Köszönöm a fordítást
One Piece manga
Az 1057. rész nagyon emocionális volt és méltó befejezése egy eléggé hullámzó arc-nak. Oda zsenialitása mintha vesztett volna korábbi fényéből, főleg amiatt, hogy rengeteg kérdés maradt megválaszolatlanul amit már többen is írtatok feljebb, na meg, hogy mi a 3.14csa történt a Big Mom kalózokkal. Érthetetlen és idegesítő, hogy semmit sem tudunk róluk.
Nyugodtan kövezzetek meg érte, de személy szerint az se érdekelne, ha következő 5 fejezetbe nem történne semmi ami előreviszi a történetet, mert az 1058. rész úgy hiányzott mint egy falat kenyér. Semmi feszkó, nincs Odenezés, nincs világmentés, csak zajlik az "egyszerű" élet a hajón. Nagyon hiányzott már... IMÁDOM!
Egy barátom nem rég érte be az animét, majd a mangát, (majdnem 1 év alatt) majd arra a kérdésre, hogy melyik volt a kedvenc arc-om azt válaszoltam, Arabasta után amikor Robin csatlakozott a csapathoz és csak ment az ökörködés a hajón. Ha sz@r napom van, csak beteszem azokat a részeket és elképzelem, hogy én is ott vagyok velük a hajón és mindjárt jobb lesz a kedvem. Na ezt érzem most a legutolsó fejezetnél is. Lehetne ezekből több, sokkal több!
Hogyne lenne, és ááááá, nagyon szétadom!
https://www.manga...059-0.html
Nem írok most még semmit, nézzétek meg. Ez kész! Megérte várni 2 hetet.
Amióta vége van Wanonak fejezetről fejezetre egyre jobban várom a mangát.
Valószínűleg én azon kevesek között vagyok, akik szerint Shanks sűrű szereplése mostanában nem a marketing kampány része. Véleményem szerint sok szál nem lett elvarrva Wanon, de legalább megtudtuk, hogy mi tötrtént Marcoval, nem csak off-screen eltűnt. Valamiért jó volt látni, hogy újra nemet mond Shanksnak. Arra azért kíváncsi lennék, hogy Shanks miért nem kereste fel Mihawkot.
Az eddigiek alapján akkor a következő fejezet valószínűleg Weevilről fog szólni, eddig kb ő az egyetlen ex-Shichibukai akivel nem tudjuk, hogy mi lett. Ezek a Seraphimok nem hoztak tűzbe és eddig elég nagy kudarc, mert senkit sem sikerült elfogni. Ezek után én kétlem, hogy Weevil máshogy járna, mint a többiek, amennyire fel volt hypeolva. Sőt nekem az a tippem, hogy a következő ellensége ő lesz Luffynak.
Az, hogy rögzítik az egész inváziót az remélem utalás arra, hogy hamarosan láthatjuk végre Vegapunkot. Remélhetőleg a tengerészet kiértékeli az egész inváziót és az kiváló alkalom Vegapunk megjelenésére.
Engem rohadtul meglepett, hogy Feketeszakáll Hancockra megy. Egyértelmű volt, hogy tartanak valahova, de erre nem számítottam és megmondom őszintén nem is nagyon értem. Tottoland most szabadpálya és nem hinném, hogy megvan neki egy másolat Big Mom Road Poneglyphjéről.
Meg voltam róla győzödve, hogy az a sok árnyék az 1043. fejezet borítóján az a Feketeszakáll és bandája.
https://naruto-ku...ece/1043/2
Ez most felvet egy kérdést, hogy Teach kinek szánta Boa gyümölcsét, mert Catarina már rendelkezik eggyel, a többiekhez meg szerintem nem passzolna.
Meglepett, hogy Teach meghátrálva jött ki az egészből, de elfogadhatónak tartom. Elég patthelyzet alakult ki, szóval nem éreztem, hogy Teach annyira be lett volna égetve. Catarina és Vasco Shot kicsit csalódás, hogy ennyitől kidőlt. Boa vérdíját én reálisnak gondolom, ellenben az előző fejeteben Crocodile esetében. Teach is fel lett zárkóztatva, gondolom Baltigo miatt nőhetett a vérdíja, mert másról eddig nem igazán tudunk. Valamiért azt gondoltam, hogy Shakuyakunak inkább majd a Rockshoz lesz köze, de a megjelenésük így teljesen meg lett magyarázva.
Hiányérzetem van, hogy még mindig csak utalásokat kapunk a Rocky Port incindensről, nem értem, hogy ezt miért húzza eddig Oda.
A fejezet vége is ütött, kíváncsi vagyok, hogy milyen szerepe lesz ezentúl Kobynak és Feketeszakáll miért vitte magával azontúl, hogy ne teljesen üres kézzel távozzon.
Összességében jó és korrekt fejezet volt, mégha nem is minden úgy alakult amire számítottam itt mindenre kaptunk normális és korrekt magyarázatot úgy, mint ahogy Wano előtt mindenre. Bőven van még mit megmagyaráznia Odának Kaidou és Big Mom helyzetével együtt, mert ezt sem értem minek halogatja. Kétlem, hogy még mindig főnek. Shanks és Feketeszakáll jobban aktivizálhatnák magát, mert eléggé le vannak maradva.
Koby elrablása beindíthatja itt a dolgokat! A tengerészetnek kötelessége kiszabadítani, Luffy pedig úgyis meglátja az újságot.
A kérdés már csak az, hogy miért kell Teachnek Koby.. Lehet, hogy pont Luffyt akarja ezzel zsarolni?
Hisz Amazon Lily a Calm Belten van, eléggé messze a New World-től.
Kid, Law illetve SHANKS elindultak a One Piece-ért. Szóval dönteni kellene. Konfrontálódni Teach-el és kiszabadítani Kobyt miközben a tengerészet is nyomást helyez rájuk, vagy menni a One Piece után valamerre. Akár Elbaf vagy ilyesmi.
Na meg akkor itt van Sabo eltűnése is..
Ugrás a fórumra: |