuku legalábbis szerintem,de közel egyszinten lehetnek.Franky jelenlegi erejéről meg nem tudunk semmit, meg nem hiszem,hogy sokkal lehetnek erősebbek mint Dressrosán.Tehát Perospero a győztes.
Egyesítve 2018.12.20 12:16:57: Katakuri vs Big Mom
Ti mit gondoltok?
Ez egy teória.Nem pedig tény.Amúgy meg már láttam ezt a videót.A legtöbb teóriának pedig van alapja.A mangában/animében sosem volt ilyen mondva és amit a teóriákban hallasz nem kell készpénznek venni... https://www.youtu...bBbG2TpJgo
Azért Chinjao bácsi ellen elég sokat erőlködött,de végül legyőzte.
Egyesítve 2018.12.20 13:10:48: Big Mom vs Katakuri?
Te nagyon erőlködve nem akarod elhinni Garp erejét ha ezt a videót is beküldted De legyen ahogy akarod ,végülis nekem mindegy . Biztos majd a főhős nagyapja és a legkörözöttebb ember apja aki a kalózkirállyal harcolt és a tengerészet hőse egy Katakuri szinten lesz xd szegény Oda bácsi fogná a fejét.
Nem.Én biztos vagyok abban,hogy Garp nagyon erős lesz,DE arra konkrétan nincs bizonyíték,hogy neki lenne a legerősebb Hakija.Tehát felesleges ezt a dolgot erőltetni míg majd a mangában/animében nem lesz részletesen megmutatva az ereje.Ennyi...
Azért gyűlölöm ezt a topicot mert annyira beleélem magam ,hogy ki milyen lesz akit nemtudunk ,hogy idegesít a heti 1 rész . Aztán még arra is rájövök ,högy ha heti 5 lenne akkor is kurva lassu ez a szar és szomorú leszek.
Katakuri vs Bigmom?
Számomra BM egy agyatlan tank . Ha katakuri erősebb lenne egy picivel akkor simán kitudná okoskodni BM-et.
Attól még szerintem BM simán nyerne.Azért katakuri egy yonko ellen már túlzottan hypolás lenne.Számomra fejdájdító mikor valaki katakurit egy yonkohoz hasonlítja...
Te hasonlítottad hozzá D Én katakurit semmibe . ismétlem semmibe nem nézem. Egy nagyképű k*c**g Csak azt mondom okosan harcol és ha ő erősebb lenne sok (tankosabb mint pl BM is ). karaktert legyőzhetne.
Katakuri vs Big Mom
Őszinte leszek .Katakurinak van esélye Big Mom ellen .
Big Mom fizikailag erősebb Katakurinál és testileg, mármint a bőre kemény, mint az acél . Továbbá egy zabagép, ami egy kaja képességű személynél hátrány lenne.
Ha jobb fizikailag, és tankosan, aki még zabagép.Miért írom mégis azt, hogy van esélye?
Megoldás a mochiban rejlik, ami Big Mom számára inkább hátrány, mint előny. Független épp vagy beteg állapotban van.
Katakuri képessége baromi veszélyes a közelharcosok és talán a karforgatók ellen. Katakuri másik erőssége a jövőben látás, amit Big Mom és lelkeit könnyedén kicselez .
Big Mom egyetlen titkos fegyvere a lelkek, mert a 3 lélek sokkal okosabb Big Momnál. De azért azt is figyelembe vettem, hogy Big Mom csinálhat egy mochi lelket.(Bár nem hiszem, hogy sokat érne Katakuri ellen)
Ha katakuri ügyesen kicselezi a lelkeket,akkor csak annyi dolgva, hogy Big Mom mozgásképtelenné és megfojcsa mochival .Hiába acél test, ha a megfojtás ellen az acélbőr se segít.(Luffyt is győzte le)
Ha a tűz nem sokat ér a mochi ellen, akkor 60% Katakuri győzelem .
Big Mom 3 ok miatt kap ki. Gyengébb a megfigyelés, buta és lassú .
Őszinte leszek .Katakurinak van esélye Big Mom ellen .
Érdekes.Katakurinak sincs esélye Akainu ellen,de Big Mom ellen van aki nem tudom hány éve Yonko.De mind1,mindig is tudtam,hogy ritka irreális gondolkozásod van.
Big Mom fizikailag erősebb Katakurinál és testileg, mármint a bőre kemény, mint az acél . Továbbá egy zabagép, ami egy kaja képességű személynél hátrány lenne.
Ha jobb fizikailag, és tankosan, aki még zabagép.Miért írom mégis azt, hogy van esélye?
Megoldás a mochiban rejlik, ami Big Mom számára inkább hátrány, mint előny. Független épp vagy beteg állapotban van.
Azért annyira nem buta.Legalábbis szerintem Kaidou butább lehet tőle,de mind1.Szerintem egy normális állapotában meg nem hiszem,hogy ráharapna a mochira.Nem hiszem,hogy leállna zabálni miközben valaki "élet-halál" harcot vívna vele,főleg ha katakuriról van szó.Tehát abban nincs igazad,hogy 100%-ban elkezdené zabálni a mochit ami ugyebár katakuri képessége.És ha ez így van katakuri legnagyobb előnye már kiis van lőve.
Katakuri másik erőssége a jövőben látás, amit Big Mom és lelkeit könnyedén kicselez .
Big Mom egyetlen titkos fegyvere a lelkek, mert a 3 lélek sokkal okosabb Big Momnál. De azért azt is figyelembe vettem, hogy Big Mom csinálhat egy mochi lelket.(Bár nem hiszem, hogy sokat érne Katakuri ellen)
Ha katakuri ügyesen kicselezi a lelkeket,akkor csak annyi dolgva, hogy Big Mom mozgásképtelenné és megfojcsa mochival .Hiába acél test, ha a megfojtás ellen az acélbőr se segít.(Luffyt is győzte le)
Ha a tűz nem sokat ér a mochi ellen, akkor 60% Katakuri győzelem .
Big Mom 3 ok miatt kap ki. Gyengébb a megfigyelés, buta és lassú .
Igen,katakuri bebizonyította,hogy jelenleg a megfigyelés színe hakija sokkal jobb mint egy yonkoé.Viszont azt egyáltalán nem értettem,hogy miért írtad azt,hogy BM lelkei okosabbak mint ő.Ezt nem tudom egyébként,hogy mire alapozod.Ha csinálna BM egy Mochi lelket nem tudjuk,hogy az a mochi mire lenne képes.Lehet,hogy hasonló technikákra bevethetné mint Katakuri.Luffyt is megpróbálta fojtani mochival aztán meg ő felfalta az egészet.Tehát ha megpróbálná ezt BM ellen semmi értelme nem lenne,hiszen big momnak azis elég lehet,hogy felzabálja katakuri képességét a mochit,vagyis ezzel sem ér baromi sokat ellene.Szerintem a tűz simán képes elolvasztani a mochit,sőt ez logikus is.Nem valami gyors BM és a legokosabbnak sem mondanám és a megfigyelése sincs olyan szinten mint Katakurié.De a legtöbb nagyágyú ilyen.Ott van Kaido aki szintén buta és a megfigyelése sincs olyan szinten mint katakurié,viszont lassúnak nem mondanám.BB sem valami ultra okos a megfigyelés szine hakija sincs szerintem olyan erős mint katakurié és gyorsnak sem olyan gyors.Tehát ezzel arra akarok kilyukadni,hogy ezek nem igazi indokok arra,hogy katakuri legyőzné őt.Azt se felejtsük el,hogy még szinte semmit nem látunk BM-től legalábbis sok mindent nem mutatott meg az erejéből
Egy Yonkou jobb keze biztosan nem győzne le egy Yonkout.
Az is túlzás, hogy Katakuri megfigyelés színe jobb lenne mint egy Yonkoé ezt nem tudhatjuk sőt ez szerintem nem igaz. Kaidu csupán engedte Luffynak a támadásait mivel ugye úgysem tud meghalni ezért nem tölt időt a támadások kikerülésére.
Big Mom nyerne egyértelműen Katakuri ellen.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"