Jaeger írta:
Szerintem még itt nagyon sokan túl becsülitek Akainu-t. A nagy háborúból nem kell kiindulni erről már annyiszor volt szó. Nincs Yonkou szinten Akainu arra nincs semmi bizonyítékunk. Luffy azért feküdt ki egy ütéstől mert Oda igy akarta különben nem került volna be a börtönbe stb.
Minden úgy történik ahogy Oda akarja. Ha ne a háborúból induljunk ki akkor te miért teszed azt? Te is az alapján ítéled meg Akainut amit a háborúban láttál tőle, mindenki csak a háborúból tud kiindulni Akainu kapcsán. Akainu valóban nincs Yonko szinten de Katakuri meg végképp nincsen. Az a baj hogy nem tudod semmivel se alátámasztani azt a gondolatod hogy Katakuri erősebb mint Akainu. Eddig csak annyit írtál hogy "szerintem így erősebb a Hakija, szerintem úgy jobb Katakuri, Akainut túlbecsülitek" stb. Itt néhányan próbálunk ész érvekkel indokolni hogy miért nem igaz az állításod, de neked ez hülyeség mert SZERINTED úgy van ahogy te mondtad. Szívesen meghallgatnék egy jó indoklást a "szerintem"-en kívül.
Hancock vs Robin
Egyértelműen Hancock, a háborúban néhány rúgással több PX-et is leszedet, + a Király akaratával is rendelkezik. E-mellet ott van a gyümi képessége is és láttuk is hogy nőket is képes elbűvölni a szépségével. Robin jelenleg nincs Hancock szintjén.