1068:
https://www.manga...8-all.html
éééééééééééééés találkoztak!
One Piece manga
1068:
https://www.manga...8-all.html
éééééééééééééés találkoztak!
Lucci-nek még csak a leghalványabb esélye sincs Luffy ellen. Szerintem még akkor is nyerne rubber-man, ha nem használhatna egyetlen Gear-t sem, Gear2 -meg Gear3 az egy komplett overkill lenne.
Szerintem itt inkább majd a Seraphimok fognak harcolni. Nagyon szívesen megnézném a többit, biztos hogy a CP0-nak megadnák a munkát.
Ez egy tökéletes alkalom lehet arra, hogy meglássuk Luffy honnan hova jutott el. Persze Lucci is fejlődött, szóval így még jobb lesz a kép.
Jó szórakozást a részhez, én még nem írok róla semmit mert még nagyon friss.
.
Tökre tetszik, hogy Luffy Gear5-ben állandóan vigyorral harcol, de remélem megtartja majd a "vagányságot", és nem megy át bohóckodásba. Nekem a fejezet alatt annyira nem jött át, hogy "megfingatta" volna Luccit, tény hogy meg sem tudta ütni meg semmi, és a végén bekapott egy ütést és vért köpött, de aztán nem úgy tűnt mint akit agyonvertek. Szerintem az utolsó oldalon történtek alapján Luffy most elpattan, és majd a következőben lesz kicsit lefaragva. Az azért látható, hogy Luffy meg Lucci ereje köszönő viszonyban sincs. És szerintem Luffy még nem igazán használt semmit a szórakozáson kívűl.
Igen, de azért na.. Lucci sem piskóta.
Érdekes volt látni azt, hogy nincs játék a harc előtt hanem egyből a végső technikával indítottak.. Normál esetben úgy 10 rész harc után lett volna Luffy G5 , Lucci awakening, itt meg konkrétan már így nyitnak. Ez tetszett.. Lucci nem véletlenül dühös, azt gondolja szerintem, hogy őt neveti ki.. Azért az is érdekesség, hogy Wanon a nevetés a Smile miatt konkrétan egy tragédia volt, a végén Luffy még is nevetéssel verte le Kaidot.
Na meg az, hogy a CP0 most már komolyan veszi Luffy-t, mert yonko. Nem úgy van az, hogy csak gondolok egyet és megtámadom, hanem jól meggondolják, hogy hozzányúljanak-e.
Szerintem Lucci nem sokat gondolkodott, hogy megtámadja-e Luffyt hiába Yonkou.
Nekem nem jött át mi értelme, hogy Luffy egyből ébredéssel nyitott. Azt értem, hogy Lucci miért támadta meg teljes erővel mert egy Yonkou aki ellen vigyázni kell. De nekem pont azért lett volna epic, hogy Luffy hakival elintézi az egészet még a formái előtt.
Lehet egyedül vagyok, de jobban tetszett addig a dolog míg Luffynak "egyszerű" gyümölcse volt. Ami bizonyította, hogy kreativitással bármit elérhetsz, ahogyan kihozta belőle a maximumot és felküzdötte magát. Most meg hangoztatni kell a sablont, hogy a főszereplőnek különleges rejtett ereje van ami másnak nincs.
Azért van a nagy többség kiakadva a fejezet láttán, mert arra számítottak, hogy Luffy egy nyaklevessel földbe döngöli Luccit. De nem, helyette előrukkolt azonnal a G5-vel és elkezdett tulajdonképpen bohóckodni Lucci-val. Na most rejtély, hogy ebből mégis miért következtetnek arra, hogy Lucci milyen fasza csávó meg hogy CP0 = Yonkou. Konkrétan nem történt más, minthogy egyszer összeütöttek, Lucci elrepült a picsába, majd másodszor Luffy a padlót gumivá változtatva ad egy gyomrost neki.
Amúgy gondolom ezzel az összeütéssel is az Enies Lobbyn történő csatát szerette volna visszaidézni Oda:
Én kimondottan örülök, hogy Luffy egyből G5-re kapcsolt.
Egyrészről nyilván Lucci is okkal kaptam meg a CP0 rangot, Luffy tisztában van az erejével, tudja, hogy nem veheti félválról.
Másrészről Kaidu ellen mikor felébredt Luffy gyümölcse akkor gyakorlatilag halott volt. Én kíváncsi vagyok, hogy mire képes, ha "kipihent" állapotban van. Illetve mire lesz majd képes, ha megtanulja teljesen kihasználni ezt az új erőt.
Régen sokszor volt, hogy nagyon el bohóckodta a harcokat, és ez miatt valaki mindig szívott. Örülök, hogy mostanában ebből a szempontból talán többet is fejlődött, mint fizikálisan és Minden képességét beveti ha harcol. Most durván be fog pöccenni szal tényleg abszolút bele fog adni mindent.
Szalamandra-kun írta:
Én kimondottan örülök, hogy Luffy egyből G5-re kapcsolt.
Egyrészről nyilván Lucci is okkal kaptam meg a CP0 rangot, Luffy tisztában van az erejével, tudja, hogy nem veheti félválról.
Másrészről Kaidu ellen mikor felébredt Luffy gyümölcse akkor gyakorlatilag halott volt. Én kíváncsi vagyok, hogy mire képes, ha "kipihent" állapotban van. Illetve mire lesz majd képes, ha megtanulja teljesen kihasználni ezt az új erőt.
Régen sokszor volt, hogy nagyon el bohóckodta a harcokat, és ez miatt valaki mindig szívott. Örülök, hogy mostanában ebből a szempontból talán többet is fejlődött, mint fizikálisan és Minden képességét beveti ha harcol. Most durván be fog pöccenni szal tényleg abszolút bele fog adni mindent.
Jól emlékszem, hogy ez az első olyan alkalom, ahol egy felébredt Zoan nem lett értelmi fogyatékos, mint ahogyan azt korábban az Impel Down-i zoanoknál láthattuk? Már vártam, hogy eljöjjön ez a pillanat, amikor tiszta víz kerül a pohárba, erre most az eddigiektől homlokegyenest eltérő történésbe futunk bele anélkül, hogy Oda bármiféle magyarázattal szolgálna. Miért voltak az impel downi zoanok csökkent képességűek és Lucci miért nem lett az? Vajon Oda ki fog erre térni akár egy SBS keretén belül, vagy fogadjuk el - az OP-re nem jellemző módon - a következetesség hiányának?
czera Igazad lehet. Főleg mivel a pacifista Kuma támadását is érzékelte előre.
Kavax Impel Down-ba kinek volt felébredt gyümölcsöe? Rég volt már nem emlékszem ilyesmire.
Számomra az első ilyen az Dressrosa és Doflamingo "meséli" hogy "kicsi gyerek létezik ám ilyen is". jó persze nem nem így mondta Doflamingo, de én nem emlékszek, hogy előtte bármi említés lett volna, hogy a démongyümölcsöknek van egy általában rejtett ereje/ képessége is.
Persze a memóriám sosem volt tökéletes
A pajzs gyümölcs ébredését remélem bemutatják majd, és bár Buggy-t szívből gyűlölöm, de az ő szeletelő gyümölcse is érdekes lehet ha felébred...
Szalamandra-kun írta:
Kavax Impel Down-ba kinek volt felébredt gyümölcsöe? Rég volt már nem emlékszem ilyesmire.
Szalamandra-kun írta:
https://onepiece....rhinoceros
Az ő esetükben volt először szó az ébredésről.
Szerintem a jövőbelátás itt nem úgy működik hogy bármit láthat, legalábis én úgy értelmezetem hogy a saját jövőjét látja azt ami vele fog történni, vagy hatásal van rá.
Tehát azt hogy egy másik ember mit fog csinálni egy harmadikkal azt nem.
De lehet én értelmeztem rosszul.
Ugrás a fórumra: |