Nagyon kíváncsi leszek, hogy ki(k) lesznek az úk Yonkok. Luffy mellett se Kid se Law nem képvisel akkora fizikai erőt mint BigMom és/vagy Kaido, a legénység ill a területek tekintetében meg pláne. Valami mégis azt súgja, hogy ők ketten lesznek a két új Yonko.
Ami a vérdíjakat illeti, eddig Kaidoé 4,611,100,000 berri, tehát Luffyé ennél csak magasabb lehetne, amivel kapásból 5000k felett kéne lennie. Kétlem, hogy Rogerét (5,564,800,000) már most felülmúlná.
Meglepett GreenBull -Admirálisnak a felbukkanása. És a következő fejezet lesz a Wano -arc vége, tehát történni fog valami ,,meglepő".
Lehet, hogy GreenBull-lal kapcsolatban lesz valami amitől a szánk tátva marad? Vagy akár Zunishával lesz valami?
Most nem túl sok minden van eszemben, hogy mi lehet majd olyan, ami nagy meglepetést okozna.
Szerintem:
Egy váratlan segélykérés a forradalmároktól, vagy esetleg Blackbeard fenyegetése Luffynak, hogy megöli Sabot ha nem megy oda.
Mi ez a nagy csend??
Volt fejezet, ráadásul Luffy és Buggy Yonkok lettek. Ez mekkora már!?
Egyelőre nehéz megszólalni ez után.
Furcsa ahogy 1 (!!!) admirális takarít, de hihetetlenül brutális a fickó! Bejön a stílusa. Kinget is Queent gondolom próbálták összekaparni az embereik, de hát látjuk, hogy mennyire rossz állapotban voltak még mindig. Zoro és Sanji nagyon leverték őket.
Kaido és Bigmom kérdéses, bár előbbit így már kizártnak tartom, hogy újra látjuk, Mamáékkal meg a fene tudja mi lehet. Katakuri lesz az új kapitány gondolom, ami azért elég menő lenne.. Kérdés mi az új céljuk, a hatalmi viszály biztosan elindul ugyanis BM és Kaido területeit el kell osztani valahogy.. Bár az is lehet, hogy a világkormány ráteszi a kezét azokra a szigetekre mint ahogyan eddig is tette..
Vérdíjak tekintetében megelőzték Fekeszakállt ha azóta nem nőtt az elfogásáért/megöléséért járó összeg.
Zöld Bika gondoltam hogy megkeresi Luffy-t, bár azt nem sejtettem hogy azért mert YONKO LETT!! MI?!!
Buggy látom még mindig képes valahogy talpon maradni. Sejtelmem sincs hogy került be a négybe.
Pluton ott van Wano-n de az öreg reakciójából úgy vélem ez komplikáltabb ennél. Talán egy személy az?
Nem tudom hogy egyetlen admirális mit kezdene ennyi szupernovával... és ott van Momo sárkányformája is. Ez inkább arcozás lesz. Bár elég veszélyesnek tűnik a képessége. Simán át is szúrhatna valakit.
4 yonko abból 1 luffy 2haver buggy nem fog luffíval harcolni,Shanks meg talán bekattan és neki megy luffynak de Usopp biztos elveri apját fekete szakált kell még elverni utána világ kormány.....green bull pedig szerintem egyenlőre haver lesz itten nem fog harcolni max haverkodni
Aramakinak elég menő képessége van. Ammerre csak jár kivirágzik körülötte a világ. Kíváncsi lennék, hogy ez csak valami mellékhatása a képességének, vagy csak egyszerűen annyi tápanyagot szívott már el élőlényektől, hogy esetleg túlcsordul benne, és n tudja kordinálni. Csak nézzétek meg udon környékét, konkrétam egy földi paradicsommá változtatta.
A másik meg, ha képes elvenni másoktól a tápanyagot, életet akkor azzal meghosszabbíthatja-e a saját életé. Ha igen akkor vajon ténylegesen hány éves lehet már.
Azért volt nagy csend mert páran már kibeszéltük ezt a spoiler témában.
Buggyban megbízik a világkormány azért rakták be a Yonkouk közé
Kaido területeinek egy részét szerintem úgy tekintik, hogy az Luffyé lett, meg övé lett a kis víz alatti sziget is.
Engem is érdekel mi lesz ez a Pluto dolog.
A világkormányt pedig engedjük már el. Luffy nem akar velük harcolni. Fekete szakállal meg Shanksal van elintézni valója komolyabb meg a One Piece megtalálása.
Szerintem csak beköszön az admirális mert ilyen túlerővel szemben nem sok esélye van.
Luffy lehet, hogy egyedül letudná győzni viszont a Gear5-öt biztosan nem tudja még a kedve szerint előhívni szerintem. Az ilyen végső ütőkártya lesz.
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Eeh jó volt látni azt, hogy az 5 vén szinte retteg attól, hogy kikerüljenek a hírek a nagyvilágba, aztán Morgans meg bemutatott nekik
Green Bull-t Luffy Gear5 nélkül letudná győzni, Gear5-ban meg kb. alázná az Admirálist.
Neki valami teljesen más szerepe lesz, egyszerűen nincs értelme annak, hogy itt -és most elkezdjen harcolni.
Plutonra kíváncsi leszek, lehet, hogy Ryogyuku-nak ezzel kapcsolatban lesz valami szerepe?
Luffy lehet, hogy egyedül letudná győzni viszont a Gear5-öt biztosan nem tudja még a kedve szerint előhívni szerintem. Az ilyen végső ütőkártya lesz.
Azt néztem hogy mintha Kid-et Gear 5-el vette volna a hóna alá. Nem mondta hogy Gear 5 de lehet hogy Luffy most már alapból változtatni tudja a gumiságát?
Azt néztem hogy mintha Kid-et Gear 5-el vette volna a hóna alá. Nem mondta hogy Gear 5 de lehet hogy Luffy most már alapból változtatni tudja a gumiságát?
Lehet olyat látok bele ami nincs is ott.
Áhh, az nem az volt.. Csak már alapból kigubbannak a szemei.
Bár az is lehet, hogy a pószter zavart meg.
Aramakinak elég menő képessége van. Ammerre csak jár kivirágzik körülötte a világ. Kíváncsi lennék, hogy ez csak valami mellékhatása a képességének, vagy csak egyszerűen annyi tápanyagot szívott már el élőlényektől, hogy esetleg túlcsordul benne, és n tudja kordinálni. Csak nézzétek meg udon környékét, konkrétam egy földi paradicsommá változtatta.
A másik meg, ha képes elvenni másoktól a tápanyagot, életet akkor azzal meghosszabbíthatja-e a saját életé. Ha igen akkor vajon ténylegesen hány éves lehet már.
Már megint csak a kérdések sokasodtak.
Szerintem ha akkora arc lenne ez az admirális és már nagyon idős is lenne akkor kellett volna hallanunk róla.. Bármit.. Pl hol volt Marinefordkor? Vagy miért nem lépett eddig közbe sehol? Vagy csak a világkormány titkos embere lenne és beépítették a tengerészethez? Nehéz magyarázatot találnom arra, hogy ha olyan erős és idős akkor eddig hol volt.
Elképzelhető, hogy nem véletlenül őt küldték a szigetre.. Lehet túl naív gondolat, de lehet hogy segíteni akarták Wano kivirágzását.. Bár akkor meg kérdés, hogy mi történt volna akkor, hogy ha 'leereszkedik' a sziget. Elfoglalták volna a tengerészek?
Sok opció szóba jöhet, az viszont biztos, hogy egy új korszak vette kezdetét a One Piece-ben. Szerintem ez van akkora váltás, mint a Time Skip.
Én már arra is gondoltam hogy valami ismerős lesz ez az admirális. Különben miért nem mutatták volna meg eddig az arcát? Szerintem ő is a nagy toborzáskor lett admirális mint Fujitora, ezért nem láttuk eddig még.
Amúgy nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem ez a ,,belülről zúzza szét az ellenfellet" Haki eléggé kidolgozatlan.
Most akkor Luffy több alkalommal is felrobbantotta Kaidou agyának egy részét? (Mert ugye többször is fejbe találta). Vagy Kaidou Hakija nagyrészt ellensúlyozta ezt?