Köszi a forfitást.Nagyon jok a minitölténetek.
One Piece manga
Köszi a fordítást!
A fejezetről, vagy inkább az egész arcról: Tetszett összességében. Elértünk végre ide, Luffy Yonkou szinten, bárki bármit mond. Nekem nagyon tetszik, iszonyatos erős a karaktere, még egy dolgot várok tőle ami nekem még kicsit hiányos, az pedig kicsit a személyiségfejlődés. Gondolkodjon komolyan, érdekelje más is a húson kívűl, akarja megtudni a türténelmet, mert néha az az érzésem fel sem fogja, hogy beszélnek hozzá. Erre egyébként remek példa Wano, itt éreztem először olyan igazi félelmetes kapitány. Izmosabbnak, nagyobbnak és komolyabbnak ábrázolták mint eddig, tényleg igazi kapitányos volt. Még Laugh Tale-ig talán a történelmet is felfogja.
Kaidou és BM: Szerintem fix, hogy nekik kampó. Nem lett volna a láva, ha nem. Biztos pár embernek nem tetszik ez a megoldás, de legyünk azért őszinték. Luffy semmilyen fegyvert nem használ, nem tudja leszúrni, levágni, fejbe csapni, semmi. Egyszerűen a "halálra veri" játszik nála, de azt nem nagyon lehetett volna beadni ebben a harcban, hogy Kaidou csak úgy kidől, mint Doffy. Lucci, Crocodile, Doflamingonál nem használt semmi ilyet, életben is vannak, talán azért mert még van velük terve a mesternek. Itt szükség volt a lávára, mert ki kellett venni a Yonkoukat a történetből. Plusz, ami talán fontosabb. Rengeteg gyerek olvassa és nézi, muszáj ilyen megoldásokat alkalmazni, mert ez nem tűnik talán annyira erőszakosnak. De ez csak az én véleményem.
Rengeteg új szövetséges, ami kellene is fog, kíváncsi vagyok majd a végső csapatra. Yamatónál kifejezetten idegesít ez a Kozoki Odenezés, remélem ezt hamar elfelejti. A karaktere passzolna a csapatba, és az Ace-el való visszaemlékezések miatt valószínű csatlakozni is fog, de nekem ez az "én csatlakozok hozzátok"... ez valahogy nem. Luffynak kéne megkérdezni ha akarja, nem csak bólintani egyet arra, hogy velünk lehet.
Remélem mostmár jön a tisztelet a világ felől, és a tengerészet meg mindenki elismeri az egész csapatot. Izgatott vagyok, vérdíj, következő arc, a világba mik történtek, világtanács, Schichibukai, mi lett velük, mi az az erő, ami miatt eltörölték, Sabo, Hancock, áh. Rengeteg minden. BB sem a seggén ült, lehet épp Big Mom területére ment. Azt hogy a BM kalózok mit csinálnak jelenleg, elképzelni nem tudom. Ez mondjuk nem értettem, minek kell őket belevonni, ha utána meg nem tudnak felmenni a kib***ott vízesésen . Nem a legjobb megoldás, kicsit veszítettek a "félelmetességükből", dehát ez van.
Luffy gyümölcse: Nekem tetszik, hogy nem átlagos, és hogy a felszabadulás harcosa.. Azért mostmár talán fix, de eddig is 100% ig biztos voltam benne, hogy a világkormány nagyon nagyon mocskosan bennevan ebben az eltűnt században. Kíváncsi vagyok milyen titkok fognak kiderülni, az hogy a világtanácson különösen megnyomják az üres trón kifejezést, és hogy az a világ békéjét és egyenlőségét szimbolizálja, majd két fejezettel később az öreg Im-sama belecsüccsen szépen.. Lesz itt bőven meglepetés, úgy érzem. Nagyon várom.
Ah, zseni Arc volt, köszi minden fordítást mégegyszer!
Ebben szerintem tévedsz! Luffy eddig is odafigyelt mindenre, csak a számára érdektelen információkat teljesen figyelmen kívül hagyta, gondolj csak az új iránytűre.
Ez igaz ez nem egy gyilkolós manga.
Robin se volt sokkal különb simán felment a hajóra, és közölte hogy felelősséggel tartozol értem. Ebből a szempontból meg Yamato(nem fogom Odennek hívni ) már az egész csata alatt velük harcolt, én remélem csatlakozik és nem gondolja meg magát.
A híreket én is nagyon várom, a meglepett arcokkal főleg az öreget. "Makino nézd már megint mit csinált az az istenverése!" meg Dadant.
vincentlll írta:
hogy lett kis gyerekből felnőtt?
Összességében nekem Wano nagyon tetszett egy igazi érzelmi hullám vasút volt az egész. Momo végre felnőtt és egy igazi erős kiállású Férfi lett belőle kíváncsi leszek Luffy mit fog szólni az új külsejéhez
Luffy :
Örülők hogy továbbra is hű maradt a karakteréhez és a személyiségéhez az ébredése elhozta azt amit vártam tőle sőt még sokkal többet is , eleinte nekem se tetszett de két fejezett alatt amit oda művelt vele az tényleg művészi és kreatív volt nekem nagy kedvencem lett kiváncsi leszek ettől hány hétig lesz kiütve xd
Hábár a Világ kormány eddig nagyrészt hidegen hagyta Luffyék ténykedése de most már biztos hogy oda fognak rájuk figyelni és jobb és erősebb egységeket küldenek a nyomukba .
Mindenki kedvence a világ hírek eseményei részt én is várom lesz meg lepetés az tuti meg szerintem a vérdíjak is milliárd felé fognak menni és valszeg legkeresettebb bünőzők közé fogják majd sorolni szeretett csapatunkat .
Várom az utolsó történet ívű totális háborút remélem valóban nagy és terjedelmes lesz ahogy azt a One Piece meg érdemelné .
Ugrás a fórumra: |