Huh. Érdekes.
Örülök ennek az egg-head kitérőnek, de én sem hiszem, hogy hosszú lenne. Én nem bánnám, ha Vegapunk beállna a "Luffy kedvelők közé" nem hiszem, hogy ez seggből előrántott dolog lenne. Már ott biztos voltam benne, mikor Kuma, aki forradalmár teljesen kicserélte a testét (nyílván nem véletlenül), közben beprogramozta őt, hogy védje meg Luffyék hajóját, majd kiderül, hogy sikerült Kaidou gyümölcsének másolata, amit épp csak elfelejtett megemlíteni a világkormánynak. Szerintem rohadtul tisztában vele hogy mi megy valójában a kormánynál. Én inkább ez a független tudós dolgot tudom elképzelni, aki kedvel akit kedvel (Kalóz, tengerész egyaránt) de nem áll nagyon egyik oldalon sem, csak a tudománynak él. Persze a kormánytól van a pénz, valamit azért néha fel kell mutatnia, de az fix, hogy nem áll az oldalán. A CP0 sztori szerintem jó ötlet, biztos nem csatázni hozták őket ide, inkább csak demonstrálni az erőkülönbséget. Várom már Lucci képét, amikor megjelenik előtte Luffy. Azért ez már nem a Gear 2,3 papa. Luffynak nem igazán kéne még csak komolyan sem vennie a csávót, de őszintén meg is nézném, hogy kicsit elpics*zza, kijárna Lucci nagyképű karakterének a verés. (Szerintem most kb Franky van azon a szinten akivel egy komoly kis csatát tudnának vívni). Illetve remélem egy kis power uppot kapnak a csapat gyengébb tagjai, de azért ne menjen át az egész vissza a jövőbe, mert attól rosszul vagyok.
Másrészt. Biztos voltam benne, hogy valakit elfognak rabolni Feketeszakállék, ami kiveri Luffyéknál a biztosítékot. Én arra tippeltem még régebben, hogy Oda behozza Shanks lányát a történetbe, Teach legyőzi Shanksot, aztán fogva tartja kicsit és akkor megy Luffy. Hát, az elrablás tipp bejött, de Kobyra mondjuk nem gondoltam. Azért lesznek még itt érdekes dolgok. Aokijit nem tudom hova tenni, óriási power up Teachnek, de a karaktere rohadtul nem illik be a csapatba. Az nekem is tetszik, hogy bármennyire egy kis surmó Teach, rohadtul nem ostoba. Egy igazi kis féreg, kíváncsi vagyok milyen titkokkal rukkol elő. Még talán az öreg Xebec is előkerül az egyik személyiségében (na jó ezt azért nem tartom relevánsnak). Ez tehát a végjáték, innen szerintem Teach ellen vonulnak. Még Shanks karakterére leszek kíváncsi, hogy azt a szálat hogy varrja el Oda. Túl sok fejlemény, és még rengeteg elvarratlan szál, jó lesz olvasni.