Ha őt magát érné támadás akkor ez egy bizonyos szint után lehet, hogy "passzívan is megy" lehet pont így érzékelte a Pacifista támadását ami elől remekül kitértek.
De ebben az esetben lehet rá kellett volna "hangolódnia" Lucci gondolataira és akkor tuti ezt a támadást is látta volna. Egy erős támadás előtt egy erős gondolat is kell, azt meg tuti tudja olvasni attól függetlenül, hogy őt éri-e a támadás.
Kérdés ha ezt megteszi akkor ha megtámadja őt egy másik ellenfél akinek a gondolatait épp nem olvassa akkor az "önvédelmi mód" működik-e?
Vagy így meg magán hagy egy hatalmas támadási felületet?
ÚRISTEN de izgalmas teória!!!!
Annyi meg annyi unalmas dolgot találtak már ki a fantázia világban hogy miért vannak ama történetnek képességei, legyen az X-gén, sugárzás hatás, betegség, bármi, ......
de ez, amit Vegapunk előadott egy alapjaiban nagyon izgalmas elgondolás! Ha Vegapunknak igaza van...... Azért is imádom, mert imádom a Loggia gyümik nagy részét, az elementál gyümik atom menők meg "logikusak" is, hiszem embertől függetlenül is van tűz, jég, magma, stb, de rühheltem a nagyon emberi dolgok gyümölcseit, szappan, fegyver, fánk gyümi.... de ebben a kontextusban hirtelen ezeknek is meglett teljesen jogos létezési alapja.
Oh Oda, zseniális vagy...
Űr rakéta.... Még az is lehet hogy felmennek a Holdra, és talizunk újra Enellel xDDD
Amiben biztos vagyok: a holdbéli robotok ama ősi civilizáció robotjai.
köszönöm a fordítást!!!!!
------------------------------------------------------
Ne tartsd fontosnak hogy fontosnak tartsanak. Csak szeress, és fontos leszel.
Jól emlékszem, hogy ez az első olyan alkalom, ahol egy felébredt Zoan nem lett értelmi fogyatékos, mint ahogyan azt korábban az Impel Down-i zoanoknál láthattuk? Már vártam, hogy eljöjjön ez a pillanat, amikor tiszta víz kerül a pohárba, erre most az eddigiektől homlokegyenest eltérő történésbe futunk bele anélkül, hogy Oda bármiféle magyarázattal szolgálna. Miért voltak az impel downi zoanok csökkent képességűek és Lucci miért nem lett az? Vajon Oda ki fog erre térni akár egy SBS keretén belül, vagy fogadjuk el - az OP-re nem jellemző módon - a következetesség hiányának?
Nem tudom hogy jó-e az a fordítás amit olvastam de Impel Downban Felébresztett Zoanokról volt szó és nem Felébredtről.
Itt azon lenne a hangsúly hogy az ID-ban említettek lehet külső hatásra ébredtek fel és nem a használójuk érte el. Elvégre elég gyengék is voltak.
Szóval ha tényleg jó a fordítás amit olvastam akkor lehet az ID-i őrök egy kísérlet eredményei és mesterségesen lettek felébresztve de ezért az értelmi szintjük csökkenésével fizettek. Persze ez csak teória. De ez még azt is magyarázhatná hogy miért néznek 100%-ig másképp ki az akkoriak mint Lucci.
Egyébként másnak is feltűnt az a lángszerű gallér vagy mi Luccin? Ugyanilyen van Luffy felébred állapotában is csak levegőből. Lehet ez egy közös vonása a Zoan ébredéseknek.
Lucci erejét még így is túlzásnak érzem annak ellenére is hogy hozzá se tudott érni Luffyhoz.
De ez milyen gáz már a Yonkoukra nézve? Kaidou és csapata egyetlen tagja se tudott felmutatni ébredést. Jó eséllyel BM se elvégre csak használta volna. Szomorú. Kaidounál kellett volna látnunk a Zoan ébredést.
Lehet egyedül vagyok, de jobban tetszett addig a dolog míg Luffynak "egyszerű" gyümölcse volt. Ami bizonyította, hogy kreativitással bármit elérhetsz, ahogyan kihozta belőle a maximumot és felküzdötte magát. Most meg hangoztatni kell a sablont, hogy a főszereplőnek különleges rejtett ereje van ami másnak nincs.
Nem vagy egyedül. Én is ezt szerettem benne és óriási csalódás ez az irány. Ráadásul ezt félretéve is rühellem az ébredését. Szerintem nagyon rossz alapból.
zackary
Őszintén én ezt most annyira nem értettem amit Vegapunk letolt. Lehet hogy fáradt vagyok vagy csak szimplán túl bonyi lett nekem de most az lett a magyarázat rá hogy nem egy misztikus megmagyarázhatatlan dolog hanem egykoron (gondolom az elveszett évszázad országa) teremtette őket technológiával? Egy reinkarnálódó képességadó gyümölcsöt? Mert ha igen akkor jobb lett volna misztikusnak és megmagyarázatlannak hagyni szerintem.
Ha pedig rosszul értem valaki please elmagyarázná nekem