Ja igen és amit elfelejtettem.
Durzo Deku nem az erővisszafogást nevezte el Full Cowl-nak hanem a OfA teljes testfelületre való szétoszlatását/használatát.
Szóval 100%-on is Full Cowl a FC csak 100%-on a csontváza széttörne és Deku meghalna (jelenleg).
A pöckölés pedig esélyes hogy jelenleg az 5-8%-on talán egy ventilátorral érne fel
Majdnem 1.év után ismét elkezdtem nézni a Boku Ni hero academiát,de a 3.évad elött megnéztem a 2.ovát.
Első sorban köszöntem a fordítást^˘.
1.ova:
Ha nem lett volna benne a anime festás jelenetek ,akkor mangahű rész lehetett volna.
Tetszett, hogy pótolták az 1.évad mentőedzés gyakorlását. Jó húzás volt BONES-tól.
Végső küzdelem is nagyon adta. All might vs diákok küzdelme tetszett.
2.ova:
Ez már specail rész lett^^ Leszámítva tsuyu jelenetek ^^.
1x nézhető résznek jó volt.Kb ennyit tudok mondani.
3.évad kezdése előtt köszöntem a teljes évad lefordítását(még 24^˘) és remélem nem lesz unalmas a 3.évad^^
Plus Ultra legyen veletek ^˘.
Jöhetne azonnal is, főleg hogy azt az ívet fogja feldolgozni.
Ez is nagyon frankó évad lett. Csak pár dologba tudnék belekötni, de azok sem nagyon nagy hibák (Pl. All Might és AFO harcánál az animáció néhol kicsit gyengébb volt). De még így is a legjobb shonen animének tartom jelenleg.
Miközben nyálasan várom a 4.évadot...addig elkezdtem olvasni a mangát.(2.évadtól-3évadig)
Érdemes visszanézni a régi évadokat, ahol pl ttps://www.youtub...J9t_9CkPe4MS JOKE
már láttuk a 2.évadban xD.
Nem olyan nagy szám ez a link, de elkezdtem easter eggs kikeresni a karaktereket xD.
Ha jól emlékszem nem. Lehet csak túl sok Narutot nézett.
Igazából ez szerintem egy aktívpasszív képesség. Ugyebár maga az erőfelhalmozás állandóan működik. Viszont a felhalmozott erőt csak akkor használja ha aktiválja a képességét egyébként csak az átlagos testi erejével bír.
Ha csak a képesség leírását nézzük, akkor az csak annyit ír, hogy felhalmozás, vagyis lehetővé teszi, hogy felhalmozd az erőt, aminek az aktiválása már nem tartozik hozzá a képességhez. Ha azt is figyelembe vesszük, hogy Aizawa képessége működött Dekun amikor a labdát akarta eldobni, akkor meg az jön ki, hogy az erőt aktiválni kell. Ha alapból így lett kitalálva az felőlem ok, csak akkor szerintem rosszul lett megfogalmazva.
Szerkesztette: Durzo - 2018.10.01. 01:00
Engem meglepett mennyire jók a harmadikosok, de legalább is a Big3 (jó tudom 2 nem is harcolt, de nem véletlenül vannak hypeolva több mint valószínű). Nagyon durva, hogy itt kellett abbahagyniuk az évadot
persze az borítékolva volt hogy azonnal bejelentik a 4. évadot (ami az eddigiekhez hasonlóan valószínűleg 19 tavaszán jöhet is). A meglepetés az lett volna ha nem teszik. Viszont emiatt én próbálom megállni a manga olvasását hogy aztán elspoilerezzem magamnak az elkövetkezendőket