Köszi a fordítást.
One Piece manga
zackary
Őszintén én ezt most annyira nem értettem amit Vegapunk letolt. Lehet hogy fáradt vagyok vagy csak szimplán túl bonyi lett nekem de most az lett a magyarázat rá hogy nem egy misztikus megmagyarázhatatlan dolog hanem egykoron (gondolom az elveszett évszázad országa) teremtette őket technológiával? Egy reinkarnálódó képességadó gyümölcsöt? Mert ha igen akkor jobb lett volna misztikusnak és megmagyarázatlannak hagyni szerintem.
Ha pedig rosszul értem valaki please elmagyarázná nekem
Igen igaz. Teljesen félreértettem ezt.
Így viszont maradt az eddigi misztikus származás csak lehet hogy az emberi vágyak hatására jöttek létre valamikor. Szuper.
Egyébként igaz hogy voltak 800 éve de az nincs kizárva hogy annak idején voltak az elsők.
Sőt az hogy ennyire fejlett volt az ősi ország annak lehet az az oka hogy Vegapunk gyümölcse abban az országban termett újra mindig.
Bár az egyre furcsább hogy hogy győzhette le a Világkormányt alapító országok még ha túlerőben is voltak. Hisz még most is úgy tűnik hogy le vannak maradva technológiailag pedig 800 év eltelt.
Valóban jó megoldás volt Oda részéről, hogy a ,,vágyak" hozták létre az ördöggyümölcsöket, ügyesen csinálta a mangaka.
Örülök annak, hogy a Medve- Seraphim-nak is van ördöggyümölcs ereje.
Remélem, hogy jó harcot fogunk látni a Seraphimoktól, a Mihawk-Seraphim szerintem nem fog gyümölccsel rendelkezni, ,,csak" szimplán bazi erős hakival fog rendelkezni és kiváló kardforgató egyben.
A Kígyó-Seraphim véleményem szerint olyasmi gyümölcs erővel fog rendelkezni mint Hankock.
https://www.manga...pter-1070/
Ez a G5 zseniállllis. Elképesztően bírom Ha Luffy használja, egyetlen panel sem unalmas. Ennél One Piecesebb és Luffysabb erőt... Oda szabadon engedheti magát és látszik, hogy élvezi is a referenciáival Áh, nagyon jó.
Ahogy az egész fejezet. De Wano vége óta ez mindegyik fejezetre elmondható, fejezetről-fejezetre van meglepetés, fordulat, valami epic akció, régi karakterek újrabehozása (értelmes és releváns módon), új információk bemutatása... Oda bizonyára tényleg felpörgette a tempót, de egyelőre hála Istennek nem elsietés lett belőle, hanem mintha a lényegtelen (vagy kevésbé lényeges) dolgokat kivágta volna, és csak arra fókuszál, amire tényleg kell. De pörög minden, és jól áll neki. Amik meg történnek, hát, nem is kell mondanom.
Nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen szintű, ilyen hosszan kitartó sorozat a mangában, de lehet, hogy csak Marinefordban. Alig várom a folytatást, itt hatalmas csihi-puhi lehet
Lacika írta:
Van mellékhatása amikor utaznak a kocsin akkor egy vénember lett kb Luffybol
Kaidou ellen is már előjött az öregedés = kimerülés, de utána egyszerűen újult erővel folytatta tovább Luffy.
https://naruto-ku...ce/1045/13
Most Lucci ellen nem úgy tűnt, mint aki megerőltette magát, a töredékét sem kellett véghez vinnie, mint Wano-n, mégis előjött ismételten a jelenség.
Igen úgy tűnik, hogy tűnik ez a mellékatása a Gear5th-nek.
Én még mindig nem vagyok kibékülve ezzel a formával, mert Luffy alighanem ugyan ezeket a mozdulatokat tudja alap formában is, tehát Oda mutathatott volna valami nagyon különlegeset mikor harcolt Kaidouval vagy Luccivel (hiszen tudjuk, hogy a főhősünk eszméletlen kreativitással használja a gyümölcsét már alapformában is...)
Ennek ellenére tetszenek az új fejezetek, és csak ismételni tudom magam, hogy jó húzás volt Odatól, hogy a Seraphimoknak van ördöggyümölcs ereje.
Meglepett, hogy a Kígyó-Seraphim ugyanazzal az ördöggyümölccsel rendelkezik, mint Boa Hanckok. Vajon a Mihawk-klónnak milyen ördöggyümölcse lesz?
Kizaru színre lépésének kimondottan örülök, végre láthatjuk majd mire is képes ha teljes erőbedobással harcol.
Nekem nem jött be a legújabb fejezetben, hogy Lucci ilyen hamar felépült pedig Luffytól elég nagy verést kapott. Egyetértek Giovanna-val, hogy a kreativitást nem volt annyira most a toppon.
Eiryuuou írta:
Nem meglepő hogy ilyen hamar talpon van. A gyors felépülés a felébredt Zoanok tulajdonsága.
Legalábbis az Impel Downi felébresztetteknél ez volt említve.
Inkább azt tartom valószínűnek hogy gyorsabban jön rendbe. Elvégre a gyors felépülés azt nem szabadna befolyásolnia hogy mennyire robban le egy harc után inkább abban számít hogy nem kellene 1 hét alvó zaba hogy képes legyen létezni hanem másnap már talpon lenne vagy ilyesmi.
Egyébként ha jól emlékszem már Katakuri ellen is fel tudott állni G4 kifulladás után.
Ugrás a fórumra: |