Ezekre a kérdésekre mindenképp a linkelt helyen fogom elmondani, de azért mondok pár személyt, aki Yonko parancsnoki szinten van , az egyik Neko , a másik Ashura ,akik megküzdőtek egy Yonko parancsnokkal , és egálban harcoltak. Ha Neko , és Ashura, megtudta sebezni azzal a haki szintel, akkor Yonko parancsnokok is menne.
Amit Doffy és Law illeti, nekik ott van a szívató képességük, amiért erősnek is tartom őket .Emlékszem még Law vs Smoker küzdelem végső összecsapásánál ? Law egy trükkel tudta elverni Smokert .
Talán Kinenom is ezért tudta bedarálni, mint Smokert .
Nagyon felpörögtek az események, a Vörös-Hüvelyek megmutatták, hogy micsoda hihetetlen erővel bírnak, nem hittem volna, hogy ilyen erősek lesznek.
Először nagyon furcsáltam, hogy megsebezték Kaidout, ( ugye akivel a tengerészet sem tudott semmit sem kezdeni, meg halhatatlan), és külföldi fúrumokon is nagyon csodálkoztak, hogy mégis, hogyan lehetséges ez?!
Aztán néhányuk megemlítette, hogy egy Big mom-hoz hasonló eset történt, vagyis KAidou úgymond ,,sokkott" kapott amikor Oden megjelent a lelki-szemi előtt, és ezért a testét borító ,,állandóan működő" hakija megszünt.
Simán lehet, hogy ez van a háttérben. De az is lehet, hogy szimplán a nagyon fejlett Hakinak köszönhetik, hogy sérülést tudtak rajta ejteni....
Amúgy lehet, hogy ezt a Hakit, csak nagyon kevesen ismerik, ritka esetekben történik meg, akárcsak maga az Ébredés...
Brook vs Big Mom rematch következhet.
Illetve amire senki sem számított Sanji vs King.
A Jack vs Minkek nem meglepő mert csak illene a múltkorit vissza adniuk.
Ezek után kíváncsi leszek hogy Queen-el ki fog megküzdeni.
Teljesen nevetségesnek érzem, hogy a Yonkou sagában, semmi feelinget nem érzek. Sőt inkább én szégyenlem magam Kaidou legénységén és Mama szerencsétlenkedésén. Mintha Buggy-t látnám. Csak az ereje egy pöttyet
nagyobb.
Yamato meg már szintén kínos. Most tényleg szellemi fogyatékos? Értem én, hogy itt van két Yonkou meg a legénysége, de most ez tényleg a nagy csata előtti kép akar lenni? Ennyi? Azt hittem ide még özönlenek a menőbbnél menőbb kalózok. Minden oldalra. Milyen Marinfordról beszélünk itt? Már hónapok óta úgy érzem a One Piece elkezdett összecsapottá válni. Mintha kapkodna Oda, hogy minél előbb letudja. Teljesen elment a kedvem az egésztől már, azt elvileg itt a nagy pillanat, hogy legyőzünk egy Yonkout.
Én kérek elnézést Dofflamingotól, hogy fogyatékosnak neveztem az embereit, de még maga Mingo is ezerszer komolyabbnak tűnt, mint itt a két nagyágyú.
Ha nem kenik el Luffyék száját, mint a szart elmondhatatlanul nevetséges lesz ez az egész. Mama legénysége meg nem fog ide érni sohaXDDD
Azok amúgy Vegapunk kísérletei igaz? Mert akkor megint beigazolódni látszik, hogy milyen nagyszerű ember.
CC a gyerekeken kísérletezett, nem? Nem hiszem, hogy ez az ő munkája lenne, de ki ez szerintem kifog derülni. Persze benne van a pakliban ezzel van a legkisebb problémám.
Jött egy korai, koreai forrású spoiler, szóval nem tennék fel jelentős összeget a hitelességére. De hátha vannak csodák.
-Who's Who és Queen célpontja Drake. (10 pont a Bastiannak, ha igaz).
- Hawkins egy jövendölés miatt árulásra vetemedik. Illetve egy másik változat szerint Drakenek mondja, hogy holnapig 1% eséllyel marad életben.
- Big Mom találkozik Perosperóval.
- Perospero kinyit egy könyvet, amiből a teljes Big Mom Kalózbanda előugrik a zászlóshajójukkal együtt.
- Marcót valaki leszedi.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Ez elég érdekes. Valószínűleg most velem van a baj, de miért akarja mindkettő kicsinálni Drake-t? Nekem eddig eléggé úgy tűnt, hogy Who's Who célpontja csakis Csapás lehet, hiszen az ő helyükre pályázik. Az eddigiek alapján nem tudnak róla, hogy Drake kém és Drake nem is akar Csapás lenni, szóval most tényleg nem tudom, hogy mi az indíték. Sasakit is jobban megérteném, mert ő konkurencia, plusz a látottak alapján eddig eléggé a Csapás projektre fókuszált, éles váltás lenne. Queen részéről sem teljesen értem ezt, szóval most csupa fül vagyok.
Továbbá nekem az sem egyértelmű, hogy teljes kalózbanda alatt mit értenek? Azok, akiket eddig a Queen Mama Chanteren láttunk vagy tényleg itt vannak Katakuriék. Amúgy viszont ha ez igaz, akkor plusz pont Peroséknak, mégsem annyira töketlenek.
A Marcos dologra is kíváncsi leszek, szóval ha már szünet lesz legalább nem valami sablon fejezetet kapunk.
"Not everyone dies because they want to die. Most of them die against their will."
"I was so possessed by the demon of anger that it disfigured my face."
Hmm, pedig én már tényleg elhittem hogy Hawkinst megölte Law. De ezek szerint mégse, aminek nagyon örülök mert szerintem messze a legérdekesebb Supernova Drake-vel karöltve. Hogy ezek ketten együtt operálnak már csak hab a tortára számomra.
Bastian, ezt a Marco-s, meg Perospero-s kiegészítést hol lehet fellelni? Ezekről nem találtam semmit. Ki szedhette le Marcot? Csak nem betoppan Weevil? (Bár a múltkori alkalommal amikor láttuk elég rendesen körbe volt véve, de nem tudom azzal mennyit értek el a pusztító ereje ellen).
Ez elég érdekes. Valószínűleg most velem van a baj, de miért akarja mindkettő kicsinálni Drake-t? Nekem eddig eléggé úgy tűnt, hogy Who's Who célpontja csakis Csapás lehet, hiszen az ő helyükre pályázik. Az eddigiek alapján nem tudnak róla, hogy Drake kém és Drake nem is akar Csapás lenni, szóval most tényleg nem tudom, hogy mi az indíték. Sasakit is jobban megérteném, mert ő konkurencia, plusz a látottak alapján eddig eléggé a Csapás projektre fókuszált, éles váltás lenne. Queen részéről sem teljesen értem ezt, szóval most csupa fül vagyok.
Továbbá nekem az sem egyértelmű, hogy teljes kalózbanda alatt mit értenek? Azok, akiket eddig a Queen Mama Chanteren láttunk vagy tényleg itt vannak Katakuriék. Amúgy viszont ha ez igaz, akkor plusz pont Peroséknak, mégsem annyira töketlenek.
A Marcos dologra is kíváncsi leszek, szóval ha már szünet lesz legalább nem valami sablon fejezetet kapunk.
A kalózbanda és a Queen Mama Chanter meg lett említve, Katakuri nem. Ettől még ott lehet.
A koreai forrás azt hiszem, hogy valami spanyol fórumra rakta fel az információkat. De mivel alapjáraton kétségesek, ezért vannak dolgok, amik pillanatok alatt változnak. Eredetileg az volt az elején, hogy Who's Who célpontja Jack, mert Jack elpusztította a legénységét. Később változott arra, hogy Drake, és Queennek is ő a célpontja. Benne volt a Hawkinsos rész, és utána jött Perospero trükkje a könyvvel, meg a végén, hogy "Marco gets shot down". (Azt nem írta, hogy ki által). Most már úgy vélekednek a szakértők, hogy ez az utolsó két rész valószínűleg kamu, miközben az egész spoiler kamu lehet.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)